Dodaj do ulubionych

Kto do IV (4) LO???

IP: *.krakow.pl 03.07.05, 23:47
Wpiszcie sie ci co dostali sie do Czwórki, i napiszcie z której klasy jesteście!!! Fajnie było by nawiązać kontakt ze sobą przed pierwszym września :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Oldzia Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:26
      Czesc!!! Ja sie dostalam do IV LO do klasy 1 D czyli biologiczno-chemicznej w
      ktorej to klasie nikogo nie znam wiec sie wpisujcie albo napiszcie do mnie na
      gg moj nr to: 2707567...:)
    • Gość: Bolek =) Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.krakow.pl 09.07.05, 11:59
      Ja ide do klasy C mat geo... ktoś jeszcze?
      • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 18.07.05, 23:43
        lepiej nie mogliście wybrać, na prawde!! jako była czwórkowiczka, tegoroczna
        maturzystka musze przyznać, że będzie mi brakowało tej szkoł :] przedkilkoma
        nauczycielami przestrzegam /szczególnie od babki od histy z 'egionalnym'
        nazwiskiem ;)/ ale ogólnie- jest dobrze :] powodzenia!!
        • Gość: Martineq Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 02:22
          Popieram , ale wystrzegac to sie nalezy Prof Sołtysa z Fizyki o ile jeszcze
          uczy:) Generalnie najlepsza szkoła jaka może być , cudowne chwile i generalnie
          naprawdę świetni nauczyciele:))
          Maturzysta z 2003:]
          • Gość: bolek Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.krakow.pl 21.07.05, 21:25
            czy chodzi o p. Tyranska? :> A jesli teraz konczysz liceum to modlabys napisac na ktorego naucziela jesli trafie to dobrze, a na ktorego nie najlepiej... bo teraz 'twoi' wychowawca wezma 1 klasy? :)
            • Gość: gaga Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:43
              p.Tyrańska to najbardziej lightowy nauczyciel historii jaki tylko może być !!
              uczysz sie niewiele - za to dużą uwage przykładać należy do przygotowywania
              galerii, warto zaangażować sie w Jej kółko -DZiAK, na prawde - nie ma sie co
              martwić !! ja skończyłam IV LO w 2004 r i uwazam ze wybór tego liceum to był
              strzła w 10 :) fajnie, nie za trudno, nauczono mnie tyle, ze bez problemu
              dostałam sie na studia dzienne :) pozdrawiam serdecznie!!
              • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 22.07.05, 12:39
                p.Tyrańska jest na prawde świetna!! współczuję tylko, jeśli ktoś trafi na
                p.Mazur..to może nie być kolorowo ;) co do mojej wychowawczyni, to na pewno na
                nią nie traficie, bo właśnie poszła na roczny urlop /a świetna kobieta, na
                prawde!!/ wszystko zależy też od tego, do jakiej klasy idziecie. Ja byłam w
                humanie, więc matematyki, fizyka i chemia /pozdrowienia dla White Power :D sami
                się zorientujecie któż zacz, jeśli będzie Was uczyc ;P)/ to była
                groteska...makabryczna jak dla mnie, ale jednak groteska ;) i spokojnie dostałam
                się na fil, polska dzienną
                DzIAK! tak, polecam. jeślui ktoś ma 'artystyczne'zacięcie, to się tam nie
                zmarnuje. Życzę powodzenia ;)
                • Gość: olla Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:18
                  no nie powiem, żeby pani T była taką świetną nauczycielką. tak naprawde jak
                  chodzisz do Dziaka, to masz zapewnioną 5 z historii, nawet jak nic nie umiesz.
                  w mojej klasie to było widać. a co do Edwarda... jest boski :)
                  • Gość: ekhm....1 C ;) Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.krakow.pl 23.07.05, 09:38
                    dzieki bardzo za te informacje.... ide do mat geo :D Jak by zajzal tu ktos z klasy matematycznej, to fajnie bylo by sie cos dowiedziec :]
                    • odyseusz Re: Kto do IV (4) LO??? 24.07.05, 08:40
                      To witam serdeczenie nowych uczniów w IV LO, ja też tam usiłuję uczyć:P
                      • Gość: gaga Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:16
                        o prosze, Odyseusz sie pojawił, co słychać w szacownym liceum, jakies wielkie
                        zmiany szykują sie może :> ??
                        • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 25.07.05, 14:43
                          geograficzna:> prof. Jaszczuk :D:D:D jeżeli na niego traficie, to dziękujcie
                          niebiosom ;)

Odyseuszu, oczywiście tęsknisz za trzecimi klasami :>
                          • Gość: 1c Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.krakow.pl 27.07.05, 12:06
                            A co, prof. Jaszczuk taki dobry jako nauczyciel, czy jako wychowawca??? :)
                            • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 27.07.05, 18:13
                              na pewno jako nauczyciel, jako wychowawca podejrzewam, że też będzie świetny!
                              najlepsze jest jak tłumaczy na czym polegają migrecje /jak z Jana ze wsi robi
                              się John z USA/ na jego lekcjach nie można się nudzić!
                              • Gość: gaga Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:21
                                no tak u prof. J. jest bardzo miło - nie trzeba sie w ogole uczyć, bo jak Cie
                                zapyta to dopiero wtedy zdgłaszasz np. a kartkówek nie ma :P wiec jest przyjemnie!!
                                na hist u prof. P też jest super - za nadpobudliwość można dostać referacik :)
                                • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 29.07.05, 23:55
                                  za gapienie się w okno również :]
                                  • odyseusz Re: Kto do IV (4) LO??? 01.08.05, 15:52
                                    Baaaardzo tęsknię za III klasami, byliście spoko z małymi wyjątkami, hihi,
                                    pozdro...
                                    • Gość: gaga Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:54
                                      a za ostatnimi IV klasami?? :>
                                      • odyseusz Re: Kto do IV (4) LO??? 02.08.05, 20:43
                                        oj bardzo bardzo, ale za mało mnie odwiedzacie, jak tak można????
                                        • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 03.08.05, 00:16
                                          'małe wyjątki' ;)
                                        • Gość: m. Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:35
                                          oj faktycznie, musimy sie poprawić :) CK i nie może być inaczej :P
                                          • Gość: :) Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:02
                                            w CK to rzeczywiscie sie dzialo . . .
                                            pozdrawiam serdecznie Pana Profesora :)
                                            i cale reszte z ostatnich czwartych klas :)
    • Gość: niunia Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:18
      a co myślicie o Pani Sekretarce?? jak dla mnie - super kobitka, i jaka krzepa
      :P!! pozdrówka dla czwórkowiczów!!!
      • Gość: Halszka Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.autocom.pl 04.08.05, 21:29
        aaa!! trzeba iść do Martuśki we wrześniu ;) nie ma to jak wyjadanie jej cukierków :]
        • Gość: Jorgu Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.krakow.pl 10.08.05, 11:11
          Napiszcie cos jeszcze o 4 lo... chce sie wiecej dowiedziec!!!
          • Gość: niunia Re: Kto do IV (4) LO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:26
            a co chcesz konkretnie wiedziec o tym wspaniałym LO :>
    • Gość: camonille Re: Kto do IV (4) LO??? IP: 194.150.99.* 26.08.05, 13:40
      Pozdrowienia dla p.Ciałowicza, Techmńskiego i Kurzawy! Święta super trójca; jak
      was uczą - jesteście w niebie. Było super. Londyn, Zakopane, Krynica...
      Rocznik '85 pozdrawia!
    • kromly www.4forum.polzone.pl/phpbb/portal.php 26.08.05, 17:00
      www.4forum.polzone.pl/phpbb/portal.php
      nie-oficjalne forum szanownej czwóreczki - dużo fajnych niusów, ludzi i w ogóle
      fajny klimat. jak szukasz infa lub po prostu chcesz się czegoś dowiedzieć to
      warto - zaglądać i rejestrować się! :)

www.4forum.polzone.pl/phpbb/portal.php
      • Gość: bywalec Re: www.4forum.polzone.pl/phpbb/portal.php IP: *.krakow.pl 27.08.05, 12:24
        na forum czworki siedze od poczatku wakacji :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka