Gość: pete79 IP: *.net.autocom.pl 30.08.02, 16:37 gdzie są najlepsze kursy w krakowie? czy ktoś się orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: język włoski 30.08.02, 19:03 Ja polecam Włoski Instytut Kultury na Grodzkiej - na przeciwko Kościoła Św. Piotra i Pawła. Jest niedrogo, jka na kursy językowe w Krakowie (w zeszłym roku za 2 godz.zegarowe tygodniowo - 350 zł), no i w zależności od poziomu - native spikerzy albo Polacy. Oczywiście dużo też zależy od grupy, do której trafisz. Powodzenia i miłej nauki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: język włoski IP: *.net.autocom.pl 30.08.02, 23:02 dzięki, właśnie o tym miejscu myślałem - w takim razie pewnie spróbuję, bo cena bardzo zachęcająca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: język włoski IP: 2.4.STABLE* / 80.48.165.* 24.09.02, 21:24 A ja zapisałam się do PrOFI-LINGUA.Dlaczego? Moja siostra chodziła tam rok temu na niemiecki.Zrobila niesamowite postępy - wakacyjny wyjazd do Niemiec wspomina do dzisiaj.Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Zapisałem sie do Lincolna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 19:44 Zapisałem sie do Lincolna na karmelickiej .szkoła mieści sie w pałacu pokutyńskich(robi wrażenie) niezłe ceny i dużo bonusów. polecam MC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frankie Re: język włoski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:54 W Glossie na rogu Dietla i Starowiślnej jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8lin Re: język włoski IP: *.w.psxextreme.pl 27.11.02, 21:21 ja rowniez polecam Instytut Wloski na Grodzkiej. Stosunkowo niedrogo, mili nauczyciele/ki (poznalam dwoch), jak sie chce mozna wyniesc z tego kursu bardzo duzo :-) !!! Buonanotte! i milej nauki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloja Re: język włoski IP: *.aries.com.pl 11.01.03, 20:34 Ja zaczęłam naukę od podstaw na uczelnii - AE, jest całkiem spox, ale jak to zawsze bywa - wszystko zależy od lektora, moja grupa ma naprawde dużo nauki, ale jest super i nauczyielka świetna, polecam jeżeli ktoś wybiera się na AE. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aakk Re: język włoski IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 29.05.03, 20:34 A ja nawet poszłam na UJ na filologie włoską i tam mi totalnie wszystko obrzydzili !!!!!! Stare pamiusie którym się wydaje, że są bóg wie kim ! Odpowiedz Link Zgłoś