Gość: Pluto IP: *.sll.se 04.06.01, 22:40 Konkurs! Kto wymysli smieszniejsze haslo od tego w tytule. Pluto Ps. Zwykle jestem nieco powazniejszy, ale jest juz pozno i stac mnie tylko na zart! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koala Re: A gzi gzi tiu tiu beze beze. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 22:49 Gość portalu: Pluto napisał(a): > Konkurs! > Kto wymysli smieszniejsze haslo od tego w tytule. > Pluto > > Ps. Zwykle jestem nieco powazniejszy, ale jest juz pozno i stac mnie tylko na > zart! nie spać , zwiedzać....!!!!! bardzo mi dzis nie do smiechu, ale wróce tu i zobaczycie.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: A gzi gzi tiu tiu beze beze. IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 05.06.01, 00:26 1.chrząszcz chrząszczyka żując gruszkę szczypczykami szczypał w nóżkę 2.kup psu dropsa jeśli masz psa,bo psy mopsy lubią dropsy... ...jest już późno piszę bzdury kot zapędził mysz do dziury... idę spać! wrocławsko pozdrawiam Kraków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: A gzi gzi tiu tiu beze beze. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.01, 00:49 to będzie ku przestrodze: kicia kici kocię kici, kicąc kocię tracisz krocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lep Hoorrah, hoorrah, for li'l koobaboorrah! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 14:42 n/m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziumo Re: Hoorrah, hoorrah, for li'l koobaboorrah! IP: *.compower.pl 07.06.01, 13:21 hatunatumatala :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Srarus mazdarus, referendus duptus! IP: *.matrix.pl 07.06.01, 13:30 ...do dowolnego tłumaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś