Gość: Leeloo IP: *.crowley.pl 24.08.05, 10:05 Szukam opinii osób, które kupiły bądź mają zamiar kupić mieszkanie od SM Salwator w Krakowie. Mnie interesuje inwestycja Eco Park. Jeżeli macie jakies info o SM Salwator to będe wdzęczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola ich inwestycja przy ul. Chmielenic IP: *.crowley.pl 25.08.05, 11:33 proszę sobie poczytać: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25568 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cagare Re: SM Salwator IP: *.ghnet.pl 31.08.05, 14:02 czytaj na forum architektura. wiele zlego o nich pisza Odpowiedz Link Zgłoś
b_ws Re: SM Salwator 07.09.05, 16:45 Czytaj pilnie fora i bierz opinie internautów o SM Salwator na serio. Ja je zlekceważyłem, myślałem: "frustraci i złośliwcy oczerniają firmę dla swojej chorej satysfakcji" i kupiłem od nich mieszkanie. A dziś, po 2 latach od zakupu, sam wypisuję na nich paszkwile, ciągle z wynajmowanego mieszkania. Omijaj SM Salwator szerokim łukiem, a oszczędzisz sobie sporo nerwów. B_WS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicole Marczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:07 Standarowy przykład Salwatora. Przyjedź na Górkę Narodową i zobacz na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: SM Salwator IP: *.nfz-krakow.pl 30.09.05, 11:41 forum.marczynskiego.krakow.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
anialukasz Re: SM Salwator 18.04.06, 18:24 Ludzie zdaleka od tego dewelopera jeden wielki przekręt nic pozatym!!!! Ludzie w Warszawie od ponad roku czekaja na swoje mieszkania i nic na to nie wskazuje zeby w najbliższym czasie cos sie ruszylo. Maja ludzi daleko gdzies ciagle wymyslaja bzdurne gadki ze dokladaja wszelkich staran zeby oddac mieszkania a na budowie jak niedzialo sie nic tak i sie niedzieje. Odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam!. Niewiem jak wyglada sytuacja w Krakowie ale w Warszawie deweloper jest spalony pocalości. Co gorsza trudno cos zrobic zeby to zmienic deweloper ma swoje sposoby i kombinuje tak zeby ludzie zrezygnowali z swych mieszkan a oni sprzedadza je o 20 lub wiecej procent drozej. Pozatym wszelkie odwolania do PZFD i tym podobnym nic niedaja prawdopodobnie i tam maja uklady. Pozdrawiam i jeszcze raz ODRADZAM OSZUSTOW!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: SM Salwator IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.05.06, 17:21 Niestety sa oszustami, poszukaj na forum deweloperzy w Dom, nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inko-gnito Re: SM Salwator - prawda o konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:20 konkurencja ich wykańcza. Sam kiedyś pisałem na nich negatywne posty pracując w innym biurze developerskim. W tym srodowisku jest straszna konkurencja. Kierujcie się własnym zdaniem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatnia sprawiedl Re: SM Salwator - prawda o konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:30 Dziwie się, jak można takie brednie za pieniądze wypisywać?! Na ludzi i firmę bezpodstawnie nadawać. za to można siedzieć nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
qqlio Re: SM Salwator - prawda o konkurencji 11.06.06, 15:24 > Dziwie się, jak można takie brednie za pieniądze wypisywać?! Na ludzi i firmę > bezpodstawnie nadawać. > za to można siedzieć nawet! Dobre ;-)))) Oczywiscie mozesz nie posluchac rad ludzi i wlozyc kase w Salwator - wtedy zycze powodzenia. Bedzie ci potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyspamer SM Salwator - prawda ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:30 Adminie gdzie jesteś? Czy nie ma sposobu na wyrobników spółkowni S, którzy zasmiecaja fora krakowskie i budowlane pseudoreklama na temat tego pseudodevelopera? Oto próbki ich pseudoporad: • Re: sm salwator z krakowa - tylko fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: karo77 04.06.06, 22:45 + odpowiedz Ja jestem zadowolony to fakt, przekrętów nie odnotowałem i nie bardzo rozumiem, czemu Ci wszyscy ludzie się czepiają? Czy w tym kraju każdy kto się czegoś dorobi jest tym złym? Mnie się ten - jak go nazywacie - "Salwi" podoba, bo mi dwa mieszkania oddał, bez problemów i o czasie. • Re: SM Salwator - prawda o konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ostatnia sprawiedl 01.06.06, 23:30 + odpowiedz Dziwie się, jak można takie brednie za pieniądze wypisywać?! Na ludzi i firmę bezpodstawnie nadawać. za to można siedzieć nawet! • Re: sm salwator z krakowa - przekrety i fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: aga102 01.06.06, 23:08 + odpowiedz dziwne te opinie mieszkam od trzech lat w budynku wybudowanym przez salwator, raz jeden miałam awarie ziązaną z odpadającym tynkiem. Firma S. usuneła ją w ciągu 3tygodni, bez kosztów i problemów. Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: Autor: Gość: jj72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 14.06.06, 00:14 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- mają ładną oprawę widziałem ich na targach sprawiają wrażenie wiarygodnych mam nadzieje że się to potwierdzi bo 4000 przed 15 min opuściły moje konto i powędrowały na ich konto • Re: Czy i dlaczego warto na krakowskim Eko-Parku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: madzia22 31.05.06, 19:41 + odpowiedz osiedle ładne, firma raczej sprawdzona (są tacy którzy coś tam im zarzucają, ale generalnie budują dużo, a wpadki zdarzają się najleprzym). Ja osobiście preferuje południe kraka - ale to kwestja gustu i przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
asias06 Re: SM Salwator 27.06.06, 08:50 Poszukuję kontaktu z osobami które kupiły mieszkania lub kamieniczki przy ulicy zamoyskiego budowane przez firmę Salwator. Bardzo proszę o kontakt ! Odpowiedz Link Zgłoś