Dodaj do ulubionych

07 zgłoś się!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:45
dzwonimy i dzwonimy, i nic!
Obserwuj wątek
    • Gość: porucznik Borewicz Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:10
      Zgłaszam się.
      • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:16
        o choinka, i co teraz...
        • Gość: porucznik Borewicz Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:20
          Kombinuj '))
          • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:30
            no dobra, panie poruczniku, jest tak – ta goździkowa, to wcale nie kogutkami
            handluje, tylko takimi niebieskimi pigułami, jak raz jej się taka na schodach
            wymskła i jamnik sąsiada ją zeżarł, to sąsiad go musiał przez tydzień na rękach
            nosić
            • Gość: porucznik Borewicz Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:42
              donosicie obywatelu na goździkową? hm, a wygląda na porządną.
              Ale póki wam się przyjrzę, w celu ustalenia nazwy piguł, powiedzcie, czy ten
              jamnik to pies ( w rozumieniu płci ) ?
              • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:46
                pies to mało powiedziane
                • Gość: prucznik Borewicz Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:10
                  A, to pewnie wydra, alem za głupi na to.

Teraz ja skorzystam. Wracałem przedwczoraj pociągiem przez Kraków. Przed
                  pólnocą. To było chyba jakieś targowisko, czy rynek - widziałem opustoszałe
                  stragany. A na chodniku, na skraju targowiska ktoś jeszcze coś sprzedawał. Po
                  ciemku, z pociągu było wyraźnie widać, bo... płonął ogień. Coś pieczonego? Nie
                  daje mi spokoju, co to mogło być. Pomożesz?
                  • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:22
                    a było tam takich dwóch pielęgniarzy?
    • goesha Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 20:12
      Panie Norek, mam nadzieje,ze Pan nie gadasz sam ze soba - to zle
      swiadczy.................
      • Gość: norek no wiesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:19
        czasem sam ze sobą gadam, bo lubię dobre towarzystwo, ale nigdy publicznie!!!

borewicz, ujawnij się, bo mnie tu obrażają!
        • Gość: porucznik Borewicz Re: no wiesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:22
          A co mi tam :))
          • Gość: norek Re: no wiesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:25
            ech, ta milicja…
            • Gość: porucznik Borewicz Re: no wiesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:30
              milicja + pielęgniarzy dwóch = kłopoty ;)
              • Gość: norek Re: no wiesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:32
                wy tajniaki, to zawsze człowieka w coś wmanipulujecie!
            • Gość: norek goszka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:30
              albo to odwołasz, albo przyjdziemy z kangurem na sesję!
              • Gość: goesha Re: goszka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:36
                egzaminacyjna???zapraszam:) a kangura masz ponoc milego:)
                • Gość: norek Re: goszka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:45
                  owszem, miłego, ale po czwartej godzinie mu trochę odbija
                  • Gość: goesha Re: goszka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:52
                    i kaze do siebie mowic Borewicz??:)
                    • Gość: norek Re: goszka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:55
                      żeby to - on każe do siebie mówić "panie przewodniczący"

borewicz, ty normalna świnia jeteś, nie borewicz!
    • Gość: sorki Porucznik Borewicz też baba :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:54
      A pociągiem jechałam i widziałam :)
      • Gość: norek Re: Porucznik Borewicz też baba :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:59
        no i co narobiłaś?!, myślisz że ona wie co to neostrada?
        • Gość: sorki Re: Porucznik Borewicz też baba :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:02
          Ja wiem, to pewnie i ona również ( kolor włosów nie ma tu żadnego znaczenia )

:))
          • Gość: norek Re: Porucznik Borewicz też baba :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:09
            dałaś szkołę - niemniej gratuluję i dziękuję, a goszka to fajna dziewczyna
            jest, tylko trochę podejrzliwa, ale oni w tych dzielnicach to tak mają
            • Gość: sorki Re: Porucznik Borewicz też baba :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:25
              Jaką szkołę? Chyba podstawową. Net to dobra zabawa i to wszystko.
              Nie mówiąc o :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=26952403&a=27200632&wv.x=1
              Sam widzisz :))
            • Gość: goesha ja przepraszam bardzo........ IP: *.alan.krakow.pl 18.08.05, 22:58
              ale czy my sie znamy?????????
              • Gość: anka Re: ja przepraszam bardzo........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:29
                A z kim, jeśli wolno spytać?
                • goesha Re: ja przepraszam bardzo........ 18.08.05, 23:32
                  to bylo do norka
                  • Gość: sorki Re: ja przepraszam bardzo........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:39
                    goszkę i norka
                  • Gość: norek Re: ja przepraszam bardzo........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:57
                    a po czym wnosisz?
                    • Gość: goesha Re: ja przepraszam bardzo........ IP: *.alan.krakow.pl 19.08.05, 09:14
                      dziwne pytanie Panie norek - dekonspirujesz mnie i demaskujesz i inne
                      takie:)tylko sie zastanawiam skad sie znamy i ktos Ty Panie norek.........
                      • Gość: norek Re: ja przepraszam bardzo........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:30
                        teraz Ty kombinuj
                        • Gość: goesha Re: ja przepraszam bardzo........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:22
                          no to mam zgryz teraz i zielonego pojecia, cos poszperam to moze wykombinuje:)
    • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:30
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      Nie ma takiego numeru.
      • skks Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:33
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana,
        rozmowa kontrolowana
        • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:36
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          piiiiiiiiiiiipppppppp
          • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:37
            nadajesz fax?
            • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:40
              Zajęte.
              • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:42
                tam u was, to zawsze zajęte!
                • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:44
                  Bo znowu nie będzie Teleranka, jak będziecie tak pyskować!
                  • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:48
                    nie te czasy, złapiemy se na satelicie
                    • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:50
                      Sputniki też pod kontrolą.
                      Poza tym, zawsze można sprawdzić czy płacicie, Norek, abonament telewizyjny...
                      • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:53
                        za co, za tego gałagugę na okrągło?
                        • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:55
                          Norek, Wy z państwem nie dyskutujcie. Państwo jest jak matka, ale surowa matka.
                          Szacunek i posłuszeństwo!
                          • Gość: norek Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:58
                            ale my chcemy matki z ludzką twarzą!
                            • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 22:00
                              Może po następnym plenum wizerunek zostanie zmieniony.
                      • Gość: anka Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:55
                        nie kłam. Nie można sprawdzić.
                        A teleranek czeka na grzeczne dzieci jak zwykle w niedzielę o 8:30.

To sprawdziłam :)
                        • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 21:57
                          Można, obywatelko, można...
                          A nawet trzeba!
                          • Gość: anka Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:04
                            mrug napisał:
                            >Można, obywatelko, można..
                            >A nawet trzeba!

Och Ty!
                            Jeszcze jak pożyczysz Zubka od Borewicza, to ze mną koniec.
                            Cholerka.
                            • mrug Re: 07 zgłoś się! 18.08.05, 22:05
                              Zubek musiał wyjechać na wschód.
                              Na szkolenie...
        • Gość: anka Re: 07 zgłoś się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:39
          skks napisał:
          ...robić mi się nie chce.

p.6 z 10 Przykazań Szczęśliwego Człowieka:

>>Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego <<
          • Gość: norek inaczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:41
            nigdy nie odkładaj na jutro tego, co możesz odłożyć na pojutrze
            • Gość: anka Re: inaczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:44
              kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj, aż ci przejdzie ;)
              • trudny2002 Borewicz nie wypełniał sobą całej tej cudownej 18.08.05, 21:54
                i urokliwej rzeczywistości...był i- niepamietam stopniasłuzbowego...- Zubek...
                Nie wiem czy to był Z UB'k czy Z. Ubek, ale bardzo dojrzała cywilna na ogół
                postać tryskająca humorem i dysponująca wyjątkowymi umiejętnosciamipracy
                intelektem.
                Zubków nam chyba trza...jak soli, jak lodu, jak pieprzu i cynamonu, jak
                kadzidła i stali, jak sosny i konwalii...
                trudny
                • Gość: norek Re: Borewicz nie wypełniał sobą całej tej cudown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:04
                  i jak lodu, do whisky!
                  • trudny2002 Piec typu koza. 18.08.05, 22:06
                    I kozy do koniaku...
                    trudny
                    • Gość: anka Re: Piec typu koza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:12
                      w koniakowie kozy kują
                      • trudny2002 Sączek 18.08.05, 22:15
                        jak chleba do denaturatu...
                        trudny
    • skks Błękita, niebieska czy jeszcze inna 18.08.05, 22:42
      9393 może załatwisz - tylko pamiętaj by zapytać o numer sprawy i panienki bo
      inaczej Cie oleją - pewnie oleją i tak ale zawszeć leppi mieć nadzieję:))
      • Gość: anka Re: Błękita, niebieska czy jeszcze inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:12
        leppi(k) jest czarny, nie niebieski, ale nadzieję zawsze warto mieć ;)
      • Gość: norek Re: Błękita, niebieska czy jeszcze inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:34
        to ma być błękitna linia?! - błękitna linia to była, jak piętnaście radioli na
        akcję jechało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka