Dodaj do ulubionych

Wianki 2005

IP: *.ipt.aol.com 26.06.05, 20:08
polskie chamstwo...nic dodac nic ujac, zero kultury ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakus Wianki 2005 IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.06.05, 20:16
      To co napisala wyborcza jest w stu procentach prawda. Stojac obok mostu
      grunwaldzkiego kompletnie nic nie bylo widac ani slychac kompletnie. bycie
      tam bylo strata czasu. nawet jedyny telebin postawiony obok sceny byl tak
      maly ze nie dalo sie na nim nic zauwazyc z tamtego miejsca, powinno byc
      wiecej telebimow i glosnikow w roznych miejscach. jedynie fajerwerki
      zasluguja na uznanie byly prawie od mostu grunwaldzkiego az po debnicki, a
      nie w jednym miejscu na niebie tylko na calej szerokoscie. to dobrze ze TVP2
      transmitowala to na zywo, ale wszystko przygotowano pod przekaz teleewizyjny
      zapominajac o mieszkancach i turystach, a szkoda. organizacja zenujaca ognie
      kapitalne
      • Gość: cyberghost Re: Wianki 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:46
        Zgadzam się. Tez stałem na m. Grunwaldzkim i gdyby nie fajerwerki to byłaby to kompletna klapa jak dla mnie. A pomysł ze sceną od strony Wawelu to poroniony pomysł..no ale fajnie wygladało w tv.....ech...
      • Gość: też byłem Re: Wianki 2005 IP: *.idea.pl 27.06.05, 12:35
        jak jesteś głuchy to powinieneś zostać na Rynku Głównym tam to na pewno nie
        było nic widać, dla mnie było ok, widziałem słyszałem, ale budka dno.
      • Gość: igor Re: Wianki 2005 IP: *.chello.pl 27.06.05, 14:37
        dla mnie było nawet za głośno sceny nie widziałem bo daleko ale w ucho mi
        jakies głośniki waliły
    • Gość: Kulturalny Krakus Re: Wianki 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:54
      Uwazam ze wianki byly SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje organziatorom za
      wspanialy pokaz. Na pewno kosztowało ich to wiele pracy i wysilku.
      • jmarek2 Re: Wianki 2005 27.06.05, 21:23
        Kulturalno-Oświatowy Krakus ! chyba jesteś jednym z organizatorów tego "DNA"
        żeś taki zachwycony .gdyby nie KTO Pana Zonia i fajerwerki to można powiedzieć
        że nie było wianków w krakowie tylko Opole bis z odgrzewanymi kotletami i
        wykrztałconą przez TV gawiedż zachwycającą sie tym chłamem ,która zostawiła po
        sobie taką stajnię i chlew,iż to z pewnością nie rodowici krakowianie lecz
        napływ osiedlowy z wiochy i chamstwo upijające się piwskiem i rzygające w
        drodze powrotnej do domu.Dowodem na to jest wypowiedż przedstawiciela Policji
        która nie pamięta tylu interwencji w tak krótkim czasie.Gratulujemy zatem
        Władzom Miasta dobrego samopoczucia z wypełnionego zadania za nasze podatki i
        mydlenia oczu naszych jarmarcznymi igrzyskami ,odwracając uwage od problemów
        mieszkańców Krakowa:jak dziurawe ulice,nietrafione inwestycje i
        przetargi,zadłużenie Miasta,bezsilność wobec naruszania prawa,korupcje itp,itd.
    • Gość: Eliza Re: Wianki 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:55
      Ja tez uwazam ze bylo EXTRA,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: DeeJay Re: Wianki 2005 IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 26.06.05, 21:16
        Rzadko zgadzam sie z Wyborcza, ale w tym wypadku podpisuje sie pod tym tekstem.
        Widziec cokolwiek moglo kilkaset osob naprzeciwko sceny i widzowie TVP2. Reszta
        musiala przepychac sie wsrod zapitych, smierdzacych mlodziencow w dresach,
        ktorzy wracajac z Wiankow kopali butelki i ryczeli kibicowskie przyspiewki.
        Sporo zastrzezen mam do policji i strazy miejskiej - zignorowali m.in. sytuacje,
        w ktorej trzech chloptasiow zabawialo sie rzucaniem gazetami w przejezdzajace
        samochody, mimo, ze za jednym z samochodow, ktory obrali sobie za tarcze, jechal
        radiowoz. Na szczescie po paru ostrych slowach z mojej strony uspokolii sie -
        jednak nie tak to powinno wygladac.

Czas skonczyc z masowkami na potrzeby TV.
    • Gość: Daro Re: Wianki 2005 IP: *.chello.pl 26.06.05, 21:25
      To nie "masy" lubią się bić. Proszę nie utożsamiać większości przyjaźnie
      nastawionego społeczeństwa z agresywnie usposobionymi dresami, dla których taka
      impreza rzeczywiście jest okazją by wzbogacić się o komórki, portfele i dać
      komuś przy okazji po ryju.
    • Gość: Krakowianka Re: Wianki 2005 IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 26.06.05, 21:34
      Ta impreza, która kosztowała tyle pieniędzy to totalna porażka. Fatalna
      organizacja, amatorka i masówka w najgorszym tego słowa znaczeniu. Tylko kto za
      to odpowie? Pan prezydent będzie zapewne dumny z takiej imprezy ! Dobrze, że
      Wyborcza choć w małym stopniu zwróciła na to uwagę.Tylko co to da?
      • Gość: Ja Re: Wianki 2005 IP: *.autocom.pl 26.06.05, 21:58
        Wszyscy zawsze tylko umieją krytykować , ale wielu z pośród tych co tak mówia,
        też się do tego picia przyczynili i do pozostawienia brudu . To wielka ilość
        ludzi i zawsze się znajdą tacy co bę dą rozrabiać , ale to nasza wina , bo na
        to na codzień nie reaugijemy , jest nam obojętne co się koło nas dzieje , .....
        Wianki były dobre , no mogło być więcej telebimów...
        • Gość: obser Re: Wianki 2005 IP: *.salbis.pnet.com.pl 26.06.05, 22:29
          > ale to nasza wina , bo na to na codzień nie reaugijemy , jest nam obojętne co
          się koło nas dzieje , .....

Nasza, to znaczy ilu was jest? A jeśli jesteś sam, to miej odwagę
          napisać "moja", bo czasy wasza, nasza, wiecie, itd. się skończyły. Ty to ty a
          ja to ja i nie ma "naszej winy"!

> Wianki były dobre...
          Do czego? Do jedzenia ?
        • Gość: ble Re: Wianki 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:15
          więcej telebimów, więcej nagłośnienia, więcej atrakcji, a nie jakieś mróweczki
          pląsające wokół ogniska... może wogóle niech wianki będą pokazem sztucznych
          ogni i tyle - bo więcej studio festiwalowe nie umie zorganizować!
      • Gość: Ty Re: Wianki 2005 IP: *.autocom.pl 26.06.05, 22:00
        A za co ma odpowiadać , że się jakiejś krakowiance nie podobał , czy za to , że
        jej syn rozrabiał.
    • Gość: awe jak zawsze dla gawiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:04
      Wianki są impreza po ktorej zostaje wokół Wawelu pobojowisko: sterty śmieci, szkła zasikane
      wszystkie kąty, wydeptane trawniki, zniszczona zieleń, chodniki lepkie od rozlanego piwa...
      Dziś dopiero o godz. 13.00 kilku leniwie ruszajacych się panów przystąpiło nieporadnie do
      sprzątania pobojowiska po wiankach.
      A przecież Wawel to polski Panteon, którego otoczenie i tak jest na codzień strasznie
      zaniedbane a po wiankach, w dodatku - zdewastowane.
      Ciągle slyszę bajdurzenia różnych urzędników miejskich o konieczności wydawania pieniędzy
      na promocję Krakowa, a jednocześnie widzę coś co jest antyreklamą miasta: otoczenie Wawelu
      co raz oddawane na pastwę gawiedzi i dystrybutorów piwa.
      Żaden turysta ktory widzial te pijane i agresywne hordy ktore zawładnęły wczoraj Krakowem, nie
      będzie tesknił za tymi emocjami.
      Kraków - miastem kultury?
      Bzdura.
      Kraków stał się miastem hołoty i producentow piwa o ktorych interesy władze miasta dbają
      troskliwiej niż o interes Krakowa.
      • Gość: leshcz Re: jak zawsze dla gawiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:27
        Co do zieleni. Pamiętaj- zieleń jest dla ludzi, właśnie do jej deptania!
        Co do reszty, nie będę się wypowiadał, bo nie byłem w tym roku. Jestem za to
        pewien, że na pewno nie było tak ekstremalnie, jak na pamiętniej Inwazji Mocy w
        Pobiedniku :)
      • Gość: wolf Re: jak zawsze dla gawiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:30
        Organizacja wiankow poza ogniami wg mnie byla tragiczna. Nic nie widac, nic nie
        slychac, nic sie nie dzialo (tzn nic nie widzielismy ze sie dzialo istotnego).

Natomiast co do alkoholu - dajcie ludzie spokoj. Kto by wytrzymal na trzezwo
        pare godzin takiej nudy jaka niestety byla wczoraj? Zyjcie i dajcie zyc innym.
        Ze 70tysiecu ludzi na pewno pilo i to pilo bardzo kulturalnie. A wszyscy wiemy,
        ze sa zbieracze puszek (przynajmniej co roku byli wokol mnie) i dlatego jestem
        zawsze spokojny o puszki. Inne rzeczy zabieramy ze soba, bo z nich bezdomni
        pozytku miec nie beda.
        Ale na litosc boska! Sie zyje, sie pije. I wcale nie oznacza to jakiegos chamsta
        samo w sobie! Prosze nie utorzsamiac kilku tysiecy pijacych dresow z np
        70tysiacami ludzi pijacych normalnie!!! Nie dajmy sie tej holocie!
      • Gość: Krakowianin Re: jak zawsze dla gawiedzi IP: *.kompania.net 27.06.05, 04:23
        Podobno żaden pieniądz nie śmierdzi a władzom dlaczego by miał?.
    • Gość: s Transmisja IP: *.blich.krakow.pl 26.06.05, 22:09
      A ja widzialem wianki w TV i najbardziej podobalo mi sie zakonczenie transmisji
      wraz z rozpoczeciem pokazu ogni sztucznych. Prowadzacy tesz byli swietni. Nie
      mowiac o Budce Suflera.
    • Gość: gosc Re: Wianki 2005 IP: *.chello.pl 26.06.05, 22:26
      jedno słowo:
      ŻE-NA-DA!!!
      pal licho pijanych dresow-kazda impreza na swiecie z tym sie wiaze wiec tu bym
      byl ostrozny, stanowili oni kilka % reszta to normalni ludzie.
      Za to, to co zafundowalo nam miasto to jest kompromitacja, no wybaczcie ale
      chwala sie w tv i wogole wszedzie ze tylu ludzi przyszlo,
      a tak naprawde to nie bylo po co stac tam tyle czasu (oprocz sztucznych ogni).
      Jesli moge coe zasugerowac organizatorom na przyszlosc to:
      -zerwac z konserwatyzmem tej imprezy!
      -wydłuzyc impreze poza mosty! za mostem grunwadzkim marnuje sie tyle samo
      miejsca co pod Wawelem
      -wiecej glosnikow i telebimow z dobrym ustawieniem!!!! Telebimy i glosniki na
      barki!!
      -w koncu impreza dla widzow live! a nie jakies smieszne przedstawienia na
      wysokosci wysiegnikow kamer!!
      -po co komu takie "gwiazdy"?????????????? Zrobic o 1,5 godz krotsze wianki ale
      z polotem i dynamika a nie takim nie wiadomo czym. Wystarczy przedstwienie
      teatralno-fajerwerkowe, ale takie zeby zapieralo dech w piersiach, bo budka
      zapiera dech ale z innego powodu :/
      • Gość: Krakow_restaurator Re: Wianki 2005 IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 22:34
        Po raz kolejny sprawdziła się opinia, że centrum miasta takiego specyficznego
        jak Kraków nie jest przystosowana do tego typu imprez...Korek do wyjazdu z
        Krakowa w kierunku Myślenic, Zakopanego rozładował się około 2 w
        nocy...Ponadto, bandy niedopitych ludzi błąkających się do rana po Rynku,
        agresywnych i szukających zaczepki. No i brak widoczności - wianki dla
        wybranych!
      • Gość: MargameL Re: Wianki 2005 IP: *.chello.pl 27.06.05, 15:13
        dla mnie widowiska były do bani, mróweczki jak ktoś napisał, ale koncerciki
        całkiem całkiem - słychać było, jak na taką odległość od sceny to i tak nieźle.
        Pozdrówki wszystkim.
    • Gość: RK Re: Wianki 2005 IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:08
      Gość portalu: polskie chamstwo.. napisał(a):

> polskie chamstwo...nic dodac nic ujac, zero kultury ;(
      Ale coś bym dodał - jeżeli byłeś tam to nie tylko polskie.
    • Gość: czapa Re: Wianki 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:17
      Lokalizacja sceny była beznadziejna, ludzie tylko z naprzeciwka coś widzieli a
      reszta nitylko,że nic nie widziała to jeszcze nic niesłyszała. Dopero pokaz
      sztucznych ogni coś rozjaśnił ale to i tak mało jak na tyle godzin stania i
      patrzenia na pijany tłu.
    • Gość: Krakoff Rulez! artystycznie-ŻENADA!tylko ognie były FANTASTYCZNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:21
      prowadzacy-jakies nieporozumienie, naglosnienie fatalne, ale co najwazniejsze -
      koncert Budki suflera to jest skandal! na imprezie na ktorej srednia wieku
      wynosi 20lat zagral zespol ktorego sluchaja 50latkowie i co najgorsze nie
      potrafi "rozgrzac" publiki. na taka impreze potrzeba innych artystow! i czemu w
      tym roku byla tylko budka???!! odkad pamietam na "wiankach" wystepowalo zawsze
      kilku - i dzieki temu kazdy mial cos dla sieie. ale ja wiem czemu - TVP2 rulez -
      ktos usilnie promuje zalosna budka sulfera! a na dodatek cugowski promuje
      swoich synkow - jeszcze wieksze beztalencia! w koncu byla transmisja w TVP2
      wiec "ktos" zadzialal.... ale mniejsza z tym - WIELKIE UKLONY DLA SPECOW OD
      OGNI SZTUCZNYCH!!! FENOMENALNA ROBOTA!!!! :)
      • Gość: dziopal Re: artystycznie-ŻENADA!tylko ognie były FANTASTY IP: *.kompania.net 28.06.05, 08:34
        dokładnie! budka suflera to najwieksze dno na polskiej scenie muzycznej - nizej
        niz papa dance.
        padaka na maxa
    • Gość: Agaa :) Rewelacja:) ale tylko sztuczne ognie IP: *.ar.krakow.pl 26.06.05, 23:44
      Jak zwykle mocno przereklamowana impreza, nie ma sensu się powtarzać o
      nagłośnieniu itp. Natomiast pokaz sztucznych ognii był na naprawdę świetnym
      poziomie.
      Co do turystów to raczej nie byli zachwyceni tą imprezą bo widzieli jedynie
      podpitych młodych ludzi, brud na ulicach... Niewielu z nich dotrwało do pokazu
      sztucznych ognii...
    • Gość: WG TV zepsuje każdą imprezę... IP: *.chello.pl 27.06.05, 01:45
      swoimi wieśniackimi obyczajami...podobnie było z Sylwestrem. bez TVP było o
      wiele lepiej...
    • yougurth I bardzo dobrze 27.06.05, 07:34
      Przynajmniej nikt nie bedzie mowil jacy to studenci sa zli i okropni, tak sie
      dzieje zawsze na masowych imprezach zawsze sa ludzie ktorzy robia zadymy,
      balagan i nie sa to studenci. Naglosnienie bylo tragiczne organizator myslal
      chyba ze przyjdzie 20 osob bo 3 glosniki to troche malo na cale zakole, ale w
      porzadku.
    • Gość: hihi Re: Wianki 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 07:54
      Impreza?? Dobra?? Może być?? Czyś ty człowieku w życiu na lepszej imprezie nie
      był?? Chyba tak. Po pierwsze Budka Suflera dała ale d..y ponieważ nie śpiewała
      piosenek ogólnie znanych i lubianych ( takich było tylko kilka), wykonanie
      duetu Cugowski i Prońko ( ja rozumiem, że Demarczyk z Krakowa i wogóle ale
      większość osób pewnie nie zrozumiała aluzji) było żenujące i przebił je tylsko
      występ Cugowski i Cugowski. Ogólnie zaplecze muzyczne = lipa ( żeby nie
      powiedzieć Lipko)
      Następnie dwóch prowadzących. Tylko o co chodziło, oni mieli grać idiotów czy
      tacy są. Chłopaki się zestresowały że są w telewizji i mówiły takie rzeczy, że
      się włos jeżył. Część artystyczna hmmm może być tylko troche przydługawa i
      przynudnawa. Niestety wspaniali prowadzący nie powiedzieli co mają oznaczać ci
      lidzie wiszący nad wisłą więc na mnie to nie zrobiło większego wrażenia.
      Ogólnie chciano dobrze a wyszło jak zwykle :)
    • Gość: abc. Re: Wianki 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:04
      MPK tez się jak zwykle popisało brakiem komunikacji.
    • camicus Re: Wianki 2005 27.06.05, 09:14
      W "Gazecie" napisali"Jak co roku najbardziej przez wszystkich oczekiwany pokaz
      pirotechniczny okazał się rzeczywiście efektowny. Ognie wystrzeliwano po raz
      pierwszy nie z brzegu, lecz z barek na środku Wisły. Show trwał 9 minut."
      Reszta była słaba i niepotrzebnie tak długa, chyba, że robiono to pod transmisję
      telewizyjną. Głównym miejscem występów i pokazów powinna być Wisła na odcinku
      Norbertanki - most Grunwaldzki, copozwoliłoby podziwiac program widzom
      zgromadzonym wzdłuż rzeki. Na wystepy chałturników szkoda było pieniedzy, a
      wodzirej nawołujący do wspólnego śpiewu "wiła wianki ..." żenujący, ale kase wziął.
    • Gość: NH Alternatywa? Voo Voo 2 lipca!!! IP: *.elektro.agh.edu.pl 27.06.05, 10:04
      Szykuje sie niezly koncert. W sobote 2 lipca o godz. 20.00, w Muzeum Lotnictwa
      wystapi obchodzacy 20 urodziny zespol Voo Voo. Recze Wam, ze bedzie wszystko
      dobrze slychac i nie bedzie... telewizji. A kapela, mimo, ze 20-letnia ciagle
      nas zaskauje swiezymi brzmieniami. Przed grupa Waglewskiego zagra
      niepowtarzalny krakowski Revolver.
      Wszystko to wsrod pieknych samolotow i za darmo (wczesniej trzeba odebrac
      bezplatne zaproszenia - Punkt Informacji Miejskiej, ul. św. Jana 2; Ośrodek
      Kultury Kraków Nowa Huta, os. Zgody 1). Odlotowo!
      Zapraszamy!

www.pdnh.org
    • Gość: prawnik TYCHY o śmieciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:08
      bawilem goscinnie na krakowskich Wiankach i dziwi mnie szukanie dziury w calym
      pod tytulem: "picie, bicie, smieci". Jedynie co do tego drugiego "zjawiska"
      mozna miec zastrzezenia. Ale picie piwa, nawet przesadne,nie jest chyba takim
      straszliwym zjawiskiem, w końcu to byla noc zabawy. A smieci? Zalozmy,ze
      wszyscy zainteresowani chcieliby wrzucic smieci do kosza.Ile by trzeba bylo ich
      poustawiac? Jesli jestimpreza masowa to zrozuymiale,ze smieci beda, i to w
      duzych ilosciach.Wystarczy po imprezie pozamiatac i zebrac butelki i papierki.I
      po sprawie.
      • Gość: zwykła impreza Re: o śmieciach IP: *.idea.pl 27.06.05, 12:46
        po co szukać dziury w całym - normalna impreza te komentarze wyglądają jak
        walka polityczna, komu by tu dokopać? może organizatorom, albo technikom? , nie
        róbmy takich imprez i nie będzie problemów, a jak ktoś nie chce widzieć, czy
        słyszeć to zamiast stać kilometr od sceny mógł wogóle nie przychodzić, ja jakoś
        bez problemów dotarłem tam gdzie chciałem i było ok. a śmieci nie rzucajmy na
        ziemię to ich nie będzie.
    • Gość: Afrika MPK dało d.. IP: *.comarch.pl 27.06.05, 12:53
      ludzie siedzac na kraweznikach po 3 godziny czekali na auotobusy. czy tak trudno
      bylo przewidziec ze w ten wieczor ruch bedzie wiekszy?
    • Gość: wszystko na temat Re: Wianki 2005 IP: *.idea.pl 27.06.05, 12:58
      widać, że autorka artykułu, ma jakąś osobistą urazę do kogoś z organizatorów -
      może były facet ??
      • Gość: Lajkonik Re: Wianki 2005 IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.06.05, 13:10
        po sobotniej kompromitacji organizatorow klapy roku tzn. wiankow wszyscy mamy
        uraz do organizatorow.
        • Gość: super lajkonik Re: Wianki 2005 IP: *.chello.pl 27.06.05, 15:05
          a mnie się gościu podobało, klapa tylko że po piwo daleko, a może ta baba to
          jakiś pasztet i odgryza sie za to na facetach. Imprezka spoko !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: juriusz Re: Wianki 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:11
          MPK jak juz wspomniano tragicznie, co gorsza dojechać na wianki się nie dało,
          wszystko zapełnione, żenada całkowita. Policja ignorowała co ignorować się dało,
          byle tylko nie narazić się na nic. Przysięgam, że naprawdę chciałem wyrzucić
          śmieci do kosza, ale niestety się nie dało, koszy nie było. Dobrze, że panowie
          zbierali puszki. Do standardów toaletowych się przyzwyczaiłem, współczuję
          mieszkańcom okolicy. Informacja dla organizatorów: jest taka magiczna zależność,
          że jak ludzie piją, to i wydalają.
          Koncertów nie słuchałem, wolałem oddać się rozmowie z towarzystwem, zresztą
          wyboru nie było wielkiego, bo słychać nic nie było. Za to fajerwerki wszystko mi
          wynagrodziły i sprawiły, że za rok zapewne znowu udam się na Wianki.
    • smolek Re: Wianki 2005 27.06.05, 15:34
      pan/ pani redaktor taka krytyczne i w ogóle, ale też nie ustrzegła sie błedu,
      były już takie wianki na których sztuczne ognie wystrzeliwano z wody :-)
      • Gość: super lajkonik Re: Wianki 2005 IP: *.chello.pl 27.06.05, 16:15
        a nie mówiłem, że babie brakuje chłopa ..........
        od myślenia o jednym w główce się poprzestawiało.
    • Gość: rozmyta Re: Wianki 2005 IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:24
      Taaak. Nic nie widzielismy, nic nie słyszelismy ale moze to i lepiej. Jedynie
      te sztuczne ognie były warte tego czasu. pomijajac dziki tłum, duchote...źle
      usytuowane 'tojtoje', do których dopchać się było wyczynem to jeszcze jedna
      sprawa. Komunikacja miejska, która miała jeździć w miare zapotrzebowania,
      hahaha, dobry żart. Rozkłady jazdy nocnych autobusów to czysta abstrakcja. Były
      i owszem tylko gdzie pojazdy kursujace według nich??? Żenuła jak mówi mój
      znajomy.
    • Gość: Im Trojanowska o głosie jak drewno IP: 83.238.120.* 27.06.05, 19:16
      Jasne, dla ludu najlepiej puścić chałturę - Trojanowska bez głosu, Cugowski -
      widmo polskiej estrady pop. Prońko usiłowała śpiewać, ale jej Budka tempo i
      własny brak melodii narzucała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka