Dodaj do ulubionych

PRO FORMA-bis

IP: *.telia.com 22.04.04, 16:36
Tak "pro forma".. mam pytanie.. Na ktorym z "forow", nie jest cenzorem
neurotyczna, schizofreniczno-paranoidalna "giwi" ??
Ja rozumiem iz czesc kobiet macica mysli a nie rozumem, ale byc uzaleznionym
od kaprysow osoby u ktorej aktualny stan emocjonalny decyduje o reakcjach, -
jest owszem zabawne, ale mija sie z jakimkolwiek sensem..

- Wyciety przez "giwi" watek, musial byc naprawde grozny.. A chodzi o wyciety
watek pt. "tzw."Okragly Stol" - ZRODLO WSZELKICH NIESZCZESC"
I sie nie dziwie.. Lewactwo akurat szeroka lawa ruszylo do ofensywy
(czytaj "prania mozgow"), zbliza sioe przeciez "wniebowstapienie" do
Jewropejskiego Kolchozu, wiec tna bezlitosnie wszelkie glosy krytyki.. A do
tego macicznomyslace blondynki, nadaja sie idealnie.. Oczywista iz
tow.Szmaciak-"leszek.sopot" musi miec zapewniony spokoj w praniu mozgow
gawiedzi..

Gdyby jeszcze znalazl sie ktos tak uprzejmy i wskazal mi jak sie odnajduje
tzw "osla lawke" - ktorej to "oslej lawy" nigdy na oczy nie widzialem..
Ciekawe natomiast byloby wiedziec, czy watek odeslany jest na osla lawke, czy
byl az tak grozny, iz zniknal calkowicie i bez sladu..

Owszem.. W jednym i w drugim wypadku mile lechce mi to moja dume, ale czy nie
lepiej byloby zwyczajnie.. po sowiecku.. napisac: - "Eto lzia.. A etowo nie
lzia pisat'" ???
- Nie zawracalbym sobie wtedy glowy wchodzeniem tutaj i zaklocaniem blogiego
spokoju "giwi" - et consortes.. jakimikolwiek tekstami..

lancet
Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Re: PRO FORMA-bis 22.04.04, 16:47
      Gość portalu: lancet napisał(a):

Oczywista iz
      > tow.Szmaciak-"leszek.sopot" musi miec zapewniony spokoj w praniu mozgow
      > gawiedzi..

Gdybyś spróbował powiedzieć toco masz do powiedzenia bez obrażania adwersarza
      to Giwi by Ci niczego nie wycięła. Przeczytałam Twój post na Oślej i mogę
      przypuszczać, że poleciał tam nie za treść ale za formę, nie rób z siebie
      ofiary cenzury za poglądy, wyleciałeś chyba za niegrzeczne zachowanie wobec
      innego forumowicza.
      • Gość: lancet Re: PRO FORMA-bis IP: *.telia.com 22.04.04, 20:23
        kataryna.kataryna napisała:

> Gdybyś spróbował powiedzieć toco masz do powiedzenia bez obrażania adwersarza
        > to Giwi by Ci niczego nie wycięła. Przeczytałam Twój post na Oślej i mogę
        > przypuszczać, że poleciał tam nie za treść ale za formę, nie rób z siebie
        > ofiary cenzury za poglądy, wyleciałeś chyba za niegrzeczne zachowanie wobec
        > innego forumowicza.
        -------------------------------

Akurat nieco wczesniej, odpowiedzialem innemu lewakowi:

(...)"I jeszcze jedno.. - ja nigdy i nigdzie nie zabiegalem o uznanie i
        akceptacje..
        Stad tez.. moje okreslenia nie sa owszem "correct political", ale sa ADEKWANTNE
        i oddaja "wprost", to co chce przekazac.. Swinia u mnie jest zawsze swinia..
        cham chamem, pan panem, swolocz swolocza i oszusta nigdy nie nazwe - "uczciwy
        inaczej".. Stad kwestie pojec i ocen tego co jest "kulturalne", a co nie jest,
        beda diametralnie rozne u prostaka rzucajacego wulgaryzmami na prawo i lewo, a
        iinne u czlowieka dobrze wychowanego, ktory osmieli sie nazwac owegoz osobnika
        chamem i prostakiem.. Jasne ze prostak NATYCHMIAST zakrzyknie iz bylo to
        NIEKULTURALNE.. Gdyz.. nalezy sie do niego - chama i prostaka - zwracac
        per "PAN".. - Tyle ze.. jesli i jednego i drugiego nazwiemy PANEM - to jaka
        bedzie roznica miedzy nimi?? - A o to tobie i chamom chodzi.. Zrownac ich tak,
        by nikt nie dostrzegal roznicy.."

- O to samo i tobie chodzi "tubo"(gdyz "kataryna" to odtwarzacz )
        kataryniarska.. I oczywiscie nie chodzi tobie - jak to obludnie i perfidnie
        okreslilas - o "innego forumowicza".. Tylko chodzi tobie o to, ze osmielilem
        sie "obrazic" towarzysza LEWAKA.. - Ty towarzyszko kataryniarska wiesz co
        robisz.. i ja wiem co robie.. I jakbyscie towarzyszki
        ("giwi", "kataryna.kataryna" - et consortes) nie kneblowaly mord i nie
        cenzurowaly.. to pranie mozgow PRANIEM MOZGOW pozostanie towarzyszko
        kataryno.kataryno.. Zas o tym kto stworzyl TOWARZYSZA SZMACIAKA - dobrze wiecie
        towarzyszko i doskonale wiecie czego jest to synonim - pelnoprawnie
        funkcjonujacy towarzyszko i w swiadomosci ludzkiej(choc lewacy - tak jak i ty -
        uwazaja iz powinno sie conajmniej rozstrzeliwac za to okreslenie..) i w slowie
        pisanym.. Ze ma pejoratywne znaczenie? - Czyzbyscie towarzyszko uwazaly iz
        wszystkie i jakiekolwiek perojatywne okreslenia powiny zniknac z naszego jezyka
        i zycia?? - Jesli tak, to jak bedziemy roznicowac, oceniac i wartosciowac?? -
        Czy tez wg was towarzyszko i wam podobnym(vide "giwi") - mozna bedzie stosowac
        perojatywy ale.. WYBIORCZO.. Czyli tak czy inaczej wracamy do czasow dyktatur,
        i nie ma znaczenia towarzyszko "kataryno" czy bedzie to faszystowska dyktatura
        ubrana w brunatna sukienke, czy komunistyczna dyktatura w czerwoniutkiej
        sukieneczce, czy bedzie to DYKTAT demokracji SOCJALISTYCZNEJ ubranej w
        niebiesko-rozowa sukienczyne zamordyzmu, niewolenia umyslu i kontroli
        wypowiedzi towarzyszko "kataryno".. Nie wiem czy wiecie towarzyszko - pewnie
        wiecie, ale jako lewacka tuba, udajecie ze deszcz pada - ze JUZ palono ksiazki,
        niedopuszczano do wystawiania sztuk.. Shakespeare'a.. - Zabroniono wystawiania
        oper Wagnera.. sztuk Moliera, dlatego ze... maja antysemicka tresc.. A dzieje
        sie to i dzialo na przelomie XXtego i XXI-go wieku.. - Co wam to towarzyszko
        przypomina i o czym mowi?? - Wam.. sumieniu tych forow??
        - Adekwantne pytanie byloby(ale nie bedzie) - Czym wam towarzyszko oczy
        zarosly, ze nie widzicie FAKTYCZNIE wulgarnego i obrazliwego traktowania na
        forach owej "giwi" wszystkiego co nie lewackie, ze szczegolnym uwzglednieniem
        wiary i kosciola?? - Bzdury piszecie towarzyszko "kataryno" o rzekomym robieniu
        z siebie (czyli ze mnie) "ofiary cenzury za poglądy".. Wrecz odwrotnie.. uwazam
        tylko iz nalezy jasno powiedziec "to i to wolno.. a co do reszty.. morda w
        kubel, bo inaczej.. "won"! Przytaczam ow "robiacy ze mnie ofiare cenzury"
        tekst: "Tak "pro forma".. mam pytanie.. Na ktorym z "forow", nie jest cenzorem
        neurotyczna, schizofreniczno-paranoidalna "giwi" ??
        Ja rozumiem iz czesc kobiet macica mysli a nie rozumem, ale byc uzaleznionym
        od kaprysow osoby u ktorej aktualny stan emocjonalny decyduje o reakcjach, -
        jest owszem zabawne, ale mija sie z jakimkolwiek sensem.."(...)

Gdzie tez wy.. towarzyszko "kataryno" lewicy, widzicie owo "robienie z siebie
        ofiary cenzury za poglądy"??

- Zas "uznaniowa" cenzura, jest jak i uznaniowa premia.. Mozna ja przydzielic..
        ale tez mozna i nie przyznac.. Zalezy tylko komu i za co
        towarzyszko "kataryno".. Nieprawdaz?
        A w tym konkretnym przypadku.. wlasnie chodzilo nie o jakiegos tam "innego
        forumowicza" . tylko "dziwnym" i przedziwnym przypadkiem o jakas OSOBISTOSC ze
        swiatka lewackiego - czyli o "leszka.sopot" - ktory iscie w stylu TOWARZYSZA
        SZMACIAKA (gdziez tu obraza tow.kataryno?? - od kiedy to paralele czy
        porownania sa karane?) zabral sie za budowanie "jedynie slusznego" obrazu
        najwiekszego dranstwa w powojennej historii Polski(po IIgiej Wojnie Sw. nie po
        wojnie polsko-Jaruzelskiej..) jakim bylo oczywiste "porozumienie"
        tzw "Okraglaglego Stolu" - bo BYLO to "porozumienie" nad stolowe i pod-stolowe.

A wyglada na to, iz forumowy "towarzysz Szmaciak" - czyli "leszek.sopot" MUSI
        miec zapewniony spokoj w praniu mozgow gawiedzi.. - W tym tonie probujecie mnie
        pouczac towarzyszko "kataryna.kataryna". Tyle ze spoznilyscie sie troche w
        latach, a i nie wiem czy sprostalybyscie zadaniu.. Czy predysponuje was do tego
        wiedza, wyksztalcenie, umiejetnosci, doswiadczenie.. i kilka
        innych "drobiazgow"..
        Same predyspozycje i inklinacje do pouczania, nie zawsze wystarcza..
        Szczegolnie kiedy sie ma do czynienia z nie wymozdzonym - nie-lewakiem..

lancet
        • Gość: babariba tabletkę jakąs sobie doktoru przepisz, bo... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 08:09
          ...silnie ci tego trzeba
          • Gość: lancet Rzecznika prasowego trudny zawod.. IP: *.telia.com 26.04.04, 20:17
            tabletkę jakąs sobie doktoru przepisz, bo...
            Autor: Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl
            Data: 23.04.2004 08:09
            ...silnie ci tego trzeba
            ---------------------

Klasowego rzecznika prasowego sobie "kataryna.kataryna" wybrala.. I rasowego..
            Lepper by sie go nie powstydzil.. - A jak wszystko co trzeba zrozumial!!
            - Co za uderzajaca inteligencja i polot..
            - Pogratulowac wyboru..

lancet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka