Dodaj do ulubionych

UJ Majca czy AE FiB

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:34
Pomóżcie mi wybrać.. Teraz mam do wyboru już tylko te dwa kierunki.. Nie mam pojęcia co zrobić. Czy po UJ-ocie zdobędę jakąś dobrą pracę, czy może po AE?
Obserwuj wątek
    • Gość: przemek.ksw Dobra praca, tylko dla absolewntów KSW IP: 212.160.85.* 31.07.05, 22:15
      KSW czy państwowa uczelnia!

Pomyśl o tym, gdzie przyjdzie Ci studiować!

PAMIĘTAJ: wybór szkoły nie jest wyborem całkowicie powtarzalnym!!!
    • Gość: aaa Re: UJ Majca czy AE FiB IP: 80.51.14.* 31.07.05, 22:46
      hej, ja też dostałam się na uj i na ae (fib), dodatkowo jeszcze na pk, z uj od razu zrezygnowałam, nudno studiowac typowo majce no i najpewniej mozna potem zostac nauczycielem, no chyba ze sie jest geniuszem to kariera akademicka może...
    • Gość: deckard Re: UJ Majca czy AE FiB IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:51
      idz na UJ.
      zwolnisz mi miejsce na AE :)
      • Gość: Gość Re: UJ Majca czy AE FiB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:41
        uj ;o ...no ja wolałabym tam isc... ta uczelnia sie liczy ;/...
        • e_ee Re: UJ Majca czy AE FiB 08.08.05, 15:16
          polecam UJ :) tez sie tu dostalam... z AE i PK zrezygnowalam.. jednak renoma robi swoje a poziom tez wydaje mi sie ze jest troszke inny chociaz nie mowie ze na innych uczelniach cie nie naucza :) zalezy czy chcesz miec majce sama w sobie czy wlasnie bardziej finansowa bankowosc i takie tam :) mi zalezalo na MATEMATYCE wiec wybralam UJ :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka