Dodaj do ulubionych

Dzien Swira,

28.07.02, 01:17
Pozyczylem,a jak... i ogladnalem do konca i niezle sie ubawilem!
Swoja droga jak to jest? Kasety juz "chodza" po Szikagowie.Kopie dobre ale
jednak nagrywane z pod stolka(slychac smiech widzow).
Kondrat znakomity.
Dlugo a nawet bardzo dlugo nie bylem w Polsce,III-ej jeszcze nie widzialem,ale
jezeli ten facet jest podobienstwem statystycznego mojego Ziomka
to ...Qerwa,ja wysiadam.
A to sie Wam porobilo!
Pozdrawiam pieknie, q..., ja pierd...,!
Obserwuj wątek
    • Gość: swir Re: Dzien Swira, IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 09:21
      magazyn1 napisał:

> Swoja droga jak to jest?

Co Ty - wczoraj sie urodziles ? Zlodziejstwa nie widziales ?

> Dlugo a nawet bardzo dlugo nie bylem w Polsce,III-ej jeszcze nie widzialem,ale
      > jezeli ten facet jest podobienstwem statystycznego mojego Ziomka
      > to ...Qerwa,ja wysiadam.

:-) Nie jest.
      • kuba203 Re: Dzien Swira, 28.07.02, 09:56
        Gość portalu: swir napisał(a):

> :-) Nie jest.

A mi się wydaje, że w niektórych kwestiach jest, tylko oczywiście trochę
        sparodiowany :)))
        • peteen Re: Dzien Swira, 28.07.02, 11:18
          proszę nie traktować filmów koterskiego ( szczególnie życia wewnętrznego, domu
          wariatów, nic śmiesznego i ajlawju ) jak wulgarnych komedii - to niewątpliwie
          podany w atrakcyjnej formie zapis fobii i problemów średniego pokolenia
          inteligencji polskiej, inteligencji z jednej strony naznaczonej piętnem
          niemożności funkcjonowania w nowej rzeczywistości, a z drugiej gotowej do
          beznadziejnie głupiej szarży z szabelką na "nowe"
          a że przy okazji skeczów mnóstwo, a język nie udawany, to i widzów sporo
          ( niestety, młodzi idą głównie dla samych kawałów )
          kto z nas nie jest adasiem miauczyńskim, no kto ?...
          • magazyn1 Re: Dzien Swira, 28.07.02, 20:11
            Moja kolezanka malzonka jest,zeli chodzi o zamykanie hacjendy, sprawdzanie gazu
            i pradu rozmowy z sasiadamy a takze,uwaga, parkowanie samochodu kolo "naszego"
            drzewka.Czasem stawia samochod sasiadowi mimo,ze nasze miejsce jest wolne z
            tekstem: "niech qtas widzi jaki to jest widok".
            A w ogole to jest kapitalna kobitka,rodem z Kazimierza (urodzila sie na Ciemnej
            nie w zadnym tam szpitalu).
            • Gość: Tomaszek Re: Dzien Swira, IP: *.soft-adax.com.pl 28.07.02, 20:41
              Ja też każdego poranka piję wodę mineralną bez gazu. Z przerażeniem odkryłem,
              że w mojej szklance jest SIEDEM ŁYKÓW !!!!
              • Gość: kuba203 Re: Dzien Swira, IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 28.07.02, 20:58
                Ja też piję mineralną bez gazu, ale chyba siedem szklanek :)))
                No, i czasem też mi się zdarza podcierać na SIEDEM RAZY :)))
                • Gość: Tomaszek Re: Dzien Swira, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 18:09
                  A jak czasem jeżdżę pociągiem, to tak samo się kokoszę i zawsze siadam tyłem do
                  kierunku jazdy, argumentacja ta sama, bo bezpieczniej(!?). Ostatnio też
                  jechałem z jakąś wyfiokowaną paniusią, marudzącym dzieckiem i pieskiem!!!!
                  Koszmar!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka