Gość: info IP: *.brzesko.net.pl / 212.160.238.* 21.08.05, 16:23 Czy ktoś wie po ile chcą za metr na "sławnym" już osiedlu "Moje Eldorado". I czy to prawda, że prawie nikt nie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x Re: zapytanie 21.08.05, 18:29 kto miałby sprzedawać dopiero co kupione mieszkanie, pomijając już stratę kasy na notariusza, do sprzedaży mieszkania dochodzi 10% podatek od wartości tranzakcji (o ile mieszkanie zostało sprzedane przed upływem 5 lat). przy średniej wartości mieszkaniu tracisz jakieś 20000, taaaki sobie biznes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:04 Pojawiają się czasami ogłoszenia ale te mieszkania zaraz znikają. Na razie słyszałem, że można kupic po 4500-5000/m2. Trafia mie jak sobie pomyśle, że się wcześniej nie zdecydowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:20 Widziałam na gratce i dominium.pl kilkanaście ogłoszeń o sprzedaży mieszkan na tym osiedlu. Ja nie sprzedaję,bo chcę tam troche pomieszkać, ale wiem że wielu kupowało tam mieszkania jako lokatę kapitału i pewnie zaraz po oddaniu mieszkan będą chcieli "realizować zyski" więc pewnie ogłoszeń pojawi sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yop Re: zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:22 Znalazłem jedną ofertę na parterze, dwa mieszkania do połączenia w jedno o pow 72m2. Gość sobie życzy 4300/m2. Cena nienajgorsza jak na lokalizację. Niestety parter. Odpowiedz Link Zgłoś