Gość: madzia IP: *.bydgoska.krakow.pl 24.06.05, 20:25 moim zdaniem najlepsza na miechowskiej, pizzeria hallo, ale moze znacie jeszcze jakas lepsza pizzerie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 24.06.05, 23:58 najbardziej lubie chyba `trzy papryczki` na poselskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.76.classcom.pl 19.02.06, 20:06 Popieram!!! Pizza jak we Włoszech (mieszkałam tam 3 lata), ciasto cieńkie i chrupiące. Ogródek latem bardziej włoski niż we Włoszech. No i ceny dostępne. Tylko obsługa mogłaby być bardziej "lotna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymex Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.chello.pl 28.06.05, 22:52 1. Trzy papryczki, 2. Soprano Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 01.07.05, 21:34 Trzy Papryczki FAbryka Pizzy Cyklop Odpowiedz Link Zgłoś
lwicasalonowa Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 03.07.05, 11:36 zdecydowanie fabryka pizzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:27 Moim zdaniem Cyklop i Trzy papryczki są bardzo dobre. A gdzie jest ta Fabryka pizzy? Porównywalna do trzech papryczek jeśli chodzi o cenę i klimat? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 03.07.05, 22:16 Jedna Fabryka jest koło Akademii Ekonomicznej, druga (malutka) przy skrzyżowaniu Józefa i Wąskiej bodajże. Ceny bardzo przystępne, klimat raczej nijaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:33 Od pizzy na miechowskiej zdecydowanie lepsza halo pizza na Dobrego Pasterza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:26 fabryka Pizzy - zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 22.07.05, 19:04 Jadłe swiętną pizze w nowym miejscu o nazwie Amato mają super klimat , i super pizza ze szpinakiem i riccotą Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 23.07.05, 10:33 fabryka pizzy-zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:07 RZeczywiście dobra pizza lecz ostatnio ciasto było jakby bez smaku, ale wspaniały czosnkowy sos wszystko ustabilizował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: 193.170.62.* 26.10.05, 21:43 3papryczki,Soprano.Fabryka Pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 23.07.05, 23:19 moim zdaniem pizza hut i nie ma lepszej:P ... tylko ze droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:26 Ble ! Co sądzicie o nowej Draculi ? Pycha czy kicha ? Osobiście jadam w Banolli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 24.07.05, 11:08 Amato Dobrego Paserza , klimat super i najlepsza pizza w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:52 a ja lubie banolli a niecierpie pizza hut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.bydgoska.krakow.pl 30.07.05, 03:45 najlepsza jest pizza z OLIMPu na miasteczku AGH, duza tania i wogole pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiunia 1.Fabryka pizzy 2.Cyklop 3.Banolli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onemike Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.comnet.krakow.pl 15.08.05, 20:11 Moim zdaniem Cyklop i Halo Pizza (gdzies na czerwonym pradniku, nie pamietam nazwy ulicy). W trzech papryczkach nie polecalbym sie stolowac, pizza moze i dobra ale to co sie dzieje w kuchni z pizza ponoc nie jest zbyt apetyczne ze sie tak wyraze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:05 Na 1 miejscu "Fabryka pizzy" na Kazimierzu - pyszna pizza, pieczywko czosnkowe z serem i sałatki;2 miejsce "Banolli" (pyszne ciasto i wyśmienita szarlotka z bitą śmietaną!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 30.08.05, 22:19 Magillo, ta z wiatrakiem. Pizza pyszna, a największa jest naprawde imponująca pod względem średnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikuFM Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: 81.21.196.* 31.08.05, 13:46 zdecydowanie....knajpka na Sławkowskiej co sie zowie..."KRYJÓWKA"...pychotka!!!!!polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StudentkaOdX2005:) nie mam dużego doświadczenia IP: *.autocom.pl 31.08.05, 18:12 w pizzeriowych wojażach ale spodobało mi się w FAUŚCIE w rynku (koło EMPIKU - tj. ul. Sienna bodajże...) całkiem całkiem atmosferka - i pizza też niezła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:23 Banolli - najlepsza pizza w kraku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.09.05, 11:03 Zdecydowanie Magillo! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 21.09.05, 00:33 Dzisiaj byłem z kolezanką w Trzech Papryczkach - wszystko by było OK gdyby nie to, ze do piździochy "Trzy Papryczki" dodali mi turbosłonego tuńczyka. Brrrrr. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 21.09.05, 11:47 a ja wczoraj byłem w "Fabryce.." na Kaźmirzu i przyznaje : bardzo dobra! polecam również "Halo pizza " na Dobrego Pasterza. natomiast zupełnie nie rozumiem zachwytów nad Banoli. no chyba że.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi trattoria soprano IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:27 restauracja włoska na rogu świętej Anny i jagiellońskije. Polecam.. pyyyycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: najlepsze pizzerie IP: *.wis.pk.edu.pl 04.10.05, 16:26 co wy sie tymcyklopem podniecacie ciasto cienkie i droga pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: najlepsze pizzerie IP: 87.207.234.* 23.10.05, 22:04 Cienkie ciato to wg ciebie cecha negatywna? W prawdziwej, wloskiej pizzy ciasto ma byc jak najbardziej cieniutkie!! A gnioty takie jak pizza hut na grubym ciescie to wymysl amerykanow i nie to nic wspolnego z tym co wlosi nazywaja pizza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:20 bylem w cyklopie i jak chcielismy zamowic kolejne pizze do stolika, to nam o 21.45 powiedzieli, ze juz nie beda robic, bo o 22 zamykaja :/ zalosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:49 na miechowskiej?! hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzalez Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.orange.pl 20.01.06, 14:24 Pizza Paolo niedaleko KRK - konkretnie Liszki - jadł ktoś???pycha pizza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doras2 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 22.01.06, 19:45 A ja lubię zjeść w domku,dlatego polecam Pepe Verde,są tylko na telefon,ale nie trzeba czekać długo.PIZZA PALCE LIZAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:42 i nie tylko pizza. W byłej knajpie po byłym geesie można naprawdę bardzo dobrze i tanio zjeść. Tylko tem wystrój................brrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec\ Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:43 zapomniałem dodać, że chodzi o Liszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:10 Dla mnie osobiście naj... naj... jest mega-pizza. Pychotka i ta wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 08.02.06, 12:44 Fabryka Pizzy...;) Choć lepsza jest moja domowa...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.eranet.pl 16.02.06, 22:12 Any time na Kazimierzu, super dopracowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.eranet.pl 18.04.06, 00:28 popieram!odkryłem lokal całkiem nie dawno ale pizza palce lizać!wczesniej chodziłem do fabryki Pizzy ale ta z Any Time o niebo lepsza, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 11.03.06, 16:03 relacja cena jakos klimat - fabryka na kazimierzu... szkoda tylko ze nigdy nie ma miejsc co czasem mnie bardzo wpienia Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 14.03.06, 09:45 o miejsce w Fabryce na Kazimierzu jest dużo łatwiej, odkąd otwarto piwnice :-) oprócz dobrego - smacznego i świeżego jedzenia nie bez znaczenia dla mnie jest atmosfera - byłam tam w ostatni piątek z rodziną i było mi miło się przekonać, że dziecko w restauracji nie musi być postrzegane jako intruz - mam na myśli zarówno sympatyczną obsługę, jak i przyjaźnie nastawionych gości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 14.03.06, 22:57 no no no no, to sie wybiore po dlugiej przerwie, moze nie trzeba bedzie czekac godzine na stoliki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka W cosa nostra IP: *.chello.pl 17.10.06, 00:43 Oczywiście w Cosa Nostra Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaa1234 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 25.08.18, 15:19 Dla mnie Yeti Pizza wymiata, pyszne ciasto, składniki dobrej jakości i rozsądne ceny. Do tego można zamawiać pizze z ich aplikacji i przez messengera a to dla mnie super opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdakowal Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 30.09.19, 13:17 Trattoria Venezia na Podgórzu. Najlepsza i najprawdziwsza włoska pizza. Odpowiedz Link Zgłoś