Dodaj do ulubionych

Szukam wspólników, chcę mieć biznes

IP: 83.17.27.* 21.08.05, 09:29
j.w
Mam dość swojej pracy...Chcę zacząć życie na własny rachunek, kto się dołączy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:14
      warunki do rozpoczęcia włąsnego biznesu są teraz berdzo sprzyjające;

1. Obnizono ZUS dla rozpoczynajacych działalność gospodarczą,

2. Bardzo niewiele potrzeba by otworzyć jakąś firmę, ty masz kompa i łacze
      netowe, a to czasami wystarcza... (firma internetowa),

3. Pracuj sama, spółki to ryzyko sporów wspólników, lepiej zatrudnij sobie
      doradce, jak się boisz czegoś,
      • emkos Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes 21.08.05, 11:13
        Witam!
        Podobnie jak Pani/Ty mam dość! Chętnie się dołączę! Jeśli można proszę o
        kontakt-dogadamy szczegóły!
        Pozdrawiam ciepluśko Maciej.
        • Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:28
          Projekt dopiero w zarysie, a jakie masz pomysły?
      • Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:29
        Sprecyzuj proszę, o co chodzi z firmą internetową??
    • qwint Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes 21.08.05, 11:14
      widze ze interes sie rozwija moze dolacze do was ??
      student szukajacy zarobku :D
      • lwicasalonowa Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes 22.08.05, 02:15
        hej!

czy ja trafiłam do wariatkowa?
        -chce mieć firmę!
        -to fajnie!
        -ja też!
        -masz jakiś pomysł...
        -nie...
        -to fajnie...

LUDZIE! zeby zaczac robic interesy trzeba miec dobry pomysł, dużo desperacji,
        trochę kasy i mnóstwo szczęscia!!!!!
        i jeszcze wiedza i doswiadczenie ktore przychodzi z czasem....

nie sadze zeby tu sie urodził jakis ciekawy pomysł....
        powodzenia

i jak juz cos wymyślicie to
        zycze powodzenia
        z calego serca
        lwica
    • Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:18
      a ile można stracić?
      • Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:30
        Mam nadzieję, że można tylko zyskać
        • Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:44
          „co się zyska, to zyska, ale ile trzeba mieć, na wypadek że się starci?”
          • Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 19:47
            Nie wiem , norek, nie wiem
            jak się coś ma to zawsze można stracić, takie ryzyko
            • Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:19
              w tym sęk....
              a to ryzyko, to ono jest zawodowe?
              • Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:22
                A jakie inne może ono być?
                • Gość: norek Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:34
                  czy musisz odpowiadać pytaniem na pytanie?

i nie odpisj: "dlaczego nie?"
                  • Gość: Dominika Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:47
                    Zadajesz nieprecyzyjne pytania
                    • Gość: anka Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:52
                      a czy twój pomysł jest już sprecyzowany?
                      bo z postów nic nie wynika.
                      • Gość: Dominika Re: Dominiko IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:55
                        Nie jest, szukam pomysłu, natchnienia...
                        • Gość: norek Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:58
                          ostatnio ktoś tu, dosyć dramatycznie, poszukiwał serwisu wózków dziecięcych,
                          kręci cię to?
                          • Gość: anka Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:01
                            na ulotce reklamowej można umieścić:
                            "naprawiam wózki dziecięce z natchnieniem"
                            • Gość: norek Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:08
                              i wulkanizuję oponki
                      • Gość: anka Re: Dominiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:50
                        a tak z ciekawości: dlaczego
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=698&w=27979411&a=27979411
                        mimo wszystko chcesz mieć swój biznes?
    • darino najlepsza jest praca na etacie :))) 21.08.05, 11:30
      a szczególnie posada państwowa lub samorządowa ...
      • Gość: Dominika Re: najlepsza jest praca na etacie :))) IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 18:31
        Tylko jak ją znaleźć Darino? Może coś poradzisz? wszystko tylko nie biznesy
        • Gość: norek per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:44
          sądząc po erudycji, dynamice i błyskotliwości, to łatwo nie będzie, ale próbuj,
          najlepiej w magistracie...
          • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:51
            Norek, chcesz mnie obrazić? Co Ci do mojej erudycji czy błyskotliwości, nawet
            mnie nie znasz
            A pracę to bym chciała....w szkole
            • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:52
              tego się obawiałem...
              • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 20:57
                Ciężki z Ciebie przypadek, a może ze mnie
                ale udało Ci się mnie zdenerwować
                • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:59
                  ryzyko forumowe
                  • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:03
                    Wiesz, uważam, że nawet jeśli nie grzeszę erudycją, dynamiką ani
                    błyskotliwością, to w przypadku większości etatów państwowych, będzie to duuuży plus
                    • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:06
                      no przecież mówię, poza tym popatrz, jak nam się od razu rozmowa ożywiła....
                      • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:11
                        Misiek, Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię
                        • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:13
                          ma się to podejście do kobiet...
                          a w tej szkole, to czego byś chciała uczyć?
                          • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:18
                            narażę się na dalsze kpiny, ale co tam... Wszystko idzie ku dobremu na tym
                            najlepszym ze światów

francuskiego
                            • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:25
                              dlaczego kpiny, romanistki fajne są…, ale uważaj na długiegopojazda, bo on
                              bardzo na Was cięty...
                              • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:29
                                Żaden pojazd, długi czy krótki mi nie straszny
                                • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:29
                                  masz zawodowe?
                                  • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:34
                                    Nie, tylko na wóz drabiniasty
                                    • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:35
                                      ok, a jak to będzie po francusku?
                                      • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:37
                                        Chcesz mnie sprawdzić ze znajomości francuskiego?
                                        • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:40
                                          łi
                                          • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:44
                                            Jak zawsze do usług, fura to po francusku chariot, albo charrette, w zależności
                                            od gabarytów
                                            jeszcze jakieś nurtujące pytania?
                                            • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:46
                                              a kiedy była rewolucja francuska, czas start!
                                              • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:49
                                                coś długo to trwa...
                                                • Gość: norek Re: per aspera ad astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:50
                                                  czas minął!
                                              • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:55
                                                Misiek, wiesz jaki jest jeden z przywilejów bycia dorosłym i nie chodzenia do
                                                szkoły? A mianowicie taki, że nie trzeba już odpowiadać na pytania
                                                Można pominąć je wzgardliwym milczeniem a ewentualna etykietka ignoranta i tak w
                                                niczym nie zmąci dobrego samopoczucia
                                                oh, długo się tego uczyłam, ale wreszcie jest
                                                takie trudne słowo na a... ;))), a mówiąc prostym językiem, mieć wszystko w
                                                poważaniu
                                                • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 21:59
                                                  To co, bo zaczynam tracić cierpliwość, wchodzisz w spółkę czy nie???
                                                  Tylko dobrze się zastanów
                                                  • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 22:00
                                                    Ty dajesz kasę
                                                    a ja urok osobisty, uśmiech i pewność siebie, że o intelektualnych walorach nie
                                                    wspomnę
                                                  • Gość: Dominika Re: per aspera ad astra IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 22:06
                                                    Aha, jeszcze niezaprzeczalny, wybitny i doceniony talent kulinarny

biznes typu porady kulinarne przez telefon
                                                    krok po kroku, weź kopę jaj od baby, pół kilo trufli...
                                                  • Gość: Dominika Nie to nie misiek IP: *.ghnet.pl 21.08.05, 22:08
                                                  • Gość: daniel Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:21
                                                    Dominiko?Czy chec uczenia jezyka traktujesz na powaznie?Masz jakies daswiadczenie?
                                                  • Gość: Dominika Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:36
                                                    Bardzo na poważnie. Mam 2 lata doświadczenia w szkole językowej i nadal mam
                                                    nadzieję mieć tam godziny od paźdz, lekcje, tłumaczenia- na bieżąco, 3 lata we
                                                    Francji, od roku w firmie,
                                                    jesli masz jakas prozozycję związną z uczeniem , to zapraszam
                                                  • Gość: daniel Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:42
                                                    Oj mam,mam.Jednak nie w zwyklej szkole,ale popoludniami,raczej dodatkowo.Jesli
                                                    bylabys zainteresowana, daj znac.
                                                  • Gość: Dominika Re: Nie to nie misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:02
                                                    Ok, jestem zainteresowana. Podaję kontakt mailowy: tenesee@gazeta.pl
    • Gość: nina Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 07:44
      myślę, że dobry biznes zrobiłby ktoś, kto otworzyłby w Krakowie sklep z butami
      o dużych rozmiarach dla kobiet, teraz młodzież ma coraz większe stopy a buty o
      numerach powyżej 41 jest b.ciężko kupić... wiem co mówię z doświadczenia - na
      rynku w tej dziedzinie jest luka
    • Gość: jUzek wUzek WIĘCEJ, JESZCZE WIECEJ TAKICH KRETYNEK I... IP: *.chello.pl 22.08.05, 09:56
      szlag trafi polską gospodarkę.

Dmominika.. chodź - dostaniesz banana. nie dla ciebie ekonomia.
    • Gość: martynka Re: Szukam wspólników, chcę mieć biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:17
      I ja z wielka przyjemnoscia sie dolącze...absolwenta usilnie szukajaca
      pracy........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka