Gość: taki sobie Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Kraków IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 22.06.05, 17:18 bicie piany i nic wiecej,szkoda naszych pieniedzy na takie dochodzenia,pewnie koszt jest wiekszy niz koszt pojmania 5 pedofili........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Krakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:05 >bicie piany i nic wiecej Bo to znowu za nasze pieniadze ktoś sobie zrobi tym reklamę i podeprze karierę. To jest po prostu śmieszne. Rozumiem, że ludzie się dzielą na równych i równiejszych? To przecież typowa moralność Kalego - jak my robimy, to dobrze, jak inni robią, to źle. Koncert obraża katolików, tak? A transmisje mszy w telewizji albo codzienne pokazywanie papieża nie urażają niczyich uczuć? A może niewierzący nie chcą tego oglądać, co? Jak dzwony z koscioła budzą pół osiedla o 6 rano to jest w porządku? Jak procesja blokuje ulice, hałasuje i śmieci kwiatami to też jest ok? Jak coś się katolikowi nie podoba, niech nie ogląda. Nikt go nie zmusza. Niech rozmaici samozwańczy "obrońcy moralności" przestaną wreszcie kompromitować nasz kraj, bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
generalf BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! 22.06.05, 18:10 a tak mi było dzisiaj jakoś smutno... brak powodu do najdrobniejszego choćby uśmiechu... dziękuję prokuraturze i wszystkim, którzy przyczynili sie do powstania tego newsa. Bóg zapłać! P.S. Jak długo jeszcze oszołomstwo w mocherowych beretach będzie ośmieszać ten kraik nad Wisłą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin ale bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:48 kogo to obchodzi? buahahaha teraz wszyscy polecą kupowac płyty jakiegos Gorgorota i jeszcze do tego powołali biegłego teologa? to pseudo satanizm kontra poważny idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quasar quasar2@o2.pl IP: *.plusgsm.pl 22.06.05, 19:23 wolnosc slowa? wolne zarty witajcie w Katolandzie obroncy chrzescijanskich wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabol koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:51 Ehhh... wszystko przez to, że koncerty był w studiu TVP. Gdyby był gdzie indziej to by nie było szumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Kraków IP: *.extern.kun.nl 22.06.05, 20:19 wiadomo ze n a koncercie byli tylko i wylacznie fani tego typu muzyki ,co do skrzywdzonych operatorow to panowie,naprawde to sa jakies zarty ,niczym zgwalceni nastolatkowie ,hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) neutralnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:09 odchodzac od poprzednich komentarzy o Polsce wyznaniowej i obrazie uczuć religijnych. ta scenografia i wogole...glupota. To powinno byc sadzone w kategorii głupoty roku. sie wymaze keczupem, powiesi pentagram i bos na scenie a wy nedzne szaraki plaćcie za wstep, za plyty, za plakaty showbiznes i tyle... ale bzdura...... Odpowiedz Link Zgłoś
doda112 satanistyczny koncert 22.06.05, 21:20 Jestem zadowolona, że prokuratura zareagowała w taki sposób. Chore, złe i nie zdrowe rzeczy nalezy usówac z naszego zycia. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xex Re: ;-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:47 popieram!!!!!!!! tanie i tandetne szoł należy potępiać, zwłaszcza jeśli ktoś organizuje sobie ten szoł kosztem czyichś uczuć i niekwestionowanych wartości. (niekoniecznie religijnych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA Re: satanistyczny koncert IP: *.178.wp3.ptc.pl 23.06.05, 08:37 DODA ELEKTRODA BRAWO...GRATULUJE POGLADÓW... TYLE ŻE USUWAĆ PISZE SIE PRZEZ "U" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówka czyli sataniści nie mają już prawa.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 21:53 .. do wyznawania własnej religii, jej obrzędów i prawa do tolerancji wobec niej? Ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyli Ażajew to jest kpina taka powolna wasza sprawiedliwosc IP: *.piotrkow.net.pl 22.06.05, 22:27 że koncert szatanistowski jest oceniany po roku. normalno tacy szatanisty powinni byc osadzeni i nakazani na miejscu w trybu doraźnem. rząd wasz chyli się ku upadku dając ino polakom igrzyska - teczki i inne przypadki medyczne: premier amnezyk i Prezydent republiki doznajoncy zatrucia C2H5OH. celu odrzucenia poważne problemy przez polakow podaje się wszystko co dotyczy rosjian bialorusinow i ukraincow jako dane do wykpeinia i wyplwania narodow wshodnich - a zapatrzenie na zapad, Unje brukeselska i nato, prezydent polskiej republiki KWasniewski wprzongl Polske do rywdwanu waszyntonskiego Buscha: awantura wojenna watazkow z pod znaku republikantow amerikanskich w Irackiej republice. straty Polskiej republiki w ludziach i materialne,poza tem blamaż Polskiej republiki w swiecie i katastrrofalny upadek autorytety Rządu i partji obywatele już ne wierzą prezydentu Kwasniewskiemu i premieru BElka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)) TO NIE BYLI SATANISCI ALE ZWYKLE DEBILE IP: *.udn.pl 22.06.05, 22:27 A do ich przesluchania powinni zatrudnic bieglego psychiatre i muzyka. Jesli stwierdza, ze koncert mial szkodliwy wplyw na zdrowie psychiczne i estetyke muzyczna u sluchaczy, beda sie mogli oni domagac zwrotu pieniedzy za bilet i odszkodowania. P.S. Jak sie nie umie grac, to trzeba chociaz ciekawie wygladac na scenie. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu:;+ Re: TO NIE BYLI SATANISCI ALE ZWYKLE DEBILE IP: *.kompania.net 23.06.05, 02:13 P.S jak się plecie bzdury to w kościele brzmią poważniej, ale dalej są bzdurami i dlatego ludzie muszą zacząć myśleć. Zarówno na koncert jak i do kościoła nikt na siłę nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh tu nie teologa trzeba tylko psychiatry 22.06.05, 23:49 dla tych poszkodowanych dzieci udających groźnych [hwc] i [hwpc]. przecież tylko smiechem mozna parsknąć jak się popatrzy na tego wysmarowane godne pożałowania dzieci udające muzyków i [chwc] na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola "Norwescy muzycy nie wiedzieli, że ich działania IP: *.ppp.tiscali.fr 22.06.05, 23:51 mogą naruszyć nasze prawo" NIEZNAJOMOSC PRAWA NIE ZWALNIA OD ODPOWIEDZAIALNOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:27 Nie pochwalam image'u black metalowyh zespolów, ale nie ma wtpliwosci, ze kazdy artysta ma prawo wypowiadac sie jak chce. Nie mozna zamykac sztuki w zadnych ramach i w zaden sposob jej ograniczac ani kontrolowac. Kazdy tworzy na miare swojich mozliwosci i jesli Gorgoroth nie ma uzasadnienia w sposobie swojego wyrazu to jest po prostu niedojzaly artystycznie, ale nawet jesli tak jest to tak jak pisze, kazdy uprawia sztuke i kazdy to robi na miare swoich artystycznych mozliwosci, ale niezaleznie od artystycznej wartosci artysta ma wolnosc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałość Panie, żal. Dziwne, że obraża tych, co z KK nie mają nic wspól IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 01:13 Ja chodzę do kościoła regularnie, a mnie tam w takich koncertach nic nie obraża. Obraża mnie bardziej kradnący polityk, który nadużył mojego zaufania i śmiejąc się do kamer ma mnie gdzieś i zalewa mi oczy biegłymi teologami... Zawsze czytając takie teksty utwierdzam się w przekonaiu, że decyzja o emigracji była słuszna!!! Bardzo tęsknię za Polską, ale jak czytam o wybrykach takich debili (ci od biegłych teologów, a nie ci udający satanistów muzykanci chcący imponować licealistom w III klasie) to mam ochotę wystrzelić ich wszystkich na księżyc. Klęknij sobie wieczorem, jeden z drugim, i zajmij się porzytecznymi rzeczami zamiast gnębić artystów. Poziom spektaklu to sprawa artysty i widza... biegły teolog powinien pójśc po rozum do głowy i z mocy świętego habitu zarządzić prokuraturze posłuszne zakończenie tej farsy. Zresztą... jeśli jest taki biegły, to pewnie wie na czym polega prawdziwy satanizm i wie że nie ma to nic wspólnego z przewracaniem nagrobków czy gołymi babami na krzyżach. Ale co ja tam będę... Pomodlę się za biegłego... niech nie dostanie "Biegłunki"!!! Kazimierz z Monachium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRM Bo wszyscy Stróze Moralności IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.06.05, 01:30 To Jedna Rodzina Jednego słuchają w radiu suuu****syna:/ i w duu***ach sie poprzewracało... Gorgoroth Byli filmowani w TVP3 Kraków, na potrzeby wydania Ich Albumu DVD, ze względu na scenografię nigdzie niezwiązaną z image miasta, tudzież braku innych argumentów podkreślających gdzie ów show jest nagrywany - Moim zdaniem doniesienia o obraze uczuć religijnych, wzniecane przez pieniaczy scisle zwiazanych z sektą O.Prowadzącego pewną bardzo popularną w Naszym Kraju Rozgłośnię radiową - sa bezpodstawne.Owszem Urażeni mogli poczuć się operatorzy kamer i dźwiękowcy - jednak wiedzieli na co się porywają i że to kontrakt identyczny jak filmowanie przedstawień na podstawie twórczości Mrożka. Ale Przecież Mieli Prawo odmówić - a z pewnością zostaliby zastąpieni na czas tegoż koncertu.O Utracie posady w TVP nie mogło Byc Mowy - toteż Za Przeproszeniem Za Pyski nikt Ich do filmowania/nagrywania tegoż zespolu nie ciągnął i akceptując kontrakt zaakceptowali wszystko co się z nim wiąże... również owe rażące co poniektórych "fragmenty."Pozazdrości Polsce USA stróżow Moralności - Nawet tamtejsi Purytanie nie przeginają tak wspaniale jak Nasi:| a Ponoć żyjemy w Kraju Wolności demokratycznych, moze to blef(?)Jeżeli Blef to z Przyjemnością utworzę Niezależną Republikę Polską na jakowejś niezamieszkanej Wyspie pośrodku Pacyfiku... Pozdrowienia dla Młodzieży Wszechpolskiej i Rodziny Radia Maryja - Moich Głównych wenotwórców i autorów wspanialych, spazmatycznych ataków histerii śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkusion Powrót inkwizycji? IP: *.kompania.net 23.06.05, 01:45 Wszędzie w normalnych społeczeństwach występy takich zespołów są czymś normalnym, ale w katolandzie to prawie jak zbrodnia. To paranoja, żeby występy oceniał teolog, bo to tak jakby złodziej oceniał właściwość reakcji okradzionego, lub wilk oceniał protesty owiec. A tak na marginesie, dlaczego nie może być występów antykatolickich i antychrześcijańskich?, przecież każdy ma prawo do swoich uczuć, odczuć i wiary. Katolicyzm i chrześcijaństwo jeszcze w Polsce nie jest obowiązkowe i za inne poglądy nie wsadzają do więzienia i nie łamią kołem jak w starych dobrych czasach. Jak komuś coś nie odpowiada to nie musi w tym brać udziału tak jak nie każdy ma obowiązek chodzić do kościoła i dawać na tacę. Żyjemy w wolnym Kraju i jak nie chcemy słuchać ogłupiających bzdur i tekstów mających na celu odmuzdżenie to nie chodzimy tam gdzie je głoszą, bo takie mamy prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Powrót inkwizycji? IP: *.prenet.pl 23.06.05, 01:51 To kto oceni egzorcyzmy w Rumunii, (przywiązanie kobiety-mniszki do krzyża i niepodawanie jej przez trzy dni picia i jedzenia, w wyniku czego kobieta ta zmarła)? W XXI wieku? To obraża moje uczucia! Gdzie mam się domagać sprawiedliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teolog Re: Powrót inkwizycji? IP: *.kompania.net 23.06.05, 01:59 Wielki Lech powiedział " musicie wziąc sprawy w swoje ręce" i tak też to należy zrobić. Wyłapać tych pasożytow , wsadzic do wagonów, niekoniecznie zakratowanych, żeby nie zaczęli wyć na cały świat o prześladowaniu, ale zamkniętych i odesłać do ich Ojczyzny - Watykanu. Tam będą mogli dalej realizować swoje chore poglądy i odprawiać "jasełka" a jak znajdą innych naiwnych przez "ciężką naukową" indoktrynację to może znowu będą mogli żyć próżniaczo i dostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA CZARNOGRÓD IP: *.178.wp3.ptc.pl 23.06.05, 08:50 2 SŁOWA CISNĄ MI SIE NA USTA... CIEMNOTA I CZAROGRÓD!!! PODOBNO ROMAN JUŻ SKUPUJE DRZEWO NA STOSY... Odpowiedz Link Zgłoś
raporter Obraza uczuc 23.06.05, 07:40 A kto bada czy przypadkiem obrzedy chrzescijanskie nie obazaja uczuc satanistow? Jedni wierza w Boga, inni w Szatana - i jedni i drudzy maja do tego pelne prawo! Jakos nikt w naszym kraju nie przejmuje sie uczuciami religijnymi wyznaniowych mniejszosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Kraków IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 07:56 A może teolog oceni działanie rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
fotoakt Uczucia religijne. 23.06.05, 08:37 Niewidziałem, tego koncertu, a szkoda. Zapewne muzycy więcej nie przyjada do tak zacofanego kulturowo kraju. Wstyd. Uważam, ze wogóle z kodeksu karnego należy usunąć "urażanie uczuć religijnych" w domyśle - katolickich. Mam prawo wyznawać inną religię i moje uczucia "uraża" - zachłanny dyrektor Rydzyk, kabotyn Jankowski, Giertych , Kaczyńscy itp - czyli poprostu przepełnieni jadem, nietolerancyjni oszołomi , którym się wydaje, że maja monopol na rację. I oni wypaczają sens wiary katolickiej. Zapominają co jest tam najważniejsze, nie chodzenie w pielgrzymkach, ani w procesjach, ani na sumę co tydzień, ani biciepokłonów do malowideł, rzeźb, krzyży, cielców czy innych symboli -najważniejsza jest miłość bliźniego!!! W/w panów należy wykluczyć z kościoła katolickiego, bo przynoszą mu hańbę. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoakt Kasowane są głównie wątki antykościelne 23.06.05, 08:42 to jest ta klasyczna nietolerancja katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Wolność wyboru - o to walczyła panna "S" od 1981 r IP: *.akron.wroc.pl 23.06.05, 08:45 Ta sprawa jest zupełnie niezrozumiała. Jeżeli ktokolwiek wie co to "black- metal" i choć po "łebkach" zna subkultury młodszieżowe mógł domyślać się co będzie "grane". Kamerzyści, którzy mówią o obrazie "ich uczuć", nie musieli w tym kontekśćie w tym uczestniczyć - ale "kasa misiu, kasa...". Symbole symbolami, a co z tekstem ? Na zwyczajnych konceratch metalowych - ot, poprzeglądąć teksty klasyków metalu jak IM, Metaliki, Motorhead, Venom, JP czy Slayera roi się od diabłów, strzyg, wiedźm etc. Co wrażliwsze ucho może się tu "spostoponować". Więc ludzie więcej luzu i tolerancji "dla innego". A prokuratura niech łapie złodziei, ściga bandytów i rozpracowuje mafię, a nie zajmuje się takimi "pierdołami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA Re: Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NI IP: *.178.wp3.ptc.pl 23.06.05, 09:19 BAŁWAN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA KRZYŻOWCY IP: *.178.wp3.ptc.pl 23.06.05, 10:03 JAK PIS I LPR DOJDZIE DO WŁADZY SZYKUJE SIE WYPRAWA KRZYŻOWA NA SZATANISTÓW Z NORWEGII PODOBNO W KOŁACH RADIARYJA I NA TACE W CAŁEJ POLSCE JUŻ ZBIERANE SĄ FUNDUSZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:13 Biegły katolicki teolog, kilku urażonych kamerzystów, a panów z Norwegii nieznajomość polskiego prawa zwalnia z obowiązku przestrzegania go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Teolog oceni satanistyczny koncert w TV Krakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:15 :D jakiego prawa:D ci kolesie to jak makdonald im wieksza reklam tym wieksza sprzedaz :D szkoda ze ludzie daj sie nabierac na taki badziew:D ktos pisal o textach piosenek hheheheehehehheehe trzeba by zadac sobie naprawde nieziemski trud zeby zrozumiec o czym ci goscie bełkoczą, no chyba ze jakis napalony kato/chszescjanin pod wplywem reklamy kupil kasete/plyte i zawiodl sie bo piosenki niebyly o milosci :D ludzie gdzie wy zyjecie co jak by kamerzysta powiedzial ze niebedzie krecil scierwa bo go te mlotki obrazaja to stracil by prace (laboga przełozeni tv krakow to satanisci;-)) nie goscie nakrecili pieniadze wezmie z wyplata - jak judasz - niepodobalo mi sie kasa splynela i dopiero sie myslenie wlaczylo nastepnym razem trzeba wziasc do reki deche i wpi...ol sprawic kontrowersyjnym muzykom a nie - mamo jak mnie obrazili moja religie oj oj taki ja bidny skrzywdzony jestem kamerzysta cala ta sprawa to sranie w banie, a z muzykami zabawil bym sie po swojemu mysle ze po wygladali by jak ten koles z arki noego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA HE HE DOBRE!!! IP: *.178.wp3.ptc.pl 23.06.05, 11:45 HE HE MASZ RACJE TO SRANIE W BANIE HEH HE HE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek może biegły satanista? IP: *.ydp.com.pl 23.06.05, 10:33 Przydałby się też biegły satanista - dla równowagi. A co z mszami i programami chrześcijańskimi w TV - one obrażają uczucia (religijne) satanistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: może biegły satanista? IP: *.kompania.net 23.06.05, 11:10 Nie tylko satanistów, obrażają normalnych ludzi, bo za ich pieniądze eksponuje się bzdury i wskazuje,że ludzie są idiotami. To to jest obrażające. Odpowiedz Link Zgłoś