vacare1 14.08.05, 22:43 Dobranoc Państwu,miło z Wami pogawedzic echhhh, trudno ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Czas wracac ... 14.08.05, 22:51 Pa, do nastepnej ...sjesty... trudny :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Czas wracac ... 14.08.05, 22:53 i tej czarnej, gorącej i słodkiej...chocby i kawy :) to jakas mantra chyba ;D vacare Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Czas wracac ... 14.08.05, 22:55 boszzzzz, a juz mysłałam ,ze "nozycoręki" cos wytnie...i wyciął Pa!!! vacare juz na "na stopniach" IC. Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Czas wracac ... 14.08.05, 22:58 co żes narobił i po "buforach" :)) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ciach.... 14.08.05, 23:02 Ładne acz trudne słowo. Ciach , ciach tez ładne repetycyjne. Trudniejsze w swoich wieloznacznoś-ciach. Ciach-o ,a nie chlopak, o Włochu Fabrycym powiedziała dziś miła dziewoja i gdyby nie ob-ciach wobec chłopaka od dwu lat, to ciach i po "ptokach' jak mawiają. Ciach więc ciach i nie kryjąc głowy w piach ( co zalecał mrug)...kryjmy się i wcale nie zmierzam do chowanego... Teraz na dobra sprawę za nieobyczajność "ciach'...)))ale to przecież i pora dobra i sami dorastający zostali. Do pięt. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ciach.... 14.08.05, 23:04 "Teraz na dobra sprawę za nieobyczajność "ciach'...)))ale to przecież i pora dobra i sami dorastający zostali. Do pięt." No no... Pogratulować... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ciach.... 14.08.05, 23:06 ciach, ciach:) Ja Was powycinam:)) Albo leppi na browca jakiegoś dacie się np. jutro namówić? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ciach.... 14.08.05, 23:09 no no no... Piwka by sie czlowiek napil...a tu trzeba do lodóweczki zajrzeć. Pewnie ze bez drżenia czy aby zastał tropione szlachetnie wybarwione szklo i czy napoju dostatek...no, no no...IC odjechał wśród zgrzytu szyn...no to do piwka siegnę i tyle. Czy dowód trzeba miec tylko przy kupowaniu czy tez i przy piciu? trudny ciach... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ciach.... 14.08.05, 23:11 a ja pracuje!!! z brendy - jakoś na piwo nie mam ochoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ciach.... 14.08.05, 23:14 Zwyczajnie oszczędzasz na lodówce to i cieple pijesz...tak mów...przejde na brandy, koniaczki jak mi odetna prąd...albo sam se odetne... trudny pojadę jutro bo potwierdzasz ze nie trzeba namawiac jeszcze moze pogoda sie utrzyma... pozdrawiam :))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Ciach.... 14.08.05, 23:14 ktos mowi o brandy, to zawsze trendy...a i jakies cygarko do tego ;) vacare zniknieta bezpowrotnie, juz w "tunelu" echhh trudny ten czas, trudny, prawda? ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ciach.... 14.08.05, 23:18 Trudno o Trudnym trudno gadać. ale jak sie chłopina uprze zimne zimą popijać albo późnym latem gdy trudno się nie rozgrzewać ciepłym koniaczkiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ciach.... 14.08.05, 23:21 Można i czym innym. Niekoniecznie procentowym... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ciach.... 14.08.05, 23:23 Tunel jakos optymistycznie... i to cygarko... a dymi? jak nie obcięte to lepiej go nie trzymac nad ogniem... (lepy lepsze od aerozolowych środków i to nawet kiedy zostawiają slady...po tym kleju..) trudny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Ciach.... 15.08.05, 07:34 Takie cygarko, zanim zacznie dymić, należy zwilżyć uprzednio :) Lepy są lepsze, bo dają szansę przeżycia, co najwyżej skrzydełka cokolwiek ucierpią, no chyba, że owad na dłużej zabawi, to koniec niechybnie stypą trąci;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Ciach.... 14.08.05, 23:12 To może i ja sięgnę bo noc duszna i gorąca. Odwodnić się można. Dowód, to przy ewentualnym oddaniu butelek do skupu. Ale i to tylko u niektórych nadgorliwych... Odpowiedz Link Zgłoś