Gość: norek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:42 czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veea Re: podobno Biedronka uruchamia tanie linie lotni 16.08.05, 10:45 tak , będa sie nazywać -Paź Królowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: podobno Biedronka uruchamia tanie linie lotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:49 słyszałem (w kolejce) że na początek na linii warszawa – kabul, ale potem to już wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Oczywiście, ze prawda 16.08.05, 10:50 Na oficjalnej stronie Biedronki masz pełne info. Niby latac będzie można z nimi wszędzie ale nieco niepokoi iż brak opłat lotniskowych wynika z transportu paletowego kuchennymi schodami. No ale to niewielki dyskomfort jeśli wyobrazisz sobie że na palecie mozesz trafić całkiem sympatyczne sąsiedztwo... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Oczywiście, ze prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:55 a piloci, to podobno będą obsługiwać po dwa samoloty na raz Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie chcę się wypowiadać 16.08.05, 11:00 az takbranżowo precyzyjnie, bo na ogół naraża mnie to na zazut klapactwa jednak słyszałem że głównie idzie tu o mięsnioloty, własciwie bezobsługowe jedynie z koordynatorem naziemnym. Słyszałem też o eksporcie miodu z uzyciem nie tylko Biedronki ale i Pszczółki ( to takie linie nie pasażerskie). Albo o miód lipowy idzie albo to lipa...albo spadź??? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Nie chcę się wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:06 nie bezobsługowe, tylko samoobsługowe chyba Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Nie chcę się wypowiadać 16.08.05, 11:08 każdy sam se złozy samolot, sam bedzie pilotował, sam wyląduje...jak zdoła... i potem zapłaci...he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Nie chcę się wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:15 jeżeli będą latać ostrożnie - nisko i powoli, to kto wie… Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Nie chcę się wypowiadać 16.08.05, 11:09 raz jeszcze powtórze iż nie chcę zadrażniać i wypowiadać się, jednak o o czym piszesz może dotyczy pionowzlotów. zagladałem na stronę Biedronki, ale część informacji chyba słusznie jest utajniona...moze coś popołudniem przecieknie.. trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Nie chcę się wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:10 słusznie, konkurencja nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 To się tak mówi, wiesz : nie śpi.... 16.08.05, 11:15 Niby jasne bo zaraz południe ale niektóra konkurencja jakby senna... Weźmy dla przykladu takie warcaby albo wodne szachy...takie senne konkurencje. Nie chcę jednak podejmować tematów gwałtownie bo przebudzenia bywają wpływające na dnia całego przebieg.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:15 że każdy pasażer otrzyma "skrzydełka czerwone w czarne... a pakiet rodzinny Alvays ze skrzydełkami, takoż:D Dzien Dobry:) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:18 dzień dobry... widać że centrum stawia na przeloty dłuższe...zapewne i z eksperymentami na pokładzie... Zawojować przestrzeń, to marzenie już od tego co to Dedala słuchac nie chciał...a jak się grzeje, pociczłek to moze mu się i to i tamto poodlepiać...naweti centralny zamek puścić może...a jakże... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: W centrum mówi sie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:28 jak się odklei, to się przyklei…., ale za to catering ma być, tyle że płatny osobno i z góry Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:31 Catering w przypadku latania musi być płatny z góry inaczej trudno mówić o lataniu... najchętniej pasazerowie jadają ptactwo...co dziwi... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: W centrum mówi sie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:34 wcale nie, ja płaciłem za wszystko jeszcze na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:34 trudny2002 napisał: > > najchętniej pasazerowie jadają ptactwo...co dziwi... A po co im konkurencja w powietrzu :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:29 No, centrum ambitne jest, ale zawsze istnieje niebezpieczeństwo I(kara);) E-tam dobry make-up, nie ma prawa sie odlepic ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:33 jak jest zbrodnia, a wyraźnie widać ze ku niej spieszymy...no a przynajmniej jakies wykroczenie...to kara równiez oczywista...no ale to dedale... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:35 Nieuchronna, a dedale pokruszone ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jest skrucha to i nieuchronność 16.08.05, 11:40 mniej boli...zresztą co tu gadać o bolesnosci kiedy płynnie płynie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Jest skrucha to i nieuchronność 16.08.05, 11:45 Znaczy, z prądem nalezy? vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nurt 16.08.05, 11:53 czy prąd wybór nalezy do wybieracza... Nurt wydaje się być ciekawiej elektryzujący...prąd albo zmienny albo stały więc jako poznany mimo iż niewidoczny mniej intryguje... ja optuję za nurtem i tu bym się poddawał... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Nurt 16.08.05, 11:55 Takiej głebokiej rzeki, co to płynie z najmniejszym szumem? vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Bezszelestnie 16.08.05, 12:11 i niby płynie a jakby stoi... Duża rzeka to i czekać musi długo zeby ujście spotkać...cholera szkoda, ze czasem zamiast wpadać to rozlewa się leniwie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Bezszelestnie 16.08.05, 12:16 Wystarczy uregulować ;) No i cudownie unosi, taka "stojąca fala" vacare Odpowiedz Link Zgłoś