Dodaj do ulubionych

Wonders - buty

25.10.22, 11:52
Znacie? Nosicie? Niektóre modele wyglądają na wygodne a ja po zerwaniu ścięgna Achillesa wracam do życia i potrzebuję butów ultra wygodnych.
Najwygodniejsze jakie mam, to lakierowane sneakersy Geox, ale już ich nigdzie nie widzę żeby dokupić kolejne zatem szukam nie stricte sportowych (czytaj typ Decathlon lub NB, Nike itd).
Skechersy mi się nie podobają wink
Obserwuj wątek
    • trampkoss1 Re: Wonders - buty 25.10.22, 12:05
      Znamy, nosimy.
      Baaardzo wygodne.
      Tylko uwaga - niektóre modele (zwłaszcza balerinek) na bardzo wąską stopę.
      • kotejka Re: Wonders - buty 25.10.22, 12:09
        o tak, te moje tez sa dla bardzo szczuplej stopy
        • trampkoss1 Re: Wonders - buty 25.10.22, 13:02
          Z takich jeszcze super wygodnych to polecam Fly London. Tylko stylistyka jest taka hmmm... dyskusyjna (ja akurat uwielbiam).
          Ale za to naprawdę wygodne i tu już raczej nie ma problemu z tęgością.
    • kotejka Re: Wonders - buty 25.10.22, 12:08
      tak, mam jedna pare kozaczkow, sa na niewielkim obcasie, wiec nie sa to buty po urazach
      ale sa ladnie wywazone, doskonałej jakosci, z elastyczna fajna podeszwa, z miekkiej skorki

• aglibaba Re: Wonders - buty 25.10.22, 12:11
      Nie znam. Nie noszę.
      Ale przyjrzałabym się butom, także sportowym, za kostkę albo z bardzo miękką piętą. Wiele niższych sneakersów może wrzynać się w ścięgno.
    • taki-sobie-nick Re: Wonders - buty 26.10.22, 01:10
      Iberka, co ty dziewczę robiłaś z tymi nogami?
      • iberka Re: Wonders - buty 26.10.22, 22:41
        Wchodziłam na drabinę w biurze.....trzasnęło coś i cóż, w domu 4 ibupromy, a później 4 m-ce tak ledwo chodziłam aż nie mogąc rano z domu wyjść poszłam na cito do ortopedy. Dostałam burę jakiej żaden lekarz nigdy mi nie dał i tak siedzę trzeci miesiąc na L4 robiąc co mi każą żeby w końcu móc normalnie chodzić.
    • mojave Re: Wonders - buty 26.10.22, 07:56
      O tak, ja mam co prawda od nich 2 pary na obcasach ale to najwygodniejsze buty jakie mam
    • princesswhitewolf Re: Wonders - buty 27.10.22, 01:17
      Nie, maja masywne podeszwy i mi przypominaja mode jaka moja babcia nosila

Geox czu Skechers juz bardziej.
    • jkl13 Re: Wonders - buty 27.10.22, 06:34
      Nie znam. Ja jestem fanką Ecco, to najwygodniejsze buty jakie mam, moje wrażliwe stopy z zapaleniem rozcięgna je uwielbiają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka