Gość: xxx IP: w3cache.* / *.2-0.pl 03.07.05, 22:49 Cóż... gdyby sądy wydawały inne wyroki, niż te w zawieszeniu, albo te o niskiej szkodliwości społecznej, to pewnie do tego zdarzenia, jak i wielu innych by nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaholec Re: Motocykliści odpowiedzą za lincz 04.07.05, 07:50 Nic im nie zrobią, żeby karać trzeba mieć jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Bukowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:30 - i wszystko jasne... To gorsze miasteczko niż Łódź i Nowa Huta razem wzięte... Wiem bo miałem tam narzeczoną... Na szczeście w porę mnie oświeciło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL A skad ty jestes chlopku? IP: *.toya.net.pl 06.07.05, 07:28 Jak miales dziewyczyne z Bukowna to pewnie sam jestes z jakiejs Koziej Wolki. Łódź to miasteczko! Dobre sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywista Re: Motocykliści odpowiedzą za lincz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:08 A może, gdyby sądy karały złodziejów, to poszkodowany żyłby sobie bezpiecznie za kratkami, hę? Nic dziwnego, że ludzie sami biorą się za sądzenie, skoro polskie sądownictwo i polski wymiar kary działa jak działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Motocykliści odpowiedzą za lincz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:24 Co za life złodzieja nie mogli złapać, a złapali gości za wymierzanie sprawiedliwości. Paranoja. Jak ja zgłosiłem kradzież i nawet podałem adres sprawcy, policja nic nie zrobiła bo nie dostała nakazu. Wszyskich złodziej powinno sie wieszać lub przynajmniej obcinać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś