lena8 10.05.02, 09:37 To jest Forum KOBIETA a nie forum MARIO2. Sami psujecie atmosferę tego forum, przestańcie się ośmieszać bo pomyślę, ze głupolami mam do czynienia!! serdeczne pozdrowionka dla wszystkich normalnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Mario to, Mario tamto... IP: *.ewave.at 10.05.02, 10:13 lena8 napisał(a): > To jest Forum KOBIETA a nie forum MARIO2. Sami psujecie atmosferę tego forum, > przestańcie się ośmieszać bo pomyślę, ze głupolami mam do czynienia!! > serdeczne pozdrowionka dla wszystkich normalnych:))) MARIO NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!! MARIO,MARIO,MARIO! Albo inaczej:Mario 2-wyrocznia!Mario na oltarze!Mario alfa i omega. A wam bezmozgie istoty nic do niego.Nawet z litosci was nie wybzyka -stare upierdliwe rury! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Vika 10.05.02, 10:28 Gość portalu: Vika napisał(a): > lena8 napisał(a): > > > To jest Forum KOBIETA a nie forum MARIO2. Sami psujecie atmosferę tego for > um, > > przestańcie się ośmieszać bo pomyślę, ze głupolami mam do czynienia!! > > serdeczne pozdrowionka dla wszystkich normalnych:))) > MARIO NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!! > MARIO,MARIO,MARIO! > Albo inaczej:Mario 2-wyrocznia!Mario na oltarze!Mario alfa i omega. > A wam bezmozgie istoty nic do niego.Nawet z litosci was nie wybzyka -stare > upierdliwe rury! > Masz ochotę na bzykanko z Marysiem to się z nim bzykaj bo widze, poważny syndrom niedojebania. pozdrowionka > Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Vika 10.05.02, 10:30 lena8 napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > lena8 napisał(a): > > > > > To jest Forum KOBIETA a nie forum MARIO2. Sami psujecie atmosferę teg > o for > > um, > > > przestańcie się ośmieszać bo pomyślę, ze głupolami mam do czynienia!! > > > serdeczne pozdrowionka dla wszystkich normalnych:))) > > MARIO NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!!! > > MARIO,MARIO,MARIO! > > Albo inaczej:Mario 2-wyrocznia!Mario na oltarze!Mario alfa i omega. > > A wam bezmozgie istoty nic do niego.Nawet z litosci was nie wybzyka -stare > > > upierdliwe rury! > > > > Masz ochotę na bzykanko z Marysiem to się z nim bzykaj bo widze, poważny > syndrom niedojebania. > pozdrowionka > > > Wszak nie od dziś wiadomo, że "Vika z Mario się bzyka" (ale mi się udało zrymować!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika IP: *.ewave.at 10.05.02, 10:36 Nareszcie wiadomo o co wam chodzi,stare ciotki!Zazdrosc to brzydka cecha! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Vika 10.05.02, 10:40 Gość portalu: Vika napisał(a): > Nareszcie wiadomo o co wam chodzi,stare ciotki!Zazdrosc to brzydka cecha! Zazdroszczę Tobie wysokiej kultury osobistej, bogatego słownictwa. Zdaję sobie sprawę, ze nigdy nie będę taka jak Ty:(( buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Vika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:41 Popracuj nad soba :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Maryś 10.05.02, 10:50 obawiam sie, ze Vika jest niedoścignioną doskonałością:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lena 10.05.02, 10:42 lena8 napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Nareszcie wiadomo o co wam chodzi,stare ciotki!Zazdrosc to brzydka cecha! > > Zazdroszczę Tobie wysokiej kultury osobistej, bogatego słownictwa. Zdaję sobie > sprawę, ze nigdy nie będę taka jak Ty:(( buuuuuuuuuuuuu > Bo ona jest po literaturze (chociaż, jak dla mnie to ona miała częściej doczynienia z "literatkami" niż z literaturą), a Ty nie! Było się uczyć, a nie latać po dyskotekach? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Wierna 10.05.02, 10:48 jeszcze pobieram nauki, ale jestem przeciwieństwo Viki bo przyrodnicze mam zainteresowania i biję się za to w pierś. Na dyskoteki czasami jeszcze chodzę i wiem wiem tu jest mój wielki błąd:(( buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario to, Mario tamto... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:40 bzykanie- bzykaniem, ale stanowczo protestuje przed stawianiem mnie na oltarze1 Sama perspektywa obecnosci Wielkiej Kremowki obok mnie przyprawia mnie o mdlosci Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Maryś 10.05.02, 10:43 bzykasz się z Viką a ona nas od starych rur wyzywa. A my tak liczyłyśmy na Twoje względy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:51 zawsze bede wystepowal za kobieta, ktora mi dobrze robi! Od Was tego nie oczekuje, bo daleko wam do jej wirtuozerii! Potraficie tylko zada nastawiac i myslicie, ze jestescie boginiami. A chuja! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Maryś 10.05.02, 11:00 rozumiem, ze Vika dobrze Tobie robi Maryś, byle tylko nie przedobrzyła. Jestem ciekawa co ona Tobie nadstawia jak nie swój zadek, może ma coś innego?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mario to, Mario tamto... IP: *.ewave.at 10.05.02, 10:48 Gość portalu: mario2 napisał(a): > bzykanie- bzykaniem, ale stanowczo protestuje przed stawianiem mnie na oltarze1 > > Sama perspektywa obecnosci Wielkiej Kremowki obok mnie przyprawia mnie o mdlosc > To bez kremowki.Co Ci zalezy rob kariere!Jako swiety mozesz miec w nosie kremowke,modlitwy o to ,zeby cie szlag trafil leny i wierny oraz wszystko inne.Same korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario to, Mario tamto... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:53 Te Lenoczke, to ja nawet lubie, obiecala dac sie wymacac przez mojego realnego przyjaciela Kitka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:26 ale nie serowa pipą :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mario to, Mario tamto... IP: *.ewave.at 10.05.02, 11:36 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Te Lenoczke, to ja nawet lubie, obiecala dac sie wymacac przez mojego realnego > przyjaciela Kitka! Biedny Kitek!Po tym macaniu bedzie mial na pazurkach same guzy i siniaki albo jeszcze sie jakiej egzemy nabawi.Musisz go ostrzec.Czy on jest szczepiony na wscieklizne i choroby odzwierzece? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Vika 10.05.02, 11:58 Jestem pod wrażeniem Twojego debilizmu. Urodziłaś się taka czy to przyszło z czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika IP: *.ewave.at 10.05.02, 12:31 lena8 napisał(a): > Jestem pod wrażeniem Twojego debilizmu. Urodziłaś się taka czy to przyszło z > czasem? Idz sie umyc zasrana klabzdro,smierdzisz na kilometr! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Vika 10.05.02, 12:38 Bzykaj się z Marysiem ile tylko chcesz tylko ludzi nie obrażaj ZROZUMIANO!!!!!!!! Bo mi się kurwa nie chce przeklinać a na Twoje wypowiedzi nic innego nie można napisać jak tylko wulgaryzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Vika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:45 hi hi - swizd pizd :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKA Re: Vika IP: *.ewave.at 10.05.02, 12:45 lena8 napisał(a): > Bzykaj się z Marysiem ile tylko chcesz tylko ludzi nie obrażaj > ZROZUMIANO!!!!!!!! Bo mi się kurwa nie chce przeklinać a na Twoje wypowiedzi > nic innego nie można napisać jak tylko wulgaryzmy. STARA RURA.RURA,RURA,PUSTA W SRODKU I TYLKO WIATR JA DMUCHA1 Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Vika 10.05.02, 12:49 ładnie nam się przedstawiłaś, brawa dla pani. he, he Odpowiedz Link Zgłoś
atoja Re: Vika 11.05.02, 08:22 Gość portalu: Vika napisał(a): > lena8 napisał(a): > > > Jestem pod wrażeniem Twojego debilizmu. Urodziłaś się taka czy to przyszło > z > > czasem? > Idz sie umyc zasrana klabzdro,smierdzisz na kilometr! > > <<<<<.hmm wytlumacz nam ,co to jest ta "zasrana klabzdra" "nasza" polonistko???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika IP: *.ewave.at 12.05.02, 04:19 atoja napisał(a): > > > > <<<<<.hmm wytlumacz nam ,co to jest ta "zasrana klabzdra" " > nasza" polonistko???? Chcesz umrzec madrzejsza? Odpowiedz Link Zgłoś