antoku 20.06.05, 13:11 Witam Nie jestem z Krakowa. Jutro mam być w zajezdni MPK w Mistrzejowicach. Proszę poradźcie mi jak tam dojechać z dworca PKP bo zupełnie nie znam Krakowa.:( Serdecznie dziękuję Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y_Sam Re: Jak dojechać do Mistrzejowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:24 Najprościej będzie chyba autobusem 129, wysiadasz bodajże 1 przystanek przed końcem, tam trza popytać tubylców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Jak dojechać do Mistrzejowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:56 Spod dworca dojedziesz na Mistrzejowice tramwajem nr 14 (odjeżdża z przystanku za przejściem podziemnym). Tutaj masz rozpisaną całą trasę i godziny odjazdu z każdego przystanku (kliknij w numer): www.komunikacja.krakow.pl/rozklady/?rodzaj=tramwaje Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: Jak dojechać do Mistrzejowic IP: *.compower.pl 20.06.05, 22:20 Jesli bedziesz jechal 129 (wsiadasz na dworcu) to musisz wysciasc na skrzyzowaniu na ul. Wislickiej i dalej 128 albo 123, albo 188 do konca trasy (kierunek MISTRZEJOWICE) 152 - ze skrzyzowania przy dworcu ... i tez na ul. Wislickiej ale najlepiej tranwajem 14 ... ze skrzyzowania przy dworcu i jedziesz do konca trasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
antoku Re: Jak dojechać do Mistrzejowic 21.06.05, 15:15 Dziękuję bardzo za wyczerpujące informacje. Z pewnością trafię. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jak dojechać do Mistrzejowic IP: *.net / 213.199.205.* 21.06.05, 18:37 Najpierw jedź do Bieżanowa (ja tam zreszta mieszkam) bo jak jesteś w kraku to musisz byc w biezanowie, a potem wsiadaj w tramwaj nr 9 i do końca. Odpowiedz Link Zgłoś