Gość: POLAK IP: *.intermik.com.pl 15.09.01, 20:01 To ludzie jak my !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POLAK2 AFGAŃCZYCY DO BRONY !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA !!! IP: *.ds.uj.edu.pl 16.09.01, 02:11 To rolnicy jak my!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: AFGAŃCZYCY DO BRONY !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 16:24 jedź tam i oddaj życie w imię islamu na dowód braterstwa narodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.proxy.aol.com 17.09.01, 16:06 dopoki duchowi przywodcy islamu nie oglosza swietej wojny przeciwko terrorystom i nie wydadza wyroku smierci (na rushdiego to sie dalo ?)na ben ladena, nie uwierze (z powrotem) w pokojowy charakter tej religii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: 195.116.153.* 18.09.01, 10:20 a, za przeproszeniem, w pokojowy charakter której religii Pan wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arafat Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 11:58 Kim jesteś, że w imię całego narodu się wypowiadasz? Chyba nie bratem Ben- Ladena! Ten gada za wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob@ Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:44 wimie nadruku na PRL lowskich bankno[biletach] laczmy sie korowodem nadzieji cos slabo pisze prochy zaczynaja dzialac litery sie mieszaja ale dokoncze amditna mysl pragne sie zapic gozola w imie boga-bogow jak tam kto woli PS.7 wcielenie ELWISA TO JEST WIARA JEST A NIMA ..... ROB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benladen Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 08:28 Masz trochę racji. Nie jest mi specjalnie żal amerykanów, bo kto inny jak nie oni w ostatnich czterdziestu latach byli autorami mordu na ludności (Wietnam, Kambodża, Irak, Jugosławia), a do tego wspieranie opozycji w wielu krajach tylko dla własnych celów. Dla mnie tu chodzi tylko o handel narkotykami, gdzie jankesi nie mogą się pogodzić z myślą, że tego nie kontrolują. W życiu przychodzi czasami czas na rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.10.01, 08:30 Gość portalu: benladen napisał(a): = pustak > Masz trochę racji. Nie jest mi specjalnie żal amerykanów, bo kto inny jak nie > oni w ostatnich czterdziestu latach byli autorami mordu na ludności (Wietnam, > Kambodża, Irak, Jugosławia), a do tego wspieranie opozycji w wielu krajach > tylko dla własnych celów. Dla mnie tu chodzi tylko o handel narkotykami, gdzie > jankesi nie mogą się pogodzić z myślą, że tego nie kontrolują. W życiu > przychodzi czasami czas na rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś