Dodaj do ulubionych

język włoski

IP: *.net.autocom.pl 30.08.02, 16:37
gdzie są najlepsze kursy w krakowie? czy ktoś się orientuje?
Obserwuj wątek
    • mist3 Re: język włoski 30.08.02, 19:03
      Ja polecam Włoski Instytut Kultury na Grodzkiej - na przeciwko Kościoła Św.
      Piotra i Pawła. Jest niedrogo, jka na kursy językowe w Krakowie (w zeszłym roku
      za 2 godz.zegarowe tygodniowo - 350 zł), no i w zależności od poziomu - native
      spikerzy albo Polacy. Oczywiście dużo też zależy od grupy, do której trafisz.
      Powodzenia i miłej nauki:)
      • Gość: pete79 Re: język włoski IP: *.net.autocom.pl 30.08.02, 23:02
        dzięki, właśnie o tym miejscu myślałem - w takim razie pewnie spróbuję, bo cena
        bardzo zachęcająca...
        • Gość: Ania Re: język włoski IP: 2.4.STABLE* / 80.48.165.* 24.09.02, 21:24
          A ja zapisałam się do PrOFI-LINGUA.Dlaczego? Moja siostra chodziła tam rok temu
          na niemiecki.Zrobila niesamowite postępy - wakacyjny wyjazd do Niemiec wspomina
          do dzisiaj.Polecam!!!!
    • Gość: Mc Zapisałem sie do Lincolna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 19:44
      Zapisałem sie do Lincolna na karmelickiej .szkoła mieści sie w pałacu
      pokutyńskich(robi wrażenie) niezłe ceny i dużo bonusów. polecam
      MC
    • Gość: Frankie Re: język włoski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:54
      W Glossie na rogu Dietla i Starowiślnej jest super!!!
    • Gość: k8lin Re: język włoski IP: *.w.psxextreme.pl 27.11.02, 21:21
      ja rowniez polecam Instytut Wloski na Grodzkiej. Stosunkowo niedrogo, mili
      nauczyciele/ki (poznalam dwoch), jak sie chce mozna wyniesc z tego kursu bardzo
      duzo :-) !!! Buonanotte! i milej nauki :D
      • Gość: aloja Re: język włoski IP: *.aries.com.pl 11.01.03, 20:34
        Ja zaczęłam naukę od podstaw na uczelnii - AE, jest całkiem spox, ale jak to
        zawsze bywa - wszystko zależy od lektora, moja grupa ma naprawde dużo nauki,
        ale jest super i nauczyielka świetna, polecam jeżeli ktoś wybiera się na AE.
        Pozdrawiam,
    • Gość: aakk Re: język włoski IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 29.05.03, 20:34
      A ja nawet poszłam na UJ na filologie włoską i tam mi totalnie wszystko
      obrzydzili !!!!!!
      Stare pamiusie którym się wydaje, że są bóg wie kim !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka