viking73 30.08.02, 14:35 Propoonuję ignorować wszystkie wątki dotyczące Mazura. Oczywiście to nie jest żaden przymus i nikt nie musi się do tego na siłę stosować. Ale po co zaśmiecać Forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Kto mnie będzie nosił:)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 14:38 viking73 napisał: > Propoonuję ignorować wszystkie wątki dotyczące Mazura. Oczywiście to nie jest > żaden przymus i nikt nie musi się do tego na siłę stosować. Ale po co > zaśmiecać Forum? A jak ktoś złamie zakaz będzie mnie nosił na wrześniówce wokół ogniska:)) Tak było na majówce wtedy ignorowaliśmy separów:) A Ci co mnie widzieli wiedzą żem słusznej postury:))) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Kto mnie będzie nosił:)) 30.08.02, 14:39 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > viking73 napisał: > > A Ci co mnie widzieli wiedzą żem słusznej postury:))) Oj prawda ci to prawda:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kto mnie będzie nosił:)) 30.08.02, 14:42 zas skks sie wymiga jakiś wypadającym dyskiem :) czytaliście?: Uwaga! W nocy z pištku na sobotę nie będzie można wysyłać postów na Forum. Przerwa techniczna spowodowana konserwacjš systemu powinna trwać od godz. 00:00 do 9:00. Posty napisane w tym czasie mogš pó�niej zniknšć. Przepraszamy za utrudnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Do ślubowania wystąp!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 14:43 Nie odpiszę nigdy na żaden post nawiedzonego zapartego-dyszla-mazura ani jemu podobnych, tak mi dopomóż bracio forumowa. A jak złamię ten zakaz będę nosił Zbigniewa wokół ogniska do upadłego!!!! Proponuję się zapisywać a ja będę kontrolował kto złamał ślubowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Do ślubowania wystąp!!! 30.08.02, 14:45 slubuję i niech noszę zbigniewa ja i dzieci moje jeśli łżę :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Do ślubowania wystąp!!! 30.08.02, 14:47 Gość portalu: Zbigniew napisał: Nie odpiszę nigdy na żaden post nawiedzonego zapartego-dyszla-mazura ani jemu podobnych, tak mi dopomóż bracio forumowa. A jak złamię ten zakaz będę nosił Zbigniewa wokół ogniska do upadłego!!!! > Świadom czekających mnie wyzwań i obowiązków. Viking73 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do ślubowania wystąp!!! / a separy? 31.08.02, 18:56 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Nie odpiszę nigdy na żaden post nawiedzonego zapartego-dyszla-mazura ani jemu > podobnych, tak mi dopomóż bracio forumowa. > > A jak złamię ten zakaz będę nosił Zbigniewa wokół ogniska do upadłego!!!! > > Proponuję się zapisywać a ja będę kontrolował kto złamał ślubowanie. podpisuje sie pod tym. tym razem noszenie mi nie grozi. a zreszta i tak znowu zostane oblany slusznym trunkiem i w zwiazku z tym zwolnionym bede od kary :-)) i jeszcze cos... niedlugo zaczyna sie rok akademicki... wesze powrot separow, czy dawno sluby obowiazuja? Odpowiedz Link Zgłoś