Gość: ottellorka IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 09:32 Czy ktoś wie jak dostać pracę w Wydziale Paszportowym w Krakowie bez znajomości? Może być nawet w archiwum, ale dla tak cichej i spokojnej osoby jak ja to już szczyt marzeń... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .I. Re: znajomości IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 10:01 W Krakowie bez znajomości nie da się nawet pierd-ąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Re: znajomości IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 10:11 Dziękuję, bardzo podniosłeś mnie na duchu tym bardziej, że nikogo tu nie znam..:)Hej-muszę dać sobie radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:31 możesz się powołać na mnie, ale nie wiem czy to wiele pomoże, niemniej - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: znajomości IP: *.alan.krakow.pl 25.08.05, 10:33 na Ciebie Panie norek??? na kangura chyba lepiej........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:37 nie dogaduj, tylko przyłącz się do rekomendacji, ludziom trzeba pomagać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: znajomości IP: *.alan.krakow.pl 25.08.05, 10:44 no to ja tez rekomenduje.....z pewnoscia skutecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:50 no i dobrze, czekamy na innych, a potem zaczniemy wywierać presję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek ottellorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:07 trzymaj się i zapodaj kto tam jest szefem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Re: ottellorka! IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 11:54 no i walka trwa - a może są jakieś wewnętrzne ogłoszenia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: ottellorka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:01 a co z załącznikami? - i jak Wy chcecie cokolwiek załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: ottellorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:15 święte słowa, ottellorka, masz jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Re: Najlepiej mieć ciocię! IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 13:06 pilnie poszukuję wujka lub ciocię zatrudnioną w w/wym. instytucji!!!! Wy się śmiejecie, a ja tu poważnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Najlepiej mieć ciocię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:19 tam chyba wszystkie ciotki i wujki już dawno zajęte... i wcale sie nie śmiejemy, tylko solidaryzujemy i próbujemy pomóc, ale to trudna sprawa jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka no i nie udało się..tylko znajomości.. IP: *.ghnet.pl 29.08.05, 09:10 Fakt, ciotki i wujkowie zajęci, brak słów....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: no i nie udało się..tylko znajomości.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:03 A moze sproboj w ambasadzie jakiejs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek mam lepszy pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:05 a jakby tak tego przyszłego szefa czymś zaszantażować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Aniu IP: *.ghnet.pl 30.08.05, 11:42 nie mam znajomości w urzędzie,niestety w ambasadzie też nie...ehhhh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:54 wybaczcie że się wcinam, ale jeśli chodzi o brak znajomości w dyplomacji, to może i lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:03 Nie, nie, takiej znajomosci w dyplomacji nie maja nigdzie - mogliby poznac cos nowego! A za wdrazanie nowosci trzeba placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: Aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:06 Np. po co budowac autostrady, przyjda terrorysci i zbuza a tak pieniadze mamy w kieszeni np.tak jest w slawnym Krakowie."Glowka pracuje" jak mawiaja chlopcy radarowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Re: Aniu IP: *.ghnet.pl 30.08.05, 15:01 To ile będzie mnie kosztowało takie "wdrażanie"?, bo nie wiem, czy mnie stać....szukam pracy- pamiętasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Pozdrawiam IP: *.ghnet.pl 01.09.05, 15:24 A ja sobie up..Temat nadal aktualny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottellorka Re: Aniu IP: *.ghnet.pl 13.09.05, 10:44 Witam Aniu, Czy ta praca w ambasadzie jeszcze aktualna? To ja się piszę....W każdej budżteówce bo już jestem zdesperowana...Pozdrawiam Ehhh.. Odpowiedz Link Zgłoś