Dodaj do ulubionych

Małopolska konwencja Samoobrony

IP: *.citynet.pl 01.08.05, 21:36
Łyżwiński? A nie Kazimierz Wójcik? Poziom inteligencji tej hałastry nie
osiągnął nawet dna. Lepiej niech zaczną wcielać w zycie hasło: "Lepper musi
odejść" "Lepper musi odejść" , "lepper musi odejść" "epper musi odejść" pper
musi odejść", per musi odejść" "er musi odejść", "r musi odejść" ...Delete
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Małopolska konwencja Samoobrony IP: *.chello.pl 02.08.05, 08:05
      hahaha
      ale NEWS!
    • Gość: antylepperowiec Re: Małopolska konwencja Samoobrony IP: *.chello.pl 02.08.05, 09:35
      Booosze i to ma byc polska polityka !! W zyciu nie zaglosuje na taki rynsztok, teraz juz nie mam watpliwosci co do poziomu umyslowego poslow samoobrony- to takie disco polo polskiej polityki, az plakac sie chce. Chlopi w sejmie to nigdy nie wrozylo czegos dobrego....
    • kacper31 SAMOOBRONA TO TAKI ŚMIETNIK DLA PARTYJNYCH ODPADKÓ 02.08.05, 10:30
    • Gość: romek Re: Małopolska konwencja Samoobrony IP: *.Zabrze.Net.pl 02.08.05, 12:41
      Nie jestem zwolennikiem Samoobrony. Patrząc na pełnych agresji ludzi, obawiam
      się że do wielu trafia taka propaganda i niestety Samoobrona będzie w nowym
      Sejmie 2-gą lub 3-cią siłą polityczną. No, ale co Naród wybierze, to Naród
      będzie miał. Niemcy chcieli Hitlera i sami go sobie wybrali, tych co w
      Argentynie w końcu XX-go wieku gospodarkę "rozwalili" też nikt siłą "na urzędy"
      nie wprowadził. Każdy Naród ma to, co sobie sam wybierze, na co da zgodę, na co
      zasługuje.
      • Gość: patriota Re: Małopolska konwencja Samoobrony IP: *.boreknet.com 02.08.05, 15:57
        a ci co rządzą przez ostatnie 16lat to lepsi?-48amer. samolotów+2 bezzałogowe
        szpiegowskie[do śledzenia mend u łukaszenki], jak normalni ludzie nie mają za
        co żyć, przynajmniej będzie weselej!!!!!!!
        • Gość: mos... Re: Małopolska konwencja Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:42
          ja bym wolał zeby Leppera nie bylo, ale moze powinismy sie zastanowić nad swoją
          słaboscią narazie ten polaczek pnie się do góry. Zastanówmy się...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka