Dodaj do ulubionych

szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem

IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 16:41
...w Warszawie. 700 zł + wyżywienie i mieszkanie ( osobny pokoj). Wymagana
dyspozycyjnośc również w niekóre weekendy. Mój syn ma 10 lat i jest b.fajnym
grzecznym chłopcem.Proszę o pozostawienie kontaktu na forum.
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem 11.08.05, 16:44
      To niania ma być małoletnia? Czy to moze koleżanka dla tatusia ...oszczędnego
      tatusia...
      trudny
      • Gość: mika Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 16:50
        ...ach jakie to smieszne trudny.
        • trudny2002 Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem 11.08.05, 16:59
          Ja nie wiem czy to śmieszne...
          Natomiast wydaje sie być nadmiarem wesołości czy niefrasobliwości propozycja
          jaką składasz. Jeśliś mama dziecięcia to znaczyć moze iż powinnaś miec około
          trzydziestki ( przepraszam jeśli niedoceniam lub przwartościowuję stan
          faktyczny), i jako taka młoda kobieta proponujesz komuś "kolegę" w postaci
          dziesieciolatka. Rozumieć potrafie ze luzik i bezstresowe prowadzenie ,
          ciepławy chów...Jednak czy Twoim zdaniem nie jest to objaw niepoważny?
          czyznaczy to, ze nie oczekujesz odpowiedzialnosci?
          Pewnie że taka oferta jaką składasz jest kompletnie niewiążąca...jednak
          założenia najdelikatniej mówiac zasługują na wyszydzanie...
          Pozdrawiam i zyczę sukcesów. Jestem najgłębiej przekonany, ze infantylizm to u
          Państwa cecha gówna...
          trudny
          To wcale nie ma być zabawne lub nie?
          • Gość: mika Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 17:03
            moje cechy to nie Twoja sprawa, tak jak i wiek itp. pozwól ,że sama zdecyduje
            kto powinien mieszkać ze mną i moim dzieckiem. proszę, nie zasmiecaj tego wątku
            kolejnymi wypowiedziami -pozami.
            • trudny2002 Dzięki tej wymianie wątek jest wysoko 11.08.05, 17:12
              Gość portalu: mika napisał(a):

> moje cechy to nie Twoja sprawa,

Oczywiste, ze nie moja sprawa jednak są dość czytelne więc z pewnoscią zostana
              dostrzeżone przez kandydatki, których moc...

tak jak i wiek itp.
              Wiek jest tylko moim domniemaniem, a z tego wyciągam wnioski czyś jeszcze
              zachowała cechy właściwe dla wymagającego opiekiczy tez jest to wtórne...

pozwól ,że sama zdecyduje
              > kto powinien mieszkać ze mną i moim dzieckiem.
              Jasne, ze decydować musisz sama...jeśli juz los tak sprawił...

proszę, nie zasmiecaj tego wątku
              >
              > kolejnymi wypowiedziami -pozami.

Bez pozy , krótko. Swarliwa osoba jesteś chyba i raczej to według mojej opinii
              ( a do tej mam pełne prawo szanowna forumowiczko inicjatywna) stanowi io tym że
              sama musisz i że wogóle musisz. Niemniej życzę sukcesu w poszukiwaniu, bo
              zrozumiałe ze chłopak fajny ale opieka dla niego nieodzowna...
              Jeśli byłem w jakimkolwiek miejscu mało grzeczny lub niegrzeczny PRZEPRASZAM
              trudny
              • Gość: mika Re: Dzięki tej wymianie wątek jest wysoko IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 17:18
                jeżeli jeszcze chciałeś "coś" dodać - to proszę - śmiało .nie czytam już Twoich
                wypowiedzi (tej na którą odpisuję też nie), więc ...dalej.
            • Gość: norek Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:17
              no właśnie, dorosły facet, a wciska się między dziecko i nianię
              • trudny2002 No właśnie... 11.08.05, 17:20
                podobno tak się odreagowuje na przemoc w rodzinie...
                Nie wiem czy zastepczej ale podobno tak właśnie...no własnie
                trudny
                Jeśli będę chciał dodac coś to dodam bez względu na to czy czytasz czy
                nie...poszukiwaczko niani...
    • Gość: aska Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 17:20
      jestem zainteresowana tą ofertą -proszę o szczegóły askader@poczta.fm
    • Gość: Marta Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 17:25
      Witam. Jestem studentką ( zaocznie) chętnie podejmę się tej pracy. Bardzo
      proszę o kontakt xmartam@op.pl
      • trudny2002 Pod tym luxmatem 11.08.05, 17:33
        to świstak siedzi i zawija ...jak opętany.
        Proponuję by zgłosiła sie jeszcze Zosia, Delfina, Henrysia z referencjami i
        guwernantka-kumpela Daisy...a potem mozna luxmata wyłączyć...
        trudny
        jakbyś nie daj Boże czytała...Mika to nie czytaj i nie odpowiadaj...)))
      • Gość: doktor_Yes Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 17:38
        Mika, może sama podejmiesz się tej pracy?
        Warunki przecież niezłe, dorobisz sobie trochę.
        • Gość: mika Re: szukam "niani -koleżanki " z zamieszkaniem IP: *.luxmat.pl / *.luxmat.pl 11.08.05, 17:48
          ...moją koleżankę też mocno bawi ta sytuacja... Oczekuję na poważne zgłoszenia.
          • trudny2002 Ukłony dla koleżanki rozbawionej 11.08.05, 17:54
            Gość portalu: mika napisał(a):

> ...moją koleżankę też mocno bawi ta sytuacja... Oczekuję na poważne
            zgłoszenia.

Bo z jażnią to właśnie tak bywa kiedy sie zdarza jej zwielokrotnienie...
            trudny
            A chłopak dalej czeka na odpowiedzialną koleżanke...
    • cent-urion ale schizzzzz 11.08.05, 21:21
    • Gość: lolo a moze byc facet?wieczorami darmowe posuwanie. IP: *.veranet.pl 11.08.05, 21:36
      jetem chetny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka