Dodaj do ulubionych

Derby Wisła - Cracovia będą przełożone!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:41
czy strach przed zabezpieczeniem widowiska dotyczy tego, ze ochrona meczu z
Panathinaikosem nie była w stanie obronić 130 greckich kibiców przed pobiciem
i okradzeniem?????
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Derby Wisła - Cracovia będą przełożone! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:43
      Tylko zapomniales Wesoly dodać ,ze Pasiaków też mniej wpuścił. Jak coś mówisz
      to trzymaj się prawdy.
    • Gość: cyg@nek Kibolstwo rozum odbiera. IP: *.osk.enformatic.pl 12.08.05, 00:52
      Niejaki Filipiak mówi "Nie mogę się cieszyć z sukcesów Wisły...". Podobno
      profesor, a jednak baran.
      • Gość: Orneta mój mąż chce jechac do Aten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:56
        czy to będzie bezpieczne?? czy kibice nie bedą chcieli rewanżu za napasć w
        Krakowie??
        nie wiem co robić: puścić, nie puścić....

• m.in kradziez tych flan 12.08.05, 01:58
          i w ogóle napadanie na kibiców, którzy po prostu przyjechali na mecz to jakas
          paranoja

co sie dzieje na tej Wiśle, no co?? spalą sobie te fany na jakims meczu
          i co??
          a mało kto teraz sie zdecyduje na wyjazd do Aten

ludzie mają jedno zycie, tylko koty 7 :(((
        • Gość: Cass Re: mój mąż chce jechac do Aten IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.08.05, 02:12
          Tak puścić męża, a potem puścić się (np. ze mną). Mąż może szybko nie
          wrócić. Grecy wnerwieni podobno. Nie dość, że przegrali to im jeszcze jakąś
          kultową fanę podobno ukradli.
        • Gość: jedkow@o2.pl Re: mój mąż chce jechac do Aten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:00
          Mozesz mi oddać tą wycieczke>????:-)
      • Gość: pasiak Tobie chyba odebrało cyg@nku IP: 213.25.22.* 12.08.05, 10:30
        Biznesmen uczciwie przyznaje ,że go sukces konkurencji nie cieszy.
        Naturalna sprawa.
        Pewnie lepiej zakłamywać się jak Wiślacy przez 40 lat komuny i ględzić
        teraz o Ubeckiej okupacji GTS;)
      • Gość: zszokowany Re: Filipiak jesteś winny moralnie za morderstwa w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:34
        Nowej Hucie siejesz nienawiśc.KIbice w całej Polsce Legii nawet cieszą się ze
        sukcesu a ty co gadasz
        • Gość: ppp Re: Filipiak jesteś ....ale debil to pisał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:15
          cóż kibice Wisły na głowie staną by innych oczerniać
      • Gość: stx Re: Kibolstwo rozum odbiera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:33
        Dokładnie. Profesor?!,chyba na bazarze dyplom kupił jeśli jednej prostej sprawy nie potrafi pojąć: Wisła w pucharach zdobywa punkty do rankingu nie tylko dla siebie ale także dla całej polskiej federacji(Profesorze?, dla Cracovii również jeżeli będzie grać w europejskich pucharach),a wyższy ranking to możliwość startu w pucharach dla większej liczby klubów i rozstawienie w losowaniach.
    • Gość: a tak w ogóle Re: Derby Wisła - Cracovia będą przełożone! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 12.08.05, 02:39
      Gazeta tyle pisze o róznych przekrętach budowlanych ostatnio, a megaprzekręt z
      trybuną (czynna jest tylko wtedy gdy się zarządowi Wisły chce, np. na PAO)
      jakoś pomija milczeniem. Czyżby Grecy wściekli o pobicie zdemolowali cieknące
      arcydzieło tak, że trzeba je aż do końca grudnia remontować? Nie wierzę.

NINIEJSZYM ZGŁASZAM "NOWĄ TRYBUNĘ" DO ARCHISZOPY, a tym "inspektorem gadżetem"
      co podpisał odbiór niesprawnej trybuny należałoby zainteresować odpowiednie
      służby. I odpowiednich "dziennikarzy śledczych" Gazety Wyborczej.
    • Gość: fds Re: Derby Wisła - Cracovia będą przełożone! IP: *.ghnet.pl 12.08.05, 05:39
      Dziękujemy Filipiak za wspaniałomyślność !Mimo iż Stefanśki mówi że musi
      uwzględnić interes Cracovii tak naprawde miałbyś g...o do gadania bo wysyłamy
      na kadrę więcej niż trzech zawodników i mamy prawo do przesunięcia meczu.
      Mróz!Jak kibice Cracovii odstawią siekiery , noże i przestaną w dwudziestu
      napadać na jednego i mordować to może uda się ich wpuścić na niedokończoną
      trybunę.Oczywiście Ty nie pamiętaszjak w II Lidze pod pozorem remontu (którego
      nie było)nie wpuściliście kibiców Pogoni.
      • Gość: zapomiał wół Re: Derby Wisła - Cracovia będą przełożone! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 12.08.05, 19:17
        a ty fds masz jeszcze krótszą pamięć. Nie pamiętasz jak to wisła pod pozorem
        remontu, którego wtedy nie było nie wpuściła kibiców Pogoni, po to aby
        werderowskich przekrętów nie zobaczyli

DUMA POMORZA - POGOŃ MKS

PS: Nam dali 30 tys franków kary za to, że jakieś debile zwinęły flagi Sigmy.
        Ciekawe ile wam za te greckie flagi przyłożą. Pewnie nic.
    • Gość: sebo Nie mogę się cieszyć z sukcesów Wisły IP: 217.96.97.* 12.08.05, 08:45
      "Nie mogę się cieszyć z sukcesów Wisły" - heh... jak dla mnie zwrot "nie mogę" oznacza w tym przypadku "nie wolno mi". profesorze, boisz się kibiców własnego klubu? Zresztą... wcale się nie dziwię :D
    • Gość: biało - czerwony Panie Wawro 5% = 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:41
      Wisła wpuściła 5% ogólnej liczby kibiców i to samo Cracovia.
      Było was zresztą 325... Czy naprawdę nie można zrezygnować ze starych
      sprawdzonych metod i już wiecej nie bawić się w tej tajnickie prowokacje?
      • Gość: gat głupoty piszesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:30
        > na kadrę więcej niż trzech zawodników i mamy prawo do przesunięcia meczu

jesli jest mniej niż 3 dni między meczami
        a tu jest WIECEJ bajkopisarzu ;-)

• Gość: fds Re: głupoty piszesz IP: *.ghnet.pl 13.08.05, 20:00
          "jesli jest mniej niż 3 dni między meczami"

Umiesz liczyć ?17 sierpnia gra reprezentacja a derby miały być 20.08.Są wiec
          dwa dni przerwy a trzeciego miał być mecz.Kto tu jest bajkopisarz?
    • Gość: Pasiak Re: Derby Wisła - Cracovia będą przełożone! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:18
      A ja się cieszę że Wisła może zagra w Lidze Mistrzów....i wiem że spora część
      pasiaków również -było to widać na mszy pojednania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka