Dodaj do ulubionych

gdzie najlepsza pizza w Krakowie?

IP: *.bydgoska.krakow.pl 24.06.05, 20:25
moim zdaniem najlepsza na miechowskiej, pizzeria hallo, ale moze znacie
jeszcze jakas lepsza pizzerie...
Obserwuj wątek
    • Gość: beza da grasso IP: *.ghnet.pl 24.06.05, 23:28
      co sądzicie o tej pizzerii?
    • seven Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 24.06.05, 23:58
      najbardziej lubie chyba `trzy papryczki` na poselskiej
      • Gość: mis Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.76.classcom.pl 19.02.06, 20:06
        Popieram!!! Pizza jak we Włoszech (mieszkałam tam 3 lata), ciasto cieńkie i
        chrupiące. Ogródek latem bardziej włoski niż we Włoszech. No i ceny dostępne.
        Tylko obsługa mogłaby być bardziej "lotna".
    • Gość: szymex Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.chello.pl 28.06.05, 22:52
      1. Trzy papryczki, 2. Soprano
      • mitu61 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 24.02.06, 00:17
        Zwłoki !
    • oryginal Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 01.07.05, 21:34
      Trzy Papryczki
      FAbryka Pizzy
      Cyklop
      • madai Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 02.07.05, 00:41
        fabryka pizzy
        • lwicasalonowa Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 03.07.05, 11:36
          zdecydowanie fabryka pizzy:)
          • mrug Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 23.07.05, 15:29
            Fabryka i Brokser!
        • ice_mc DA GRASSO 27.10.05, 10:04
      • Gość: Rysiek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:27
        Moim zdaniem Cyklop i Trzy papryczki są bardzo dobre. A gdzie jest ta Fabryka
        pizzy? Porównywalna do trzech papryczek jeśli chodzi o cenę i klimat?
        • oryginal Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 03.07.05, 22:16
          Jedna Fabryka jest koło Akademii Ekonomicznej, druga (malutka) przy
          skrzyżowaniu Józefa i Wąskiej bodajże. Ceny bardzo przystępne, klimat raczej
          nijaki...
    • Gość: Baśka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:33
      Od pizzy na miechowskiej zdecydowanie lepsza halo pizza na Dobrego Pasterza.
    • Gość: anka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:26
      fabryka Pizzy - zdecydowanie
    • Gość: Marek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 22.07.05, 19:04
      Jadłe swiętną pizze w nowym miejscu o nazwie Amato
      mają super klimat , i super pizza ze szpinakiem i riccotą
      • madai Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 23.07.05, 10:33
        fabryka pizzy-zdecydowanie.
        • Gość: Janusz Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:07
          RZeczywiście dobra pizza lecz ostatnio ciasto było jakby bez smaku, ale
          wspaniały czosnkowy sos wszystko ustabilizował
          • Gość: olka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: 193.170.62.* 26.10.05, 21:43
            3papryczki,Soprano.Fabryka Pizzy
    • lolinkaa Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 23.07.05, 23:19
      moim zdaniem pizza hut i nie ma lepszej:P ... tylko ze droga
      • Gość: rzarufka Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:26
        Ble ! Co sądzicie o nowej Draculi ? Pycha czy kicha ?
        Osobiście jadam w Banolli.
    • Gość: Aga Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 24.07.05, 11:08
      Amato Dobrego Paserza , klimat super i najlepsza pizza w mieście
      • Gość: Aguś Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:52
        a ja lubie banolli a niecierpie pizza hut
        • Gość: heniek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.bydgoska.krakow.pl 30.07.05, 03:45
          najlepsza jest pizza z OLIMPu na miasteczku AGH, duza tania i wogole pyszna
      • Gość: gosiunia 1.Fabryka pizzy 2.Cyklop 3.Banolli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:41
    • Gość: onemike Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.comnet.krakow.pl 15.08.05, 20:11
      Moim zdaniem Cyklop i Halo Pizza (gdzies na czerwonym pradniku, nie pamietam
      nazwy ulicy). W trzech papryczkach nie polecalbym sie stolowac, pizza moze i
      dobra ale to co sie dzieje w kuchni z pizza ponoc nie jest zbyt apetyczne ze
      sie tak wyraze ;)
      • comatosa Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 18.08.05, 14:32
        banolli!!!!!!!!!
        • Gość: Asik Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:05
          Na 1 miejscu "Fabryka pizzy" na Kazimierzu - pyszna pizza, pieczywko czosnkowe
          z serem i sałatki;2 miejsce "Banolli" (pyszne ciasto i wyśmienita szarlotka z
          bitą śmietaną!!!)
    • lucy215 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 30.08.05, 22:19
      Magillo, ta z wiatrakiem. Pizza pyszna, a największa jest naprawde imponująca
      pod względem średnicy.
      • Gość: bikuFM Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: 81.21.196.* 31.08.05, 13:46
        zdecydowanie....knajpka na Sławkowskiej co sie
        zowie..."KRYJÓWKA"...pychotka!!!!!polecam!
    • Gość: StudentkaOdX2005:) nie mam dużego doświadczenia IP: *.autocom.pl 31.08.05, 18:12
      w pizzeriowych wojażach ale spodobało mi się w FAUŚCIE w rynku (koło EMPIKU -
      tj. ul. Sienna bodajże...)
      całkiem całkiem atmosferka - i pizza też niezła:)
    • Gość: Laura Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:23
      Banolli - najlepsza pizza w kraku :)
    • Gość: dede Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.09.05, 11:03
      Zdecydowanie Magillo!
    • kriss.forum Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 21.09.05, 00:33
      Dzisiaj byłem z kolezanką w Trzech Papryczkach - wszystko by było OK gdyby nie
      to, ze do piździochy "Trzy Papryczki" dodali mi turbosłonego tuńczyka. Brrrrr.

--
      www.kazimierz.com
      Pozdrawiam,
      Kriss.
      • luckystrike Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 21.09.05, 11:47
        a ja wczoraj byłem w "Fabryce.." na Kaźmirzu i przyznaje : bardzo dobra! polecam
        również "Halo pizza " na Dobrego Pasterza. natomiast zupełnie nie rozumiem
        zachwytów nad Banoli. no chyba że....
    • Gość: Domi trattoria soprano IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:27
      restauracja włoska na rogu świętej Anny i jagiellońskije. Polecam.. pyyyycha
      • elizabeth22 najlepsze pizzerie 04.10.05, 15:30
        1. Fabryka pizzy
        2. Cyklop
        • Gość: T Re: najlepsze pizzerie IP: *.wis.pk.edu.pl 04.10.05, 16:26
          co wy sie tymcyklopem podniecacie ciasto cienkie i droga pizza
          • Gość: ela Re: najlepsze pizzerie IP: 87.207.234.* 23.10.05, 22:04
            Cienkie ciato to wg ciebie cecha negatywna? W prawdziwej, wloskiej pizzy ciasto
            ma byc jak najbardziej cieniutkie!! A gnioty takie jak pizza hut na grubym
            ciescie to wymysl amerykanow i nie to nic wspolnego z tym co wlosi nazywaja
            pizza.
    • Gość: seven Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:20
      bylem w cyklopie i jak chcielismy zamowic kolejne pizze do stolika, to nam o 21.45 powiedzieli,
      ze juz nie beda robic, bo o 22 zamykaja :/ zalosc...
    • Gość: der Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:49
      na miechowskiej?! hahahahahaha
      • Gość: Gonzalez Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.orange.pl 20.01.06, 14:24
        Pizza Paolo niedaleko KRK - konkretnie Liszki - jadł ktoś???pycha pizza!!!
        • doras2 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 22.01.06, 19:45
          A ja lubię zjeść w domku,dlatego polecam Pepe Verde,są tylko na telefon,ale nie
          trzeba czekać długo.PIZZA PALCE LIZAĆ
        • Gość: tubylec Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:42
          i nie tylko pizza. W byłej knajpie po byłym geesie można naprawdę bardzo dobrze
          i tanio zjeść. Tylko tem wystrój................brrrrrrrrrrrrrrrrr
          • Gość: tubylec\ Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:42
          • Gość: tubylec Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:43
            zapomniałem dodać, że chodzi o Liszki
    • Gość: nnn Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:10
      Dla mnie osobiście naj... naj... jest mega-pizza.
      Pychotka i ta wielkość.
      • justynella Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 07.02.06, 08:58
        Fabryka Pizzy
        • carmen_80 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 08.02.06, 12:44
          Fabryka Pizzy...;)
          Choć lepsza jest moja domowa...;D
    • Gość: jola Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.eranet.pl 16.02.06, 22:12
      Any time na Kazimierzu, super dopracowane
      • Gość: Marek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.eranet.pl 18.04.06, 00:28
        popieram!odkryłem lokal całkiem nie dawno ale pizza palce lizać!wczesniej
        chodziłem do fabryki Pizzy ale ta z Any Time o niebo lepsza, polecam
    • Gość: misiek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 11.03.06, 16:03
      relacja cena jakos klimat - fabryka na kazimierzu... szkoda tylko ze nigdy nie
      ma miejsc co czasem mnie bardzo wpienia
      • swing Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 14.03.06, 09:45
        o miejsce w Fabryce na Kazimierzu jest dużo łatwiej, odkąd otwarto piwnice :-)
        oprócz dobrego - smacznego i świeżego jedzenia nie bez znaczenia dla mnie jest
        atmosfera - byłam tam w ostatni piątek z rodziną i było mi miło się przekonać,
        że dziecko w restauracji nie musi być postrzegane jako intruz - mam na myśli
        zarówno sympatyczną obsługę, jak i przyjaźnie nastawionych gości :-)
        • Gość: misiek Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? IP: *.ghnet.pl 14.03.06, 22:57
          no no no no, to sie wybiore po dlugiej przerwie, moze nie trzeba bedzie czekac
          godzine na stoliki...
    • Gość: julka W cosa nostra IP: *.chello.pl 17.10.06, 00:43
      Oczywiście w Cosa Nostra
    • kaskaa1234 Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 25.08.18, 15:19
      Dla mnie Yeti Pizza wymiata, pyszne ciasto, składniki dobrej jakości i rozsądne ceny. Do tego można zamawiać pizze z ich aplikacji i przez messengera a to dla mnie super opcja :)
    • magdakowal Re: gdzie najlepsza pizza w Krakowie? 30.09.19, 13:17
      Trattoria Venezia na Podgórzu. Najlepsza i najprawdziwsza włoska pizza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka