18.08.05, 12:17
Co myślicie o produktach tej firmy. Zastanawiam się nad rolkami tej marki-
cena!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mixta Re: Decathlon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:42
      firma jest niezła, co prawda nie wiem, jakie robi rolki, ale ogólnie sprzęt ma
      bardzo dobrej jakości.
      • nick_wazny Re: Decathlon 18.08.05, 12:45
        Jaki sprzęt ma dobrej jakości ?
      • zolzietta Re: Decathlon 18.08.05, 14:23
        Dziękuję, może ktoś jeszcze zna tą firmę.
        • mika_1 Re: Decathlon 18.08.05, 14:42
          Mam kilka ubrań sportowych ich marki i jestem zadowolona. Co do sprzętu, to nie
          wiem.
    • Gość: norek Re: Decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:46
      jeśli chodzi o rolki, to tylko motorola
    • Gość: JF74 Re: Decathlon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:06
      Byłem w w/w sklepie dwa razy w poszukiwaniu obuwia i odzieży sportowej. Niestety, własna marka Decathlon jest tragiczna... Wystarczy porównać ich produkt z jakimkolwiek innym firmowym. Szukałem sandałów, były za 60 złotych, totalny badziew! Obok był Salomon za 200, który przymierzyłem dla porównania. Ostatecznie kupiłem dużo lepsze od Decathlona w Inblu i do tego taniej. Przypuszczam, że jeszcze odzież typu podkoszulek, spodenki ucieknie w tłumie. Jeżeli chodzi o bardziej zaawansowany technologicznie sprzęt sportowy to bałbym się kupować. Na pewno w atrakcyjnej cenie mieli dobre rolki Rossignola (350,00 zeta). Pamiętaj !! Co tanie to drogie !!
      • nick_wazny Re: Decathlon 18.08.05, 15:14
        Przedmówca ma rację ! Dlatego wcześniej zadałem pytanie , jaki sprzęt mają
        dobry ? Bo jeżeli chodzi o jakieś ich produkty, to przecież rozpacz... Można
        tam pojechać i zobaczyć czy nie ma jakiegoś produktu renomowanej firmy taniej
        niż w innych sklepach, wszystko inne... nie polecam
    • mrug Re: Decathlon 18.08.05, 18:24
      Wątek poszukiwaczy, a tyle konkretnych odpowiedzi.
      To forum schodzi na psy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka