Gość: Dominika IP: 83.17.27.* 21.08.05, 09:29 j.w Mam dość swojej pracy...Chcę zacząć życie na własny rachunek, kto się dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:14 warunki do rozpoczęcia włąsnego biznesu są teraz berdzo sprzyjające; 1. Obnizono ZUS dla rozpoczynajacych działalność gospodarczą, 2. Bardzo niewiele potrzeba by otworzyć jakąś firmę, ty masz kompa i łacze netowe, a to czasami wystarcza... (firma internetowa), 3. Pracuj sama, spółki to ryzyko sporów wspólników, lepiej zatrudnij sobie doradce, jak się boisz czegoś, Odpowiedz Link Zgłoś
emkos Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes 21.08.05, 11:13 Witam! Podobnie jak Pani/Ty mam dość! Chętnie się dołączę! Jeśli można proszę o kontakt-dogadamy szczegóły! Pozdrawiam ciepluśko Maciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:28 Projekt dopiero w zarysie, a jakie masz pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:29 Sprecyzuj proszę, o co chodzi z firmą internetową?? Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes 21.08.05, 11:14 widze ze interes sie rozwija moze dolacze do was ?? student szukajacy zarobku :D Odpowiedz Link Zgłoś
lwicasalonowa Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes 22.08.05, 02:15 hej! czy ja trafiłam do wariatkowa? -chce mieć firmę! -to fajnie! -ja też! -masz jakiś pomysł... -nie... -to fajnie... LUDZIE! zeby zaczac robic interesy trzeba miec dobry pomysł, dużo desperacji, trochę kasy i mnóstwo szczęscia!!!!! i jeszcze wiedza i doswiadczenie ktore przychodzi z czasem.... nie sadze zeby tu sie urodził jakis ciekawy pomysł.... powodzenia i jak juz cos wymyślicie to zycze powodzenia z calego serca lwica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:18 a ile można stracić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:30 Mam nadzieję, że można tylko zyskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:44 „co się zyska, to zyska, ale ile trzeba mieć, na wypadek że się starci?” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 19:47 Nie wiem , norek, nie wiem jak się coś ma to zawsze można stracić, takie ryzyko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:19 w tym sęk.... a to ryzyko, to ono jest zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:22 A jakie inne może ono być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:34 czy musisz odpowiadać pytaniem na pytanie? i nie odpisj: "dlaczego nie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:47 Zadajesz nieprecyzyjne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:52 a czy twój pomysł jest już sprecyzowany? bo z postów nic nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Dominiko IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:55 Nie jest, szukam pomysłu, natchnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:58 ostatnio ktoś tu, dosyć dramatycznie, poszukiwał serwisu wózków dziecięcych, kręci cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:01 na ulotce reklamowej można umieścić: "naprawiam wózki dziecięce z natchnieniem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:08 i wulkanizuję oponki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:50 a tak z ciekawości: dlaczego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=698&w=27979411&a=27979411 mimo wszystko chcesz mieć swój biznes? Odpowiedz Link Zgłoś
darino najlepsza jest praca na etacie :))) 21.08.05, 11:30 a szczególnie posada państwowa lub samorządowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: najlepsza jest praca na etacie :))) IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:31 Tylko jak ją znaleźć Darino? Może coś poradzisz? wszystko tylko nie biznesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:44 sądząc po erudycji, dynamice i błyskotliwości, to łatwo nie będzie, ale próbuj, najlepiej w magistracie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:51 Norek, chcesz mnie obrazić? Co Ci do mojej erudycji czy błyskotliwości, nawet mnie nie znasz A pracę to bym chciała....w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:52 tego się obawiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:57 Ciężki z Ciebie przypadek, a może ze mnie ale udało Ci się mnie zdenerwować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:59 ryzyko forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:03 Wiesz, uważam, że nawet jeśli nie grzeszę erudycją, dynamiką ani błyskotliwością, to w przypadku większości etatów państwowych, będzie to duuuży plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:06 no przecież mówię, poza tym popatrz, jak nam się od razu rozmowa ożywiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:11 Misiek, Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:13 ma się to podejście do kobiet... a w tej szkole, to czego byś chciała uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:18 narażę się na dalsze kpiny, ale co tam... Wszystko idzie ku dobremu na tym najlepszym ze światów francuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:25 dlaczego kpiny, romanistki fajne są…, ale uważaj na długiegopojazda, bo on bardzo na Was cięty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:29 Żaden pojazd, długi czy krótki mi nie straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:29 masz zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:34 Nie, tylko na wóz drabiniasty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:35 ok, a jak to będzie po francusku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:37 Chcesz mnie sprawdzić ze znajomości francuskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:40 łi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:44 Jak zawsze do usług, fura to po francusku chariot, albo charrette, w zależności od gabarytów jeszcze jakieś nurtujące pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:46 a kiedy była rewolucja francuska, czas start! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:49 coś długo to trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:50 czas minął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:55 Misiek, wiesz jaki jest jeden z przywilejów bycia dorosłym i nie chodzenia do szkoły? A mianowicie taki, że nie trzeba już odpowiadać na pytania Można pominąć je wzgardliwym milczeniem a ewentualna etykietka ignoranta i tak w niczym nie zmąci dobrego samopoczucia oh, długo się tego uczyłam, ale wreszcie jest takie trudne słowo na a... ;))), a mówiąc prostym językiem, mieć wszystko w poważaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:59 To co, bo zaczynam tracić cierpliwość, wchodzisz w spółkę czy nie??? Tylko dobrze się zastanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 22:00 Ty dajesz kasę a ja urok osobisty, uśmiech i pewność siebie, że o intelektualnych walorach nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 22:06 Aha, jeszcze niezaprzeczalny, wybitny i doceniony talent kulinarny biznes typu porady kulinarne przez telefon krok po kroku, weź kopę jaj od baby, pół kilo trufli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:21 Dominiko?Czy chec uczenia jezyka traktujesz na powaznie?Masz jakies daswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:36 Bardzo na poważnie. Mam 2 lata doświadczenia w szkole językowej i nadal mam nadzieję mieć tam godziny od paźdz, lekcje, tłumaczenia- na bieżąco, 3 lata we Francji, od roku w firmie, jesli masz jakas prozozycję związną z uczeniem , to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:42 Oj mam,mam.Jednak nie w zwyklej szkole,ale popoludniami,raczej dodatkowo.Jesli bylabys zainteresowana, daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:02 Ok, jestem zainteresowana. Podaję kontakt mailowy: tenesee@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 07:44 myślę, że dobry biznes zrobiłby ktoś, kto otworzyłby w Krakowie sklep z butami o dużych rozmiarach dla kobiet, teraz młodzież ma coraz większe stopy a buty o numerach powyżej 41 jest b.ciężko kupić... wiem co mówię z doświadczenia - na rynku w tej dziedzinie jest luka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUzek wUzek WIĘCEJ, JESZCZE WIECEJ TAKICH KRETYNEK I... IP: *.chello.pl 22.08.05, 09:56 szlag trafi polską gospodarkę. Dmominika.. chodź - dostaniesz banana. nie dla ciebie ekonomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:17 I ja z wielka przyjemnoscia sie dolącze...absolwenta usilnie szukajaca pracy........ Odpowiedz Link Zgłoś