Dodaj do ulubionych

GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY TYM?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:54
PROSZE NAPISZCIE!JA SPOTKAŁAM OSTATNIO TAKA BUDKE BLISKO PARKU JEDNEGO GDZIE
DAJA BUŁKI WIELKOSCI CHLEBA I TO KOSZTUJE TYLKO 5,60 CHYBA A NIE MOGĄ TEGO
NAWET 2 OSOBY ZJESC!NORMALNIE CAŁY CHLEN PRZEKROJONY NA PÓL A WSRODKU 3
HAMBURGERY I NAWAKLONE PEŁNO SAŁAT ,I WARZYW ,MUSZTARDY..PYSZNE I TAKIE TANIE!
A JA ZA KEBAB DAJE 8 ZŁ CO TAMTA BUŁA JEST 5 RAZY WIEKSZA!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY IP: *.netcontrol.pl 01.07.05, 16:49
      A gdzie te buły, gdzie ???!!!!!
      Krakowskie kebaby to niestety jedna wielka pomyłka.....
      • Gość: Anavrin Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:14
        Ona nie mówi o praku Jordana tylko o plantach - tez nie wiem jaka to dokładnie
        ulica ale sa tam zajebiste duze bigi - mozna sie najesc! ;)
        taka mała niepozoran budka
        • Gość: tmsj re IP: *.crowley.pl 16.12.06, 16:40
          kolo plant to maxi burger - maxi bula i mini cena - calkiem niezle - ceny bardzo
          male - kolejna buda jest kolo klubu studio a jeszce jedna na rondzie grzegorzeckim
          • kati_p Re: re 18.12.06, 15:27
            Daj spokój, tam do zapiekanki walą majonez. Strach pomyśleć, czym ulepszają kebaby..
    • Gość: karola Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:16
      zapewne chodzi Ci o hamburgery maxy w budce pod stadionem Wisly( park Jordana)
      hamburger kosztuje 7.50 ale odkad coraz wiecej ludiz tam przychodzi daja coraz
      mneij salatek i keczupu... wiec radze przyniesc swoj zeby nie zaschnac przy
      jedzeniu samego chleba:P
    • palio5 Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY 01.07.05, 23:11
      Lepsze Hot Dogi są na Torunskiej, sałatka nie taka octowa jak pod stadionem i
      parówa nie rozlatuje się tylko rozpływa w ustach a cena na każdą kieszeń
      • madai Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY 02.07.05, 00:44
        ja wiem, gdzie to jest :) te wielkie hamburgery, hot dogi i inne sa w MAXI
        BARACH m.in pod kinem wanda, albo na rondzie grzegorzeckim. rzeczywiscie opyla
        sie! i bardzo dobre. polecam ;]
        • Gość: majka Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:52
          nie nie chodz mi o te za 7.50!tylko za 6.50!i sa swietne tylko jak jedna osoba
          zje taka wielka bułke to chyba ja do szpitala odwozic by trzeba!za taka cene
          tyle żarcia-szok!
          • Gość: wiem Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:09
            to jest kolo byłego kina wanda , obok jest kiosk a dalej chyba hotel monopol ,
            jedzie tam tramwaj 8
      • Gość: fast_food Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:46
        Ja rowniez polecam budke fast-foog na Torunskie, jedzonko smaczne i tanie a
        najesc to sie mozna we dwoch czy tez we dwoje, pozdrawiam
    • kfiatecek Re: GDZIE W RYNKU NAJTANSZE KEBABY I SMACZNE PRZY 30.07.05, 20:07
      hihi najlepsze kebaby maja w skawinie kolo stacji benzynowej!!!!!!!!
      • Gość: tom najlepsze kebaby w krakowie IP: *.chello.pl 15.03.06, 18:04
        najlepszy kebab w miescie jes na rondzie grzegorzeckim - BAR MAX - zwykly 4,50
        a max 7,50 (20 cm bulka i podwojne mieso ) polecam wam
        • Gość: spiewak Re: najlepsze kebaby w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:32
          Ludzie czemu wy tam jecie?? Nei wiem jak jest w pozostałych miejscach ale na
          rondzie grzegórzeckim totalny syf!! wszystko brudne, lepiące się i te babszyle
          za ladą, apetyt znika błyskawicznie po wejsciu do tego lokalu.
          • Gość: krzysiek Re: najlepsze kebaby w krakowie IP: *.chello.pl 20.07.06, 21:28
            stary szkoda ze tam wogole nie chdzisz - bo obsluga to zazwyczaj goscie lub
            mlode panienki - po co zabierasz glos jak tam nie byles - a jedzenie jest
            super POLECAM !!!
            • Gość: dolfuss Re: najlepsze kebaby w krakowie IP: *.chello.pl 22.07.06, 22:40
              Nie wiem czy najtańsze (7zł?) ale najlepsze kebaby są na grodzkiej obok Urzędu
              Miasta. Pyszne
              • Gość: ooo Re: najlepsze kebaby w krakowie IP: *.ruc.lama.pl 31.08.06, 22:03
                najlepsze w pod osłoną nieba na grodzkiej :)
                • gabrielafrancuz Re: najlepsze kebaby w krakowie 01.09.06, 09:24
                  nie nie nie.
                  Szewska i tylko Szewska.
                  • Gość: tom Re: najlepsze kebaby w krakowie IP: *.chello.pl 01.09.06, 15:17
                    najlepszy kebab w miescie jes na rondzie grzegorzeckim - BAR MAX - zwykly 4,50
                    a max 7,50 (20 cm bulka i podwojne mieso ) polecam wam
                  • seven Re: najlepsze kebaby w krakowie 06.09.06, 15:00
                    ktory na szewskiej..? ten, gdzie dawali (daja dalej?) frytki do kebaba? jesli tak, to szczerze odradzam,
                    straszne gowno... ja osobiscie najbardziej lubie kebaby w ciescie, ktore sprzedaja w lokalu nad
                    prozakiem
    • Gość: lopez tylko bar max IP: 62.111.245.* 05.03.07, 16:12
      najlepszy kebab w miescie jes na rondzie grzegorzeckim - BAR MAX - zwykly 5
      a max 8 (20 cm bulka i podwojne mieso ) polecam wam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka