Dodaj do ulubionych

nie dla płacenia za studia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:19
piszcie jak nie chciecie płacić i podpisujcie się www.studia.edj.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: blee Re: nie dla płacenia za studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:42
      a nie sądzisz, że
      płatne studia--> mniej studentów--> więcej miejsc pracy-->spadek bezrobocia?
      • Gość: ktoś Re: nie dla płacenia za studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:55
        a ty myslisz że co z tymi którzy nie poszli na studia?? oni niby maja mieć bez
        problemu prace?? pomysl zanim cos napiszesz bo akurat twoje myślenie jest błędne!!
        • Gość: blee Re: nie dla płacenia za studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:45
          ?;/
      • tycia.tycia Re: nie dla płacenia za studia 07.08.05, 23:12
        Może mam już senny umysł ale jaka jest zależność miedzy "mniej studentów"
        a "więcej miejsc pracy"?
        • futszencja Re: nie dla płacenia za studia 08.08.05, 03:36
          moze to ja mam juz senny umysl, ale moim zdaniem tycia ma racje :)bo niby
          dlaczego mniej studentow i wiecej miejsc pracy? tych niestudiujacych sie
          zabije?;)joke:) w ogole jezeli wejdzie ta ustawa o platnych studiach nic sie nie
          zmieni na lepsze. Wróci jedynie schemat szkolnictwa z dawien dawna kiedy to
          bogaci byli wyksztalceni... bezrobocie wzrosnie, chyba ze rolnictwo znow
          zakwitnie...
          • spin_spin_sugar Re: nie dla płacenia za studia 09.09.05, 10:37
            siem z Tobą zgadzam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka