Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:19 piszcie jak nie chciecie płacić i podpisujcie się www.studia.edj.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blee Re: nie dla płacenia za studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:42 a nie sądzisz, że płatne studia--> mniej studentów--> więcej miejsc pracy-->spadek bezrobocia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: nie dla płacenia za studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:55 a ty myslisz że co z tymi którzy nie poszli na studia?? oni niby maja mieć bez problemu prace?? pomysl zanim cos napiszesz bo akurat twoje myślenie jest błędne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: nie dla płacenia za studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:45 ?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tycia.tycia Re: nie dla płacenia za studia 07.08.05, 23:12 Może mam już senny umysł ale jaka jest zależność miedzy "mniej studentów" a "więcej miejsc pracy"? Odpowiedz Link Zgłoś
futszencja Re: nie dla płacenia za studia 08.08.05, 03:36 moze to ja mam juz senny umysl, ale moim zdaniem tycia ma racje :)bo niby dlaczego mniej studentow i wiecej miejsc pracy? tych niestudiujacych sie zabije?;)joke:) w ogole jezeli wejdzie ta ustawa o platnych studiach nic sie nie zmieni na lepsze. Wróci jedynie schemat szkolnictwa z dawien dawna kiedy to bogaci byli wyksztalceni... bezrobocie wzrosnie, chyba ze rolnictwo znow zakwitnie... Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: nie dla płacenia za studia 09.09.05, 10:37 siem z Tobą zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś