Gość: Tosia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.08.02, 10:13 Część z was się loguje, inni występują jako goście..... A ja się właśnie zastanawiam. Jak sądzicie, warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazik_4 Re: czy warto się logować? 28.08.02, 10:21 Jak sie logujesz, to mniejsze szanse, ze ktos sie bedzie pod Ciebie podczepial. A jesli chodzi o ludzikow, ktorzy pisza z pracy i mozna ich czesciowo rozpoznac po IP to raczej nie wskazane (tak to zawsze mozesz powymieniac swoje mysli z Szefem nawet o tym nie wiedzac i jest sympatycznie :-)) Pozdrawiam Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka2 Re: czy warto się logować? 28.08.02, 10:22 ja jestem zalogowana, nie wynikają z tego jakieś super korzyści, ale zawsze to jesteś ciut wyżej nież reszta wiary z nikiem przy napisie gość portalu. zalogowanie chyba świadczy o tym, że jesteś tu stałym gościem, ale moze sie myle, bo sama jestem tu stosunkowo dość niedługo. musisz liczyć się z tym, ze nie bedziesz miec nicku Tosia, tylko tosia 1, tosia 2 albo coś w tym stylu bo tosia jest chyba juz zajeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: czy warto się logować? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 15:26 misiulka2 napisała: > ja jestem zalogowana, nie wynikają z tego jakieś super korzyści, ale zawsze to > jesteś ciut wyżej nież reszta wiary z nikiem przy napisie gość portalu. > zalogowanie chyba świadczy o tym, że jesteś tu stałym gościem, ale moze sie > myle, bo sama jestem tu stosunkowo dość niedługo. musisz liczyć się z tym, ze > nie bedziesz miec nicku Tosia, tylko tosia 1, tosia 2 albo coś w tym stylu czemu nie tosia_ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: czy warto się logować? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.08.02, 10:27 Gatsby wygląda ładniej, niż gatsby_ck (nie chciałem być gatsby2 itp.) loguję się, jak chcę posiedzieć na forum nieco dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: czy warto się logować? 29.08.02, 14:10 Ja się wolę logować ponieważ,jak piszę z pracy nikt mi nie wypomina wad instytucji w której pracuję. Ale w momencie jak jestem zalogowany to mam problem z odpisayuwaniem ponieważ otwierając jakiś wątek nie mam opcji odpisywnia - pokazuje mi się jedynie możliwość czy mi się dany wątek podoba czy nie. Więc jak chcę się odezwać najpierw muszę się wylogować a potem ponownie zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: czy warto się logować? 28.08.02, 10:28 Do osoby będącej zalogowaną można po prostu prywatnie i dyskretnie napisać bez proszenia się o adres. Inna sprawa to czy ta druga strona czyta takie maile. Kiedys pisałam także jako gość portalu, teraz tylko jako zalogowana. Podoba mi się wyróżnienie nicka w liście postów, nie tylko mojego, innych również. Poza tym można sobie ustawić, że Twoi ulubieni autorzy będą się wyswietlać na zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: czy warto się logować? 28.08.02, 10:28 nie, kompletnie nie warto. jak sie ktos podszywa, to od razu widac inny IP. ja sie loguje tylko dlatego, ze wszystkie ludzie ktorych mi sie nie chce czytac sa na szaro i ogromnie mnie to bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: czy warto się logować? 29.08.02, 13:19 mtq napisał: > nie, kompletnie nie warto. jak sie ktos podszywa, to od razu widac inny IP. a jak sie brat pod ciebie podszyje to jakie bedzie IP, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy warto się logować? 29.08.02, 13:26 m.in napisał: > mtq napisał: > > nie, kompletnie nie warto. jak sie ktos podszywa, to od razu widac inny IP > . > > a jak sie brat pod ciebie podszyje to jakie bedzie IP, hę? w zwiazku z tym, ze mamy to samo ip juz wynikla kiedys klopotliwa sytuacja na forum... bo admini widza cale, a nie obciete (dlatego moge pisac jako Zbigniew :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: czy warto się logować? 31.08.02, 17:34 mtq napisał: > jak sie ktos podszywa, to od > razu widac inny IP. Ehe, a jak człowiek pisze z różnych adresów, to kiedy poznasz, czy to naprawdę on? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: czy warto się logować? 28.08.02, 20:54 Dziękuję wszystkim za głosy w dyskusji, większość była za, więc - oto jestem w nowym wcieleniu! Specjalne podziękowania dla Mikołaja za fajny pomysł na nicka :))) tosia oczywiście była zajęta do czwartego numeru Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy warto się logować? 28.08.02, 23:40 tosia_ napisał(a): > Specjalne podziękowania dla Mikołaja za fajny pomysł na nicka :))) tosia > oczywiście była zajęta do czwartego numeru nie ma sprawy :-) jakbym na to wpadl rok temu to tez bym nie mial numerka... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: czy warto się logować? 29.08.02, 13:04 tosia_ napisał(a): > Dziękuję wszystkim za głosy w dyskusji, większość była za, więc - oto jestem w > nowym wcieleniu! Witaj! A nie ładniej by wyglądało "tosia." ? Wg mnie nick z "_" na końcu to taki nick nie skończony, jakby mu czegoś brakowało. Pozdrawiam :-) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy warto się logować? 29.08.02, 13:24 kriss.forum napisał: > tosia_ napisał(a): > > > Dziękuję wszystkim za głosy w dyskusji, większość była za, więc - oto jest > em > w > > nowym wcieleniu! > > Witaj! A nie ładniej by wyglądało "tosia." ? > Wg mnie nick z "_" na końcu to taki nick nie skończony, jakby mu czegoś > brakowało. nie moze byc kropki na koncu nicka. przynajmniej teraz, bo kiedys bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: czy warto się logować? 29.08.02, 14:04 Ja nawet pomyślałam, że można było spróbować tosia. ale już po tym jak się zalogowałam tosia_ nie jest niedokończona, tylko otwiera szereg możliwości! To taka tosia rozwojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: czy warto się logować? 29.08.02, 14:12 tosia_ napisała: > Ja nawet pomyślałam, że można było spróbować tosia. ale już po tym jak się zalo > gowałam > tosia_ nie jest niedokończona, tylko otwiera szereg możliwości! To taka tosia r > ozwojowa. Ale i ta "Tosia" niezalogowana była najfajniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: czy warto się logować? 29.08.02, 14:16 Ja się wolę zalogować. Raz miałem dość zabawną sytuację na "Forum Radio". Nie zalogowałem się i prowadziłem ożywioną dyskusję z kimś kto, jak się okazało porównując IP, nadawał z tego samego serwera co ja. Do dziś nie wiem, czy to aby nie mój kolega z sąsiedniego pokoju. Podpisywał się "koliber". A na Radioforum to przecież nie tylko Kraków masowo wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy warto się logować? 29.08.02, 14:18 viking73 napisał: > Ja się wolę zalogować. Raz miałem dość zabawną sytuację na "Forum Radio". Nie > zalogowałem się i prowadziłem ożywioną dyskusję z kimś kto, jak się okazało > porównując IP, nadawał z tego samego serwera co ja. Do dziś nie wiem, czy to > aby nie mój kolega z sąsiedniego pokoju. Podpisywał się "koliber". A na > Radioforum to przecież nie tylko Kraków masowo wchodzi... majac na uwadze to, co sie dzialo na forum praca w warszawie, lepiej sie logowac, jesli pisze sie z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: czy warto się logować? IP: 62.233.183.* 30.08.02, 22:24 Tzn pisząc z pracy jest bezpieczniej być zalogowanym? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: czy warto się logować? IP: 62.233.183.* 30.08.02, 22:27 Dlaczego pisząc z pracy bezpieczniej jest się zalogować? Kiedy dpowiedzi na posty trafiają do skrzynki piszącego? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy warto się logować? 31.08.02, 19:08 Gość portalu: Gość napisał(a): > Dlaczego pisząc z pracy bezpieczniej jest się zalogować? > Kiedy dpowiedzi na posty trafiają do skrzynki piszącego? nie wiem, czy wiesz co dzialo sie na tamtym forum, ale generalnie chodzi o to, ze widac twoje ip, jesli nie jestes zalogowany. a to ip niekoniecznie musi miec postac modemowa, czy jej podobna, moze tam byc np. nazwa firmy, w ktorej pracujesz, a innym czytelnikiem forum moze byc twoj szef - konsekwencje wymysl sam (wlacznie ze zwolnieniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Tak wyglądam nago... IP: *.interkom.pl 31.08.02, 17:37 ...tj. bez zalogowania... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 ...a tak zalogowany. 31.08.02, 17:38 Niby nic, ale jakoś tak poważniej człowiek wygląda, a i kobiety patrzą z wiekszym zainteresowaniem. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ...a tak zalogowany. 31.08.02, 17:42 zdecydowanie z większym zainteresowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: ...a tak zalogowany. IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 31.08.02, 17:45 ... nie widać większej różnicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ...a tak zalogowany. 31.08.02, 17:46 Zalogowany czy nie i tak apetyt mam ten sam ;) A tak na serio, to po zalogowaniu dostaje lekkiego oczoplasu: tutaj zielone, tam szare, znowu czarne i tak w kolko.. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ...a tak zalogowany. 31.08.02, 17:50 A u mnie na razie same zielone! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ...a tak zalogowany. 31.08.02, 17:54 > A u mnie na razie same zielone! Bo mloda jestes i Pana Mazura nie znasz ;) a ja to niby dalej zielony jestem?? nie wierze! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance Re: czy warto się logować? IP: 57.67.18.* 01.09.02, 01:30 ja sie nie loguje i jeszcze nie miałem z tego powodu....jak zwuważe ze ktos sie podszywa pode nie to moze wtedy..a tak po co mam sobie robic "zachód" Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: czy warto się logować? 01.09.02, 01:46 zaklep tego substance'a póki czas, bo jak ktoś się podszyje, to będzie za późno...i będziesz zmieniał nick'a. gustlik102 nie śpi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance Re: czy warto się logować? IP: 57.67.18.* 01.09.02, 01:57 a czort z gustlikiem:) najwyzej bede substance1 lub cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_wieliccy Re: czy warto się logować? 01.09.02, 22:18 Gość portalu: Tosia napisał(a): > Jak sądzicie, > warto? Warto. A po co mają wszyscy wiedzieć, skąd nadajemy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur Re: czy warto się logować? IP: *.interkom.pl 01.09.02, 22:36 separatysci_wieliccy napisał: > Gość portalu: Tosia napisał(a): > > > > Jak sądzicie, > > warto? > > Warto. A po co mają wszyscy wiedzieć, skąd nadajemy? ;P i tak wiemy, że z Limanowej... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czy warto się logować? 02.09.02, 12:04 Gość portalu: acur napisał(a): > separatysci_wieliccy napisał: > > > Gość portalu: Tosia napisał(a): > > > > > > > Jak sądzicie, > > > warto? > > > > Warto. A po co mają wszyscy wiedzieć, skąd nadajemy? ;P > > > i tak wiemy, że z Limanowej... jak separatysci wroca to dlugo nie zostana, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Re: czy warto się logować? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.10.02, 22:32 Nie warto :) Odpowiedz Link Zgłoś