Dodaj do ulubionych

znajomości

IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 09:32
Czy ktoś wie jak dostać pracę w Wydziale Paszportowym w Krakowie bez
znajomości? Może być nawet w archiwum, ale dla tak cichej i spokojnej osoby
jak ja to już szczyt marzeń...
Obserwuj wątek
    • Gość: .I. Re: znajomości IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 10:01
      W Krakowie bez znajomości nie da się nawet pierd-ąć...
      • Gość: ottellorka Re: znajomości IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 10:11
        Dziękuję, bardzo podniosłeś mnie na duchu tym bardziej, że nikogo tu nie
        znam..:)Hej-muszę dać sobie radę!
        • Gość: norek Re: znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:31
          możesz się powołać na mnie, ale nie wiem czy to wiele pomoże, niemniej -
          powodzenia!
          • Gość: goesha Re: znajomości IP: *.alan.krakow.pl 25.08.05, 10:33
            na Ciebie Panie norek??? na kangura chyba lepiej........
            • Gość: norek Re: znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:37
              nie dogaduj, tylko przyłącz się do rekomendacji, ludziom trzeba pomagać...
              • Gość: goesha Re: znajomości IP: *.alan.krakow.pl 25.08.05, 10:44
                no to ja tez rekomenduje.....z pewnoscia skutecznie;)
                • Gość: norek Re: znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:50
                  no i dobrze, czekamy na innych, a potem zaczniemy wywierać presję
                  • Gość: norek ottellorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:07
                    trzymaj się i zapodaj kto tam jest szefem!
                    • Gość: ottellorka Re: ottellorka! IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 11:54
                      no i walka trwa - a może są jakieś wewnętrzne ogłoszenia?????
                      • Gość: kpiarz Re: ottellorka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:01
                        a co z załącznikami? - i jak Wy chcecie cokolwiek załatwić.
                        • Gość: norek Re: ottellorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:15
                          święte słowa, ottellorka, masz jakieś?
    • Gość: @ Najlepiej mieć ciocię! IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 12:10
      Albo wujka!
      • Gość: ottellorka Re: Najlepiej mieć ciocię! IP: *.ghnet.pl 25.08.05, 13:06
        pilnie poszukuję wujka lub ciocię zatrudnioną w w/wym. instytucji!!!!
        Wy się śmiejecie, a ja tu poważnie....
        • Gość: norek Re: Najlepiej mieć ciocię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:19
          tam chyba wszystkie ciotki i wujki już dawno zajęte...
          i wcale sie nie śmiejemy, tylko solidaryzujemy i próbujemy pomóc, ale to trudna
          sprawa jest...
          • Gość: ottellorka no i nie udało się..tylko znajomości.. IP: *.ghnet.pl 29.08.05, 09:10
            Fakt, ciotki i wujkowie zajęci, brak słów....Pozdrawiam
            • Gość: Anna M Re: no i nie udało się..tylko znajomości.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:03
              A moze sproboj w ambasadzie jakiejs.
              • Gość: norek mam lepszy pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:05
                a jakby tak tego przyszłego szefa czymś zaszantażować?
              • Gość: ottellorka Aniu IP: *.ghnet.pl 30.08.05, 11:42
                nie mam znajomości w urzędzie,niestety w ambasadzie też nie...ehhhh
                pozdrawiam
                • Gość: norek Re: Aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:54
                  wybaczcie że się wcinam, ale jeśli chodzi o brak znajomości w dyplomacji, to
                  może i lepiej?
                  • Gość: Anna Re: Aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:03
                    Nie, nie, takiej znajomosci w dyplomacji nie maja nigdzie - mogliby poznac cos
                    nowego! A za wdrazanie nowosci trzeba placic.
                    • Gość: Anna M Re: Aniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:06
                      Np. po co budowac autostrady, przyjda terrorysci i zbuza a tak pieniadze mamy w
                      kieszeni np.tak jest w slawnym Krakowie."Glowka pracuje" jak mawiaja chlopcy
                      radarowcy.
                      • Gość: ottellorka Re: Aniu IP: *.ghnet.pl 30.08.05, 15:01
                        To ile będzie mnie kosztowało takie "wdrażanie"?, bo nie wiem, czy mnie
                        stać....szukam pracy- pamiętasz?...
                        • Gość: ottellorka Pozdrawiam IP: *.ghnet.pl 01.09.05, 15:24
                          A ja sobie up..Temat nadal aktualny:)
                      • Gość: ottellorka Re: Aniu IP: *.ghnet.pl 13.09.05, 10:44
                        Witam Aniu,
                        Czy ta praca w ambasadzie jeszcze aktualna? To ja się piszę....W każdej
                        budżteówce bo już jestem zdesperowana...Pozdrawiam Ehhh..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka