Dodaj do ulubionych

Odwiedziny:).

23.02.12, 21:07
Dziś był u mnie z wizytą Łasio(Florek). Bardzo się ucieszyłam, po prawie 2 m-cach zobaczyłam malucha:). Jest nadal śliczny i kochany. Było mi jednak przykro, bo lilunia powitała go , ale potem zaczęła atakować:(. Jak tylko się zbliżył do nas zaraz Lilunia go szarpała. Strasznie mi było przykro, musiałam ją zamknąć w drugom pokoju:(, z ciężkim sercem. Potem kilka razy próbowałam ja dopuścić ale Lila dalej swoje. Z Fabią bawił się bardzo ładnie. Szalały strasznie przez 3 godziny, Fabia w końcu padła ze zmęczenia. Mały poznał dom i szybko poczuł się jak u siebie. Biegał po kątach i sprawdzał wszystko:). Wylizał nas jak cukierki, nadal jest taki pieszczoch i krzykacz:). Bardzo urósł, jest na prawdę wielki i bardzo ładny:). To miła wizyta. Mam obiecaną następną jak się ociepli. Dodaję zdjęcia :).
Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Odwiedziny:). do ccccykorii:) 23.02.12, 21:12
      Zdjęcia znowu zwiały do galerii:), ccccykoria pomocy:), Ania.
      • anita_nr1 Re: Odwiedziny:). do ccccykorii:) 24.02.12, 09:57
        Aniu śliczne są twoje dziewczynki... tylko pozazdrościc takiego "składu" :)
    • anita_nr1 link :) 23.02.12, 22:10
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3040006,2,3,DSC06745.html
      • an3czka2 Re: link :) 24.02.12, 09:25
        Anitka dziękuję za link, Pozdrawiam Ania.:)
    • marta13sar Re: Odwiedziny:). 24.02.12, 09:35
      Świetne dzieciaki. MIło tak popatrzeć jak rosną. Dobrze, że masz taką możliwość spotkań z "wnukiem?" ;) A jeśli chodzi o zdjęcia, to dziewczyny w sweterkach są super.. (oczywiście nie tylko one).
      • an3czka2 Re: Odwiedziny:). 24.02.12, 11:57
        Dzięki, to strasznie mile zobaczyć je po jakimś czasie i stwierdzić że są zadbane i szczęśliwe w nowych domkach:)
        Pozdrawiam Ania.
        • maria0511 Re: Odwiedziny:). 24.02.12, 12:42
          Same śliczności,Aniu ale jesteś zdolna takie śliczne sweterki i jeszcze do tego każda śliczność ma na sobie sweterek z innym wzorkiem pozdrowienia i całuski dla dziewczynek Maria i Boni
          • 1andzika Re: Odwiedziny:). 24.02.12, 22:29
            Aniu, właśnie oglądałam fotki, i powiem ci że jesteś niesamowita, naprawdę:) takie wyzwanie, jak dla mnie rzecz nie od ogarnięcia, takie maleństwa, naprawdę gratuluję,. Sweterki cudowne poprostu:) Na tych zdjęciach to jesteś TY?
            • an3czka2 Re: Odwiedziny:). 25.02.12, 18:26
              Na zdjęciach córeczka. W sumie to nic nie samowitego w tym nie było, po prostu starałyśmy się odchować maluszki jak najlepiej:). Priorytetem były maluszki i ich wychowanie, odpowiednia socjalizacja a teraz zbieram owoce(żart). ,,Wnuczki" udane i wstydu mi nie przynoszą:). Za dzień, dwa następne wnuczęcie nas odwiedza, :). Miłe są takie odwiedziny:). Pozdrawiam Ania.
              • iwona.jg Re: Odwiedziny:). 27.02.12, 12:52
                Jej jakie cudne te twoje psiaki... Fabcia trochę Figla przypomina, chociaż mój ma "zapuszczone" wąsy i brodę, przez co wygląda jak chłopisko :) Ostatnio w warkoczyku biega i muszę powiedzieć,że to najwygodniejsza fryzurka - nie muszę poprawiać jej 10 razy w ciągu dnia
                Pozdrawiam ciepło I.
                • rybki1990 Re: Odwiedziny:). 27.02.12, 14:09
                  aniu wnuczeta sliczne :) fasjnie ze masz kontakt z wlascicielami i ich skarbami:) wiesz bynajmniej ze sa zadbane itp:) pozdrawiam :) sweterki naprawde sama szylas?? jak mozna to chciala bym zlozyc zamowienie he he :) oczywiscie zaplace:)pozdrawiam cala rodzinke ta na 4lapkach i cala reszte:)
                  • an3czka2 Re: Odwiedziny:). 28.02.12, 10:17
                    Dzięki dziewczyny, sama im robię, bo na noszenie innych rzeczy dziewczyny nie wyrażają zgody:). Ania
                    • cccykoria Re: Odwiedziny:). 03.03.12, 14:41
                      Aniu masz talent:) sweterki piękne:) a Twoje dziewczynki też,

jak ja bym chciała, aby moim fredim interesowała się babka od której kupiłam, byłoby b. miło, ale cóż ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka