klinika_pediatryczna 30.08.05, 20:51 czy to prawda, że na UJ niechętnie przyjmują ludzi z poza Małopolski i kilku sąsiednich województw? Że absolwenci z Dolnego Śląska czy Wielkopolski nie mają szans na UJ. Po kraju takie słuchy chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edek Re: pytanie o UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:27 a co to jest UJ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natia Re: pytanie o UJ IP: *.citynet.pl 30.08.05, 22:26 to nie ma znaczenia:) jak jest się dobrym to mozesz pochodzić nawet znad morza! a faktem jest, ze duzo jest studentow z Małopolski, dlatego, gdyz UJ jest poprostu najlepsza uczelnią na południu i większość krakusów (i okolicznych ziomali) ma ambicje tam studiować:) Jesli sie tam wybierasz, to zycze powodzenia:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agmaa Re: pytanie o UJ IP: 80.48.73.* 30.08.05, 23:16 Ja skończyłam studia 5 lat temu, może coś sie zmieniło?? Ale na roku miałam i osoby z Warszawy i z Gdańska, Wrocławia, Gorzowa Wlkp. A z Krakowa to w sumie tylko kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pytanie o UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:56 Krakowianie aż tak płodni nie są żeby zapełnić wszystkie ławki na UJ <!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: pytanie o UJ IP: *.net.autocom.pl 31.08.05, 11:44 ja studiuje na UJ, na kierunku na ktorym zdecydowana mniejszosc to krakowianie, a reszta z calej polski:) Odpowiedz Link Zgłoś