Dodaj do ulubionych

podobno Biedronka uruchamia tanie linie lotnicze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:42
czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • veea Re: podobno Biedronka uruchamia tanie linie lotni 16.08.05, 10:45
      tak , będa sie nazywać -Paź Królowej:)
      • Gość: norek Re: podobno Biedronka uruchamia tanie linie lotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:49
        słyszałem (w kolejce) że na początek na linii warszawa – kabul, ale potem to
        już wszędzie
      • trudny2002 Oczywiście, ze prawda 16.08.05, 10:50
        Na oficjalnej stronie Biedronki masz pełne info.
        Niby latac będzie można z nimi wszędzie ale nieco niepokoi iż brak opłat
        lotniskowych wynika z transportu paletowego kuchennymi schodami. No ale to
        niewielki dyskomfort jeśli wyobrazisz sobie że na palecie mozesz trafić całkiem
        sympatyczne sąsiedztwo...
        trudny
        • Gość: norek Re: Oczywiście, ze prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:55
          a piloci, to podobno będą obsługiwać po dwa samoloty na raz
          • trudny2002 Nie chcę się wypowiadać 16.08.05, 11:00
            az takbranżowo precyzyjnie, bo na ogół naraża mnie to na zazut klapactwa jednak
            słyszałem że głównie idzie tu o mięsnioloty, własciwie bezobsługowe jedynie z
            koordynatorem naziemnym. Słyszałem też o eksporcie miodu z uzyciem nie tylko
            Biedronki ale i Pszczółki ( to takie linie nie pasażerskie). Albo o miód lipowy
            idzie albo to lipa...albo spadź???
            trudny
            • Gość: norek Re: Nie chcę się wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:06
              nie bezobsługowe, tylko samoobsługowe chyba
              • veea Re: Nie chcę się wypowiadać 16.08.05, 11:08
                każdy sam se złozy samolot, sam bedzie pilotował, sam wyląduje...jak zdoła... i
                potem zapłaci...he
                • Gość: norek Re: Nie chcę się wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:15
                  jeżeli będą latać ostrożnie - nisko i powoli, to kto wie…
              • trudny2002 Re: Nie chcę się wypowiadać 16.08.05, 11:09
                raz jeszcze powtórze iż nie chcę zadrażniać i wypowiadać się, jednak o o czym
                piszesz może dotyczy pionowzlotów.
                zagladałem na stronę Biedronki, ale część informacji chyba słusznie jest
                utajniona...moze coś popołudniem przecieknie..
                trudny.
                • Gość: norek Re: Nie chcę się wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:10
                  słusznie, konkurencja nie śpi
                  • trudny2002 To się tak mówi, wiesz : nie śpi.... 16.08.05, 11:15
                    Niby jasne bo zaraz południe ale niektóra konkurencja jakby senna...
                    Weźmy dla przykladu takie warcaby albo wodne szachy...takie senne konkurencje.
                    Nie chcę jednak podejmować tematów gwałtownie bo przebudzenia bywają wpływające
                    na dnia całego przebieg..
                    trudny
                • vacare1 W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:15
                  że każdy pasażer otrzyma "skrzydełka czerwone w czarne... a pakiet rodzinny
                  Alvays ze skrzydełkami, takoż:D
                  Dzien Dobry:)
                  vacare
                  • trudny2002 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:18
                    dzień dobry...
                    widać że centrum stawia na przeloty dłuższe...zapewne i z eksperymentami na
                    pokładzie...
                    Zawojować przestrzeń, to marzenie już od tego co to Dedala słuchac nie
                    chciał...a jak się grzeje, pociczłek to moze mu się i to i tamto
                    poodlepiać...naweti centralny zamek puścić może...a jakże...
                    trudny
                    • Gość: norek Re: W centrum mówi sie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:28
                      jak się odklei, to się przyklei…., ale za to catering ma być, tyle że płatny
                      osobno i z góry
                      • trudny2002 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:31
                        Catering w przypadku latania musi być płatny z góry inaczej trudno mówić o
                        lataniu...
                        najchętniej pasazerowie jadają ptactwo...co dziwi...
                        trudny
                        • Gość: norek Re: W centrum mówi sie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:34
                          wcale nie, ja płaciłem za wszystko jeszcze na ziemi
                        • vacare1 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:34
                          trudny2002 napisał:

>
                          > najchętniej pasazerowie jadają ptactwo...co dziwi...

A po co im konkurencja w powietrzu :)
                          vacare
                    • vacare1 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:29
                      No, centrum ambitne jest, ale zawsze istnieje niebezpieczeństwo I(kara);)
                      E-tam dobry make-up, nie ma prawa sie odlepic ;)
                      vacare
                      • trudny2002 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:33
                        jak jest zbrodnia, a wyraźnie widać ze ku niej spieszymy...no a przynajmniej
                        jakies wykroczenie...to kara równiez oczywista...no ale to dedale...
                        trudny
                        • vacare1 Re: W centrum mówi sie, 16.08.05, 11:35
                          Nieuchronna, a dedale pokruszone ;)
                          vacare
                          • trudny2002 Jest skrucha to i nieuchronność 16.08.05, 11:40
                            mniej boli...zresztą co tu gadać o bolesnosci kiedy płynnie płynie...
                            trudny
                            • vacare1 Re: Jest skrucha to i nieuchronność 16.08.05, 11:45
                              Znaczy, z prądem nalezy?
                              vacare
                              • trudny2002 Nurt 16.08.05, 11:53
                                czy prąd wybór nalezy do wybieracza...
                                Nurt wydaje się być ciekawiej elektryzujący...prąd albo zmienny albo stały
                                więc jako poznany mimo iż niewidoczny mniej intryguje...
                                ja optuję za nurtem i tu bym się poddawał...
                                trudny
                                • vacare1 Re: Nurt 16.08.05, 11:55
                                  Takiej głebokiej rzeki, co to płynie z najmniejszym szumem?
                                  vacare
                                  • trudny2002 Bezszelestnie 16.08.05, 12:11
                                    i niby płynie a jakby stoi...
                                    Duża rzeka to i czekać musi długo zeby ujście spotkać...cholera szkoda, ze
                                    czasem zamiast wpadać to rozlewa się leniwie...
                                    trudny
                                    • vacare1 Re: Bezszelestnie 16.08.05, 12:16
                                      Wystarczy uregulować ;)
                                      No i cudownie unosi, taka "stojąca fala"
                                      vacare
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka