Gość: Julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:11 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: Bielizna ślubna-gdzie najwiekszy wybór? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:30 bielizna ślubna dzieli się na przedślubną, śródślubną i poślubną a ponadto, na męską i żeńską to o jaką ci dokladnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Bielizna ślubna-gdzie najwiekszy wybór? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:59 Chyba w Chinach, tak ,chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Bielizna ślubna-gdzie najwiekszy wybór? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:09 ale to tandeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler u mnie .przeleciałem kilka męzatek IP: *.veranet.pl 03.08.05, 11:43 zapraszam przed i po słubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: u mnie .przeleciałem kilka męzatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:31 jestescie nienormalni jezeli tacy ludzie odpisuja na posty to to forum ==dno śmieszy Was to??gratuluje super poczucia humoru i zycze , żeby Wam równiez odpisywano w taki idiotyczny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: u mnie .przeleciałem kilka męzatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:33 a Ty kawaler jestes pewnie małym oblesnym spoconym dupkiem -raczej Ciebie przeleciało wielu gosci niz Ty kogos.Wielki Kozak jak ma cos napisac-niech Cie zwali jeszcze 100 Arabów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Romeo i Julia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:31 droga Julio, masz rację co do tego pętaka, ale na miejscu Romea to bym sie jeszcze zastanowił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: Romeo i Julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:34 Julciu! A bylas w tych Chinach, bo ja to na powaznie, tam najtaniej.Naprawde! Moze ta bielizna troche sie kurczy i farbuje , ale co tam, na jedna noc. O to pytalas , czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie obrażaj się Julio... 03.08.05, 18:39 zawsze trafi się jakieś mizerne któreś tam dno...a do Arabów dodaj kawalerowi Szecherezadę choćby jako marzenie... Natomiast serio, to mam przekonanie, ze każdy szanujacy się i dobry sklep z bielizną powinien mieć jakąś ciekawą oferte. Poniewaz tu kazdy ma swoje preferencje, nie sądzę abyś posługiwała się cudzym gustem i musisz przetestować temat sama. Znajdziesz trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek majtki z welonem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:35 No właśnie, słuchaj się Trudnego, chłopisko się zna niemal na wszystkim. Pewnie dlatego nie zapytał - czym właściwie różni się normalna, elegancka bielizna od bielizny ślubnej? I czy jest jakaś różnica między bielizną do ślubu kościelnego i cywilnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: ślub w bieliźnie - mniam ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:06 o matko, pan młody też?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ślub w bieliźnie - mniam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:21 Przeciez nie jeden , dwoch panow mlodych idzie do slubu, to Ty nie wiesz. Wiec blelizna tez musi byc ze specjalnego slkepu, bo a nuz zaczna rozbierac i sprzwdzac , czy aby to chlopy. Odpowiedz Link Zgłoś