Dodaj do ulubionych

która agencja nieruchomości jest godna polecenia??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:26
witam!! Mam do sprzedania mieszkanie na Krowodrzy , zastanawiałam sie nad
sprzedaża przez agencję, czy ktos mógłby mi polecic jakąś dobrą agencję
nieruchomości? Dodam ,że po sprzedaniu tego mieszkania chce kupić troszkę
wieksze w innej okolicy.
Będę bardzo wdzieczna za odpowiedzi-mogą być ma priv
Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: która agencja nieruchomości jest godna polece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:56
      To przy okazji podpowiedz mi ci zrobisz z meblami ,rzeczami zanim cos kupisz
      innego.
      Ja tez chce sprzedac , ale przeciez moge cos innego kupic dopiero wtedy gdy
      wezme gotowke.
      W dodatku bede kupowac w innym miescie bo krakowski brud, dziury oraz brak
      infrastruktury doprowadzil mnie do zlosci.
      • Gość: Antoni Re: która agencja nieruchomości jest godna polece IP: 217.96.22.* 12.07.05, 11:44
        A z meblami prosta sprawa: sprzedajesz mieszkanie z terminem wyprowadzenie 3
        miesiące alebo ile Ci pasuje.
    • Gość: Antoni Re: która agencja nieruchomości jest godna polece IP: 217.96.22.* 12.07.05, 11:43
      Witam;
      Ja mogę podać , których agencji należy unikać! Ale na priv. A z kilkoma się
      spotkałem. Ani jedna nie była dobra.
      Pozdrawiam
      • intuicja77 Re: która agencja nieruchomości jest godna polece 12.07.05, 13:57
        to bardzo bym poprosiła na piva
        dziękuję!
        • Gość: Antoni Re: która agencja nieruchomości jest godna polece IP: 217.96.22.* 12.07.05, 14:11
          jasne tylko podaj maila
          • Gość: al9 podaj publicznie IP: *.com / *.teleton.pl 12.07.05, 15:35
            Czemu na priva? jak masz złe doświadczenia tom sie podziel publicznie. Prawdy
            sie nie bój!
            al
            • Gość: Antoni Re: podaj publicznie IP: 217.96.22.* 13.07.05, 08:19
              Tak? A potem, jak to w naszym kraju zwykle bywa będę udowadniał że nie jestem
              wielbłądem!No way! Jak ktoś chce to na prova podam całą listę. Ale publicznie
              nie ma mowy!
          • intuicja77 Re: która agencja nieruchomości jest godna polece 12.07.05, 20:42
            cześć! napisz prosze na adres ana7@poczta.onet.pl
            dzieki!!
            • Gość: micek Re: która agencja nieruchomości jest godna polece IP: *.kwp / 212.244.242.* 13.07.05, 15:07
              Cześć! Chciałem polecić Ci agencję nieruchomości "Obiekt", na ul. Mogilskiej
              15b/5. Właścicielem jest Janusz Pańczyk. Niedawno kupowałem mieszkanie właśnie
              za pośrednictwem tej agencji i muszę powiedzieć, że w porównaniu do innych
              agencji potraktowano mnie super. Facet był bardzo uczynny, solidny i załatwił
              wszystko tak jak tego oczekiwałem. Gorąco polecam!Adres elektroniczny:
              www.obiekt.com
              P.s. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka