Dodaj do ulubionych

Salwator ???

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 10:31
Bede wdzięczny za wszystkie informacji dot. nowej iwestycji Salwator City?
Przede wszytskim opinii na temat dewelopera?
Max
Obserwuj wątek
    • Gość: kepa Re: Salwator ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:57
      Salwator jest ok... Moja siostra kupowała na pszona mieszkanie i wszycho ok...
      tylko jak to kazda firma na pewnoi spoznia sie z oddaniem, w umowie sa 2-3
      miesiace spoznienia oni sie spoznia okolo4
      • Gość: MAx Re: Salwator ??? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 11:05
        Dzieki serdeczne za odpowiedz
        Jestem zainteresowany Salwator City, możesz mi podpowiedzieć czy umowę lepiej
        zawierac w formie aktu notarialnego? CZy da się z nimi coś negocjować i
        wprowadzic jakies zmiany na umowie?
        pozdrawiam
        MAx
    • Gość: nania przeczytaj i sam zdecyduj czy kupic u nich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25568&w=24497410&a=28130258
    • Gość: capex Re: Salwator ??? IP: 57.66.195.* 09.09.05, 16:33
      Czy ktoś ma już jakieś doświadczenia z ich inwestycją na Pilotów, proszę
      odezwijcie się ,jak oceniacie tę inwestycje.Czy ktoś ma umoę notarialną , czy
      to warto zrobić?

Gość,
      capex
    • Gość: verte Re: Salwator ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:40
      salwator city w bronowicach,co za pochrzaniony pomysł..
      • anialukasz Re: Salwator ??? 18.04.06, 18:17
        Ludzie zdaleka od tego dewelopera jeden wielki przekręt nic pozatym!!!!
        Ludzie w Warszawie od ponad roku czekaja na swoje mieszkania i nic na to nie
        wskazuje zeby w najbliższym czasie cos sie ruszylo. Maja ludzi daleko gdzies
        ciagle wymyslaja bzdurne gadki ze dokladaja wszelkich staran zeby oddac
        mieszkania a na budowie jak niedzialo sie nic tak i sie niedzieje. Odradzam
        odradzam i jeszcze raz odradzam!. Niewiem jak wyglada sytuacja w Krakowie ale w
        Warszawie deweloper jest spalony pocalości. Co gorsza trudno cos zrobic zeby to
        zmienic deweloper ma swoje sposoby i kombinuje tak zeby ludzie zrezygnowali z
        swych mieszkan a oni sprzedadza je o 20 lub wiecej procent drozej. Pozatym
        wszelkie odwolania do PZFD i tym podobnym nic niedaja prawdopodobnie i tam maja
        uklady. Pozdrawiam i jeszcze raz ODRADZAM OSZUSTOW!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosia Re: Salwator ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:08
          A ja kupiłam mieszkanie przy Siewnej w Eko Parku i wbrew rozpowszechnianym
          opiniom jestem bardzo zadowolona. Wszystko wporządku, budują szybko,
          równocześnie kilkanaście budynków co pozwala wierzyć że nie będę długo
          mieszkała w sąsiedztwie budowy następnych etapów. Dla niedowiarków - mozna
          obejrzeć na stronach salwatora kronikę budowy z zdjeciami i samemu ocenić. Co
          do jakości to jeszcze za wcześnie żeby ocenić ale sądzę że też będzie ok!
          Pozdr
          • Gość: siewca Re: Salwator ??? IP: *.selfip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:22
            Gosia: poszukaj (w wyszukiwarce) sąsiadów.
          • Gość: mózgowiec Re: Salwator ??? IP: *.ghnet.pl 19.04.06, 13:22
            ha-ha-ha! sorry nie mogłem się powstrzymać, jak słyszę o Eko-parku. Jesteś
            zadowolona? dobrze... widocznie nie trzeba dużo, byś była zadowolona.

Dla mnie ten deweloper, jak równiez i ta inwestycja są spaleni. Powodów jest
            wiele, podam tylko takie: za okno i balkon trzeba dopłacić osobno. W
            standardzie kupujesz mieszkanie z 1 okienkiem, którego powierzchnia nie
            oświetla nalezycie pomieszczenia. Jak chcesz mieć wiecej okien - płać; dalej -
            budynki stoją blisko siebie, tak blisko, ze całość sprawia wrażenie natłoku.
            Zeby upchać więcej bloków nie zrobiono miejsc parkingowych zewnętrznych
            (zaledwie kilka) - czyli musisz kupić miejsce w garażu podziemnym. Nie licz na
            to, ze postawisz na osiedlu obok - mieszkańcy się odgrodzą szlabanem, jak
            lokatorzy eko-parku zaczną tam parkować. Słyszałem też - podobno - że nie wolno
            już im używać nazwy Eko-park.
            A co do samego Salwatora to poczytaj sobie o ich rozwiązywaniu umów na inną
            inwestycję w Krakowie.

• Gość: gosia Re: Salwator ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:22
              Do "mózgowca" - widać że nie masz pojecia o czy piszesz. W standardzie okien
              jest wystarczająco dużo, natomiast ogromną zaletą tej inwestycji jest mozliwość
              zamówienia dodatkowych okien i balkonów, a że za to trzeba już zapłacić to inna
              sprawa, ale przeciez nikt nic za darmo Ci nie da. Miejsce postojowe na terenie
              są, ale ja i tak kupuję miejsce pod budynkiem. Co do odległości między
              budynkami, tu ok, tez wolałabym żeby była wieksza, ale za mała to nie jest. Co
              do nazwy to mi to loto, a co do salwatora to narazie nie narzekam. Pozdr
    • markiner Re: Salwator ??? 21.04.06, 16:49
      Ten dewloper to Skandal wszechczasów!!! Inwestycja na Bobrzyńskiego została
      wstrzymana a umowy rozwiązane - prawdopodobnie ze względu na to, żeby sprzedać
      mieszkania po lepszych cenach. Olewają klinetów. Mam wrażenie ze pozytywnie o
      tym deweloperze na tym forum piszą ludzie związani z Salwatorem. Hak im w smak!
    • Gość: Antysalwator Re: Salwator ??? IP: *.aster.pl 21.04.06, 18:25
      no widze ze praownicy Salwatora wzieli sie do roboty i chcą na forum poprawic
      opinie o tym dupnym deweloperze...hahhahahahah oszusci jakich mało!!!!
      wszystkichnabijaja w butelkę.. mją problemy aby oddac pieniadze kiedy sie
      rezygnuje..opozniają prawie wszystkie inwestcje.. wynajmuja ekipy wykonczeniow
      które dewastują i zanieczyszczaja mieszkania swoimi odchodami..czujecie klimat
      mieszkac w mieszkaniach które słuzyły za toalete?? Nie mam słow kazdy inny dew
      jest 1000 razy lepszy od tego szmaciarza.. A ci którzy u nich kupują są albo
      naiwni..albo nic nie wiedzieli..o nim i sie sparzyli-tym wspolczuje.. albo sa
      GLUPCAMI!!..
      ps.
      a wszystkie pozytywy pisza oni sami..bo juz chyba nikt nie chce tam kupic..
      • Gość: nieSalwator Re: Salwator ??? IP: *.spray.net.pl 21.04.06, 22:58
        Forumowicze,

Właśnie namierzyłem nick Gosia. Krótko mówiąc trzeba być na maksa bezczelnym
        żeby próbować w tak prostacki sposób manipulować opinią. Byłem klientem
        develepoera Salwator, w pewnym momencie zrezygnowałem - trafiła mi się okazja.
        Chciałem odzyskać zainwestowane pięniądze ponosząc oczywiście karę określoną w
        umowie.O moich perypetiach z tą firmą mógłbym napisać elaborat na kilkadziesiąc
        stron. Mogę powiedzieć jedno ta firma jest zepsuta aż do cna. Postanowiałem
        jednak że będę uczciwie śledził wątki związane z tą firmą i reagował mając
        dowody czy też przesłanki. Pracuję w dużej firmie telekomunikacyjnej co pozwala
        mi okreslić skąd tak naprawdę pochodzi post. Większość (około 95%) pozytywnych
        opini pochodzi z jednego źródła. Czy to nie dziwne?

Pozdrawiam,
        Życzliwy
        • Gość: Antysalwator Re: Salwator ??? IP: *.aster.pl 21.04.06, 23:58
          a wlasnie czyli mam racje:) ech no przeciez nikt przy zdrowym umysle nie
          napisalby nic pozytywnego bo zwyczjanie nie ma co napisac!! moze jedynie to ze
          są mili zanim kasy nie wplacisz.. poznniej szara rzeczywistosc.. chamstwo, brak
          profesjonalizmu i zwyla prostacka technika manipulacji.
          • Gość: kolo Re: Salwator ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:00
            racja dla przedmówcy- sma się z nimi bujm juz ponad 2 lata na pilotów-chociaz
            blok juz prawie koncza to juz mi proponowno rozwiązanie umowy i zakup po
            wyzszej cenie- ..bez komentarza- to najgorszy bękart na rynku - prawie jak
            developer
    • Gość: magda Re: Salwator ??? IP: 194.205.246.* 28.04.06, 17:09
      "proponowno rozwiązanie umowy i zakup po
      wyzszej cenie"mozesz cos wiecej o tym napisac...ja tyez kupilam tam mieszkanie
      ale nie proponowano mi niczego takiego...
    • Gość: popelniajacy_bledy Re: Salwator ??? - to moj najwiekszy blad zyciowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 01:05
      Czuje sie oszukany przez ta firme i przez jej pracownikow.
      Podpisanie umowy z tymi "ludzmi" uwazam za swoj najwiekszy blad zyciowy.
      Jest duzo deweloperow. Zastanowcie sie nad innymi, ale nie nad Salwatorem.
    • Gość: Bronia_wianka Sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:55
      Szukam tych co beda mieszkać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka