Dodaj do ulubionych

szkoła policealna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:24
Otóż trzeba założyć,że sie nie dostane na żadne studia,więc dobrą alternatywą
będzie jakaś szkoła policealna.No właśnie,ale jaka??Kompletnie się na tym nie
znam,a może Wy mi doradzicie,jaką szkołe wybrać,jaki kierunek.Chodzi mi
generalnie o to,czym by się zając by z tego jakaś korzyść była.Napewno sami
może uczęszczacie do takich szkół,więc napewno jakieś rozeznanie macie.Ważną
sprawą dla mnie tez jest koszt takich szkół.
No to czekam na Wasze porady,pozdrawiam M.C
Obserwuj wątek
    • Gość: morgul Re: szkoła policealna IP: *.chello.pl 16.07.05, 18:57
      jesli chodzi o szkole policealna roczna polecam krakowska szkole gospodarcza z
      siedziba w budynku NAFTY na Lubiczu koszt semestru 660 zl to zdecydowanie
      niewiele w porownaniu do zacnej szkoly im. Frycza :> jest jeszcze kilka innych
      szkol z tym ze drozsze o ile mi wiadomo
    • kanapkazserem Re: szkoła policealna 16.07.05, 23:10
      Przejdz sie pod bagatele-tam daja ulotki takiej szkoly policealnej-"profesja".
      Kierunków do wyboru w cholere-od zarzadzania po tipsiarstwo :)
    • kanapkazserem Re: szkoła policealna 16.07.05, 23:10
      aa i co wazne-napisane tam jest ze z ulotka semestr gratis i bez wpisowego.
    • Gość: jo210 Re: szkoła policealna IP: *.ipt.aol.com 17.07.05, 07:07
      informatyka w Zespole Szkol Elektrycznych nr 1 przy ul. Kamienskiego
      Nauka trwa rok!!! Po roku masz tytul technik informatyk i mozesz ponownie
      probowac na studia.
      Darmowa, bo panstwowa.
      link: www.zsel1.krakow.pl/
      Sa jeszcze bezplatne, panstwowe dwuletnie (informatyka, medyczna, i kilka
      innych, maja strony na internecie. A moze platna fotograficzna(Studium
      Fotografii Kreatywnej)?
    • kunegunda125 Re: szkoła policealna 29.01.15, 19:51
      Jak szkoła policealna to tylko Nova Centrum Edukacyjne :) Uczę się tam na kosmetyce, mają tam świetnych nauczycieli np. p. Edyta z kosmetyki twarzy to świetna kobieta- wszystko wytłumaczy, super podejście (zresztą jak cała reszta nauczycieli). Pierwszą kwalifikację zdałam bez problemu :) mogę powiedzieć, że dobrze tam przygotowują do egzaminów, a to było dla mnie najważniejsze przy wyborze szkoły.
    • goscgosc123 Re: szkoła policealna 14.12.15, 12:55
      ja polecam szkołę Delta Edukacja. Jest wszystko darmowe, nie płaci się za legitymację, indeks, rezygnacje, zaświadczenia ani frekwencje, nie podpisuje się również żadnej umowy, zajęcia prowadzone bardzo fajnie i super kadra, polecam z czystym sumieniem
    • annamacarz89 Re: szkoła policealna 09.08.16, 13:12
      Też polecam szkołę Delta Edukacja :) Zajęcia co 2 tygodnie w samym centrum miasta. Nauczyciele są bardzo mili i pomocni. Dla osoby niezdecydowanej serdecznie polecam tą szkołę ! Każdy będzie zadowolony.
    • krzysztof2o Re: szkoła policealna 11.09.20, 16:29
      karol_bal003 napisał(a):

> Szkoła Cosinus Kraków policealna jest darmowa. Jest fajna oferta, chyba ponad 1
      > 0 kierunków mają, uczysz się rok albo dwa i masz potem egzamin państwowy i jaki
      > ś kwalifikowany zawód. Polecam, nie płaciłem za nic (nawet za rezygancję, bo zr
      > ezygnowałem z jednego kierunku, bo wolałem zmienić na inny w trakcie roku)

Tak to prawda. Szkoła jest w pełni darmowa. wiadomo w życiu może się wiele wydarzyć i czasem jest się zmuszonym zrezygnować - wtedy nie ma problemu, rezygnacja nie wiąże się z żadnymi karami finansowymi. Wybór w szkole policealnej też jest duży - różni się miastami, ale oferta jest mniej więcej podobna. W każdym razie kierunków jest sporo. A no i mają też liceum, kkz, kursy. Warto ich sprawdzić.
    • kasia56w Re: szkoła policealna 18.09.20, 10:51
      Ja polecam szkoły w weekendy, bo można zająć się na spokojnie pracą. W cosinusie jest taki tryb no i szkoła jest w całości bezpłatna z uzyskaniem technika podczas egzaminu państwowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka