zolzietta 22.06.05, 10:16 Co myślicie o nowej restauracji na Kazimierzu Pepe Rosso? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymex Re: pepe rosso IP: *.chello.pl 28.06.05, 22:55 Doskonała. Chyba teraz najlepsza kuchnia włoska w mieście. Potrawy niby tradycyjnie włoskie, a jednak nowoczesne. Doskonała w każdym detalu - od pomysłów kulinarnych, przez obsługę, po wystrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banka Re: pepe rosso IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:35 hej1 ja tez tam byłam i rzeczywiscie polecam, obsługa miła jedzenie super, az czuc klimat. jedynie ta muzyka- włoskie disco ale po za tym bez zastrzerzen:)0 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filka Re: pepe rosso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:03 a gdzie ta restauracja sie miesci? chetnie przetestuje ale niestety nie znam! z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: pepe rosso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:54 I jak kształtują sie ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymex Re: pepe rosso IP: *.chello.pl 07.07.05, 09:47 na kazimierzu, na końcu ulicy kupa, zaraz przy józefa. ceny: makarony koło 15-20, dania głowne, mięsne 25-30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: pepe rosso IP: *.crowley.pl 23.10.05, 12:53 czy maja moze strone www, na ktorej mozna poczytac menu i ceny? a moze ktoś moze podac konkretne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucher Re: pepe rosso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:47 Tak jak wyżej - przystawki 14-20 zł, zupy chyba 10-15, dania główne od 20-40 złotych, makarony - niestety nie wiem. Desery też ok. 15 zł. Byliśmy z żoną, w sumie z karafką wina i napiwkiem za obiad na 2 osoby zapłaciliśmy niecałe 200 zł - warto! mnie wprawiło w zupełny błogostan. Podobno dobra jest zupa rybna, mnie bardzo smakowało vitello tonato (cielęcina z tuńczykiem), całkiem przyzwoita była też grillowana dorada. Ogólnie trzeba się nastawiać na ucztowanie - tj. trzy lub więcej dań - ale naprawdę warto, pyszne było wszystko. Aha - strony niestety nie mają - przynajmniej takiej z menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia owszem mają stronę :) IP: 10.30.39.* 13.03.06, 08:55 www.peperosso.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś