Dodaj do ulubionych

silny lek na bol zeba

IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 03.09.05, 19:41
macie jakies sprawdzone?
Obserwuj wątek
    • Gość: schorowany Re: silny lek na bol zeba IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 03.09.05, 19:47
      tylko nie piszcie przosze ze dentysta:>
      • gattta Re: silny lek na bol zeba 03.09.05, 19:51
        klasyka - Nurofen Forte, Apap i pozostałe z tej rodziny.. A co do dentysty....
        to chyba się nie obejdzie bez takowej przyjemości:(?? Nooo, zawsze pozostaje Ci
        jeszcze mocny cios młotkiem np. w duży paluch u nogi.. błyskawicznie zapomnisz
        o zębie (na jakiś kwadrans;).
        • Gość: gościu Re: silny lek na bol zeba IP: *.med.cm.kabsi.at 04.09.05, 12:01
          To jest tak zwana homeopatia. Wielu twierdzi, że to działa.
    • hauabaua Re: silny lek na bol zeba 03.09.05, 19:52
      Heheh, morfina.

Idź do dentysty, bo ci za pół roku usuną tego i wszystkie sąsiednie.
      .
      • lay.lady.lay Re: silny lek na bol zeba 03.09.05, 23:06
        a guzik prawda.Byłem u dentysty,dał mi zastrzyk z morfiny i tak wszystko
        czułem.Dopiero w domu zaczęło się robić jakoś dziwnie.
        • mrug Re: silny lek na bol zeba 04.09.05, 00:16
          To nie była morfina.
          No chyba, że dentysta pokątnie ją rozprowadza...;)
          • hauabaua Re: silny lek na bol zeba 04.09.05, 08:53
            To było placebo, pacjent wyglądał na twardego, a oszczędzać trzeba.
            .
    • Gość: Szczerbaty Re: silny lek na bol zeba IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 22:58
      Nurofen forte jest skuteczny, polecam, sprawdzone.
    • mrug Re: silny lek na bol zeba 04.09.05, 00:16
      A co mówi Goździkowa?
      • Gość: dentysta Re: silny lek na bol zeba IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 04.09.05, 08:47
        dentysta, dentysta dentysta dentysta i tylko deeennntttyyynstaaaa ....
        DENTYSTA
    • Gość: Klara Re: silny lek na bol zeba IP: *.4web.pl 04.09.05, 12:09
      Leki przeciwbólowe kiepsko działają na zęby - one znieczulają zazwyczaj bóle
      mięsniowe i reumatyczne, a ty masz problem z nerwem w zębie. Naprawde pomóc
      może tylko dentysta.
      PS. Powiem ci szczerze, że nigddy na ból zeba nie pomogł mi srodek
      przeciwbólowy. Jdyne co uśmierza to...alkohol.Setka wisniowki i rzeczywiście
      mniej boli.W końcu nie na darmo kiedyś znieczulano włąsnie alkoholem, zanim
      eter na dużą skalę zaczeto stosować.
      • Gość: Ania Re: silny lek na bol zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:16
        Polecam goździki(przyprawa kuchenna),pomagają na jakiś czas.Mozna je stosować w przerwie międzi jedną a drugą tabletką przeciwbólową.Wziąść jednego gździka i włożyć do dziury w zębie.Słyszałam też o wkładaniu tytoniu z papierosa do ubytku,ale osobiście spróbowałam i nic nie dało.A z tabletek polecam pyralgine w zastrzyku działa rewelacyjnie, Nurofen Forte,Saridon albo Solpadine.Ale najlepiej wybierz się do dentysty!!
        • Gość: yes! Re: silny lek na bol zeba IP: *.net.autocom.pl 04.09.05, 12:48
          Do dużego silnego dentysty !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka