red_jack 08.06.05, 12:30 Dzisiaj w nocy ktoś włamał sie i przeszukał siedzibe SLD na Alejach Słowackiego. Ciekawe czego szukali? Teczek, kwitów? A może społecznego poparcia? Heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Okradli SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:40 Pewnie podsłuchy im założyli. Jaki kraj, takie Watergate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olexy Re: Ale kto jest Głębokim Gardłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:25 Janik Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ale kto jest Głębokim Gardłem? 08.06.05, 15:30 Myślisz, że stać go na to? To trzeba być odpowiednio wygimnastykowanym...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: Ale kto jest Głębokim Gardłem? IP: *.crowley.pl 09.06.05, 01:42 mrug napisał: > To trzeba być odpowiednio wygimnastykowanym...;) No i jest, ćwiczy głównie ciężarami 50-gramowymi za to w dużej liczbie. Gardło ma Głębokie, Plecy Szerokie a Łeb Pusty. Kręgosłupa brak jakiegokolwiek, 4 litery nieco zużyte od dawania. > Myślisz, że stać go na to? Nie, pije za ukradzione jak wszyscy w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Re: Okradli SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:36 a mózgi i im tez zabrali... - szkoda że nie - mam nadzieje że teraz ktoś skubnie samobrone,pis,lpr (do po już się ktoś włamał) - a tak poważnie to w jakim kraju my żyjemy-złodziejskim Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Temat jest nie gramatyczny. 08.06.05, 18:31 Ja myślę że rzeczownik "SLD" i czasownik "kraść" można odmieniać na wiele sposobów... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Temat jest nie gramatyczny. 08.06.05, 18:38 A nawet można odmieniać przez czasy: SLD kradła SLD kradnie SLD będzie kradła ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Temat jest nie gramatyczny. 08.06.05, 18:40 Jeszcze czas dokonany: SLD nakradła Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Temat jest nie gramatyczny. 08.06.05, 18:41 No nie wiem. Zawsze można więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki np p. WANIEK 08.06.05, 18:52 12 mln zł - Rada W. Sz. P. Waniek (co chce koncesje na internet rozdawać) przeznaczyła w ubiegłym roku na wynagrodzenia dla pracowników. Średnie miesięczne wynagrodzenie brutto w tej instytucji wyniosło 5 tys. 780 zł. 14 tys. 315 zł - tyle wyniosło średnie wynagrodzenie brutto członków Krajowej Rady Radiofonii ... w 2004 r. Na nagrody uznaniowe dla nich Rada przeznaczyła w sumie ponad 179 tys. zł. Przykładowo asystent członka (piękny tytuł) Rady zarobił miesięcznie w 2004 r. średnio 4 tys. 693 zł, a kierowca tej instytucji - 4 tys. 736 zł. Jak poinformował PAP rzecznik przewodniczącej KRRiT Rafał Rastawicki, każdy członek KRRiT ma swojego asystenta i kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: np p. WANIEK 08.06.05, 18:56 No jak to? Chciałbyś, żeby członek nie miał asystenta?! Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.prezio Kazdy asystent powinien mieć członka. 08.06.05, 19:40 Asystent bez członka staje sie asystentką, albo jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok podwawelski Pogratulować złodziejom. Komuś udało się odwrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poka poka Re: Okradli SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:44 Ale dzielny porucznik Borewicz rozpocznie prywatne śledztwo i znajdzie osoby odpowiedialne za ten hańbiący uczynek! PS. Myslę że to włamanie to tylko pretekst by odświerzyć telewizyjną (policyjną) karierę Cieślaka i nakręcić kolejne odcinki "007 zgłoś się"! - no bo przecież mandacik wkrótce wygasnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Bilans i tak nie wychodzi na zero. :) Musieli by IP: *.core.lanet.net.pl 12.06.05, 14:59 jeszcze dokraść tyle, że aż strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek budowlaniec Re: Okradli SLD IP: w3cache.* / *.2-0.pl 12.06.05, 15:39 na bolszewików nie ma innych sposobów jak ich okradać non stop i obcinać im korzenie Odpowiedz Link Zgłoś