Gość: schorowany IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 03.09.05, 19:41 macie jakies sprawdzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: schorowany Re: silny lek na bol zeba IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 03.09.05, 19:47 tylko nie piszcie przosze ze dentysta:> Odpowiedz Link Zgłoś
gattta Re: silny lek na bol zeba 03.09.05, 19:51 klasyka - Nurofen Forte, Apap i pozostałe z tej rodziny.. A co do dentysty.... to chyba się nie obejdzie bez takowej przyjemości:(?? Nooo, zawsze pozostaje Ci jeszcze mocny cios młotkiem np. w duży paluch u nogi.. błyskawicznie zapomnisz o zębie (na jakiś kwadrans;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: silny lek na bol zeba IP: *.med.cm.kabsi.at 04.09.05, 12:01 To jest tak zwana homeopatia. Wielu twierdzi, że to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: silny lek na bol zeba 03.09.05, 19:52 Heheh, morfina. Idź do dentysty, bo ci za pół roku usuną tego i wszystkie sąsiednie. . Odpowiedz Link Zgłoś
lay.lady.lay Re: silny lek na bol zeba 03.09.05, 23:06 a guzik prawda.Byłem u dentysty,dał mi zastrzyk z morfiny i tak wszystko czułem.Dopiero w domu zaczęło się robić jakoś dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: silny lek na bol zeba 04.09.05, 00:16 To nie była morfina. No chyba, że dentysta pokątnie ją rozprowadza...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: silny lek na bol zeba 04.09.05, 08:53 To było placebo, pacjent wyglądał na twardego, a oszczędzać trzeba. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczerbaty Re: silny lek na bol zeba IP: *.devs.futuro.pl 03.09.05, 22:58 Nurofen forte jest skuteczny, polecam, sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: silny lek na bol zeba IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 04.09.05, 08:47 dentysta, dentysta dentysta dentysta i tylko deeennntttyyynstaaaa .... DENTYSTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: silny lek na bol zeba IP: *.4web.pl 04.09.05, 12:09 Leki przeciwbólowe kiepsko działają na zęby - one znieczulają zazwyczaj bóle mięsniowe i reumatyczne, a ty masz problem z nerwem w zębie. Naprawde pomóc może tylko dentysta. PS. Powiem ci szczerze, że nigddy na ból zeba nie pomogł mi srodek przeciwbólowy. Jdyne co uśmierza to...alkohol.Setka wisniowki i rzeczywiście mniej boli.W końcu nie na darmo kiedyś znieczulano włąsnie alkoholem, zanim eter na dużą skalę zaczeto stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: silny lek na bol zeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:16 Polecam goździki(przyprawa kuchenna),pomagają na jakiś czas.Mozna je stosować w przerwie międzi jedną a drugą tabletką przeciwbólową.Wziąść jednego gździka i włożyć do dziury w zębie.Słyszałam też o wkładaniu tytoniu z papierosa do ubytku,ale osobiście spróbowałam i nic nie dało.A z tabletek polecam pyralgine w zastrzyku działa rewelacyjnie, Nurofen Forte,Saridon albo Solpadine.Ale najlepiej wybierz się do dentysty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes! Re: silny lek na bol zeba IP: *.net.autocom.pl 04.09.05, 12:48 Do dużego silnego dentysty ! Odpowiedz Link Zgłoś