getting_better 07.09.05, 23:19 Mam dwa pytania: czy trudno z reguły dostać się na dzienne- bo ja się nie dostałam i drugie: a na zaoczne? Bo będę zdawać. Aha no i może trzecie- czy trudno mi będzie przeskoczyć z zaocznego na dzienne...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 08.09.05, 09:00 Wszystko zalezy od Twojej pracy :-) Najlepsi zwyciezaja! Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 08.09.05, 10:11 chyba pierwszy życzliwy człowiek mi się trafił na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 08.09.05, 14:54 To nie tylko zyczliwosc, ale szczera prawda, tylko solidna praca mozna cos osiagnac, ludziom w tej otaczajacej nas rzeczywistosci czesto wydaje sie inaczej. Ja jestem zwolennikiem systematycznej pracy, codziennie cos, ale miedzy wszystkim musi tez byc rownowaga, czyli tez odpoczynek i rozrywka sa konieczne, wazne aby sie nie uczyc na ostatnia chwile, bo to przynosci male efekty. Co do anglisyki na AP to slyszalem, ze jest tam spora konkurencja, wiele osob chce sie po prostu dostac, stad tez tak ciezko, ale Ci najlepsi i tak sie dostana! A bycie najlepszym wynika z wlasnej pracy :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 08.09.05, 19:36 Popieram popieram. Jednak niestety fakt, że bylam najlepsza z angielskiego w mojej licealnej klasie a nawet gimnazjum chyba nie wystarczyły. Oczekiwania były naprawdę wysokie, a mnie otworzyły się oczy; to nie ja byłam najlepsza, tylko reszta była leniwa.. dlatego przy nich zawsze wypadałam jakoś jaskrawo. Jednak dodało mi to pewności siebie, bo teraz choć wiem, że są ludzie, którzy mogą wiedzieć więcej ja będę dążyć żeby znów wyjść na czoło... to jakiś rodzaj ambicji, który mi się utrwalił. Ehh... łatwo nie będzie, ale dam z siebie wszystko na rozmowie. Tyle że teraz determinujące czynniki to tylko ilość reszty kandydatów i ich maturalne wyniki... i najgorsze jest to , że ja już swoich nie zmienię! a skoro przedtem wypadły przeciętnie (tylko rozmowa mnie uratowała, bo ta poszła naprawdę nieźle)to teraz napewno też nic nie zyskają jeśli stanę w konkury z tą setką osób z dziennego przede mną na liście... ajajajajaaaaj. Pozdrawiam. ****************** Give peace a chance - John Lennon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 08.09.05, 19:56 Rozumiem, tak to wlasnie jest, ze czlowiek poznaje swoje mozliwosci w wyniku konfrontacji z innymi. Z tego co wiem, to akurat na anglistyke na AP byl straszna natlok ludzi, okolo 1500 osob i to na 50 miejsc, bo tyle bylo z 10 dla wolnych sluchaczy. Szkoda, ze tak malo ludzi tam przyjmuja, ale z drugiej strony taka jest specyfika studiow filologicznych, one nie moga byc masowe. Nawet trudno aby takie byly. Fakt tegoroczna matura nie byla dla wielu osob dobrym rozwiazaniem, a te punkty o ile sie nie myle, sa przeciez odpowiednio przeliczane... czyli pozostaje poprawic wynik maturalny, a to chyba jest mozliwe dopiero za rok, tez malo ciekawa alternatywa. Wierze jednak, ze ten egzamin pojdzie Ci dobrze, wazne aby byc autentycznym w tym co sie mowi i pewnym swoich mysli, czyli wazna jest dojrzalosc myslowa, takie mam wrazenie ze wspomnien moich znajomych, ktorzy zdawali egzaminy wstepne i nie tylko te. Wazne jest nie tylko co sie mowi, ale jak sie mowi, choc istotne jest i to, aby nie wpierac tez calkiem do konca swoich wlasnych racji, bo to stwarza wrazenie, ze czlowiek jest malo elastyczny a i moze pozostawic wrazenie, iz jest sie aroganckim, a ludzi z tupetem nikt nie lubi. Wierze jednak, ze ten egzamin pojdzie Ci dobrze. To ze czlowiek go zda, to nie problem, wazny jest limit miejsc i to, ile osob sie stara. A tak w ogole to jaki jest tam limit?? A jesli czlowiek nie dostanie sie, to tez nie jest to powod do rozpaczy, widocznie moze ma doswiadczyc czegos innego jeszcze w zyciu, zawsze mozna starac sie tez i za rok, ale wazne aby miec jakas alternatywe na dalszy czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistyka Re: anglistyka AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:08 hej! wiem cos o tym jak ciezko sie dostac na studia filologiczne, a szczegolnie anglistyke! pare lat temu nie dostalam sie na anglistyke na uj i poszlam do nkjo uj ! postudiowalam tam przez rok i znow zdawalam - i sie dostalam1 musialam zaczac wszystko od 1.roku, ale wiedzialam ze to jest to co chce robic i sie cieszylam:) teraz jestem na 3.roku! musisz przerabiac testy wstepne, czytac ksiazki w oryginale, cwiczyc gramatyke i bedzie dobrze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 08.09.05, 20:16 :) Twoje wypowiedzi balansują na krawędzi filozofii i wiedzy praktycznej, ale przyznaję, że miło się je czyta :) Problem właśnie w tym, że wyniki mojej matury były świetne, ale tylko w mojej szkole... gdzie indziej były po prostu zwyczajne. właściwie to chodzi o jeden konkretny wynik z części rozszerzonej. Nie słyszałam o nikim kto mógłby z niej uzyskać więcej niż 80% do czasu gdy zaczęłam szukać poza moją szkołą... wtedy delikwentow okazało się być caaaałkiem sporo i jak się okazało wszyscy z nich walili na UJ i AP na anglistykę. Za wysokie progi... I to nawet nie chodzi o nieumiejętność posługiwania się językiem. Haczykiem w nowej maturze jest fakt, że każdy może się potknąć na najdurniejszym szczególe i nawet tego nie zauważyć. Nie szło tu więc o wiedzę, ale o trzeźwość umysłu najwyraźniej :/ choć nawet to nie gwarantowało celującego wyniku. Szkoda gadać. Najgorsze jest to, ze nie biorą pod uwagę wyników matury ustnej, a egzamin praktyczny jest również mniej znaczący od wyników podstępnych arkuszy. Dlatego nawet ludzie z prawdziwym talentem oratorskim muszą ustąpić miejsca bystrzakom maturalnym. A przecież każdy mógł mieć zły dzień... Nie wiem czy jest sens pisać maturę jezcze raz, bo nie daj Boże pójdzie mi gorzej i poślizgnę się tak, że nie wyjadę nawet na 50%... różnie bywa. Nie moge liczyć na to, ze ludziom się wyniki pogorszą, albo próg się obniży... ale może w końcu, po kolejnej porażce będzie tak jak mówisz- poszukam czegoś innego. Może Ktoś widzi mnie gdzie indziej. Tylko. ze jak teraz mi nie wyjdzie z tymi zaocznymi to ojciec już mnie chyba uniceswti! :( *********************************** Give peace a chance - John Lennon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 08.09.05, 22:42 Dzieki za mile slowa :) Pisze moje przemyslenia, po czesci sa one filozoficzne, ale jesli jest to filozofia, to raczej praktyczna :) Nie ma co sie martwic, nowa matura to nowy system, ale uwazam, ze nie jest ona do konca obiekywna, a ograniczenie tylko do niej rekrutacji, tez nie jest zbytnio dobre, gdyz nie do konca wierze w to, ze wszyscy osiagneli doskonale wyniki, tylko dzieki swej wiedzy, sadze, ze nauczyciele wspomagali... choc teoretycznie jest to zabronione, poziom 80 punktow jest bardzo wysoki, tak mi sie to widzi, choc rzeczywiscie inni mogli byli miec wiecej, ale zeby bylo tych ludzi tak duzo i to nie zawsze z genialnych przeciez szkol? Fakt faktem, ze nowa matura to tez calkiem nowy system, wiec i do tego systemu nalezy sie dopasowac, i jak sadze, tegoroczni maturzysci beda miec latwiej, choc z zapowiedzi ministerstwa wynika, ze maja byc jeszcze jakies zmiany, ale raczej drobne. Oby! Sadze, ze nie ma co dramatyzowac, rzeczywiscie jest tak, ze mozna pojsc np. do jakiegos kolegium i sie jeszcze troche podszkolic i sprobowac, to co napisala Anglistka jest sensowne, wazne by nie tracic checi :) A jesli bedzie sie mialo jakas alternatywe, to i ojciec chyba z domu nie wyrzuci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 14:37 mam tak samo, nie dostalam sie na dzienny niemiecki na AP i teraz boje sie, czy dostane sie w ogole na zaoczne? :/ niby wiele mniej osob zarejestrowanych, ale jeszcze trzeba przejsc przez egzamin. dobrze zdalam ten na dzienny, ale to nie znaczy ze znow bedzie tak latwo :) moze trafie na cos gorszego... boje sie :( ile osob jest u Ciebie zarejestrowanych na zaoczne? i ktora bylas na liscie na dzienne? co do "przeskoczenia" z zaocznego na dzienne, wiadomo ze trudno - inaczej kazdy moglby sobie "przeskoczyc"... :( powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 10.09.05, 19:38 Jak miło znaleźć kogoś w podobnej sytuacji... Na zaoczne jest jakieś 190 osób. Trochę się martwię bo byłam jakaś 200- ćośtam, więc wcale nie rewelacja. A rozmowy się wcale nie boję. Mam tylko nadzieję, że trafię na tych samych ludzi co przedtem, bo byli fantastyczni- zabawni i inteligentni. Przy takich egazaminatorach człowiek aż nie może nie zdać... a jednak. Życzę powodzenia, trzymam kciuki. A ile jest chętnych u Ciebie? I która byłaś...? *********************************** Give peace a chance - John Lennon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 21:30 to ja mam chyba lepiej, u mnie jest teraz prawie 70 osob, a na dzienne bylo prawie 400... jednak ja bylam okolo setki, a przyjeli 42 osoby... na wolnego sluchacza bylo za pozno, bo ludzie czyhali tydzien wczesniej i nocowali na uczelni ;) pomysl, ze nie wszyscy ci, co byli przed Toba na dziennych beda zdawac na zaoczne :) pewnie wielu tez takich, ktorzy na dzienne nie startowali, ale ilustam przed Toba sie dostalo, ilustam zrezygnowalo bo poszlo gdzie indziej, ilustam nie ma kasy na zaoczne, ilustam pojdzie gdzie indziej... wiec troche sie rozluzni i nie bedziesz juz dwusetna :) zreszta lepiej chyba wychodzi rozmowa kwalifikacyjna, mozna sobie poprawic wynik... choc tez zalezy na co sie trafi :) tez mialam bardzo mile egzaminatorki, chcialabym u nich znow zdawac ale watpie, bo komisji bylo duuzo... okropnie sie z tym czuje, wiekszosc juz wie co bedzie studiowac, a ja sie znow bede meczyc z egzaminem, a JEŚLI sie dostane to bede miala jakies 10 dni wakacji? i pozniej juz studia... a pracy jeszcze nie znalazlam... eh ale to nie temat ani forum do mojego wyzalania sie :) pozdrawiam i powodzenia zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 10.09.05, 21:47 No ja jestem w takiej samej sytuacji. Przecież coś trzeba robić przez ten tydzień skoro zajęcia są tylko w weekendy. Jakaś praca, może kurs prawa jazdy, albo mój upragniony chór gospel... No, ale najpierw trzeba się dostać. Wszyscy we mnie wierzą, ale tak naprawdę panikują co będzie gdy rzeczywiście nawet tam mnie nie przyjmą... bo ja już innej alternatywy na razie nie mam. A nawet gdybym miała, to chyba już za późno na to, by coś załatwiać.... większość uczelni zamknęła już listy. No ale myślmy pozytywnie bo to cudotówrczą ma moc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 12.09.05, 08:33 A ja wierze, ze sie dostaniecie, konkurencja jest juz slabsza, a poza tym moze byc tak, ze komisja spojrzy rzyczliwiej na tych, co juz raz zdawali, i doceni ich wytrwalosc! Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 12.09.05, 12:23 ... i desperację. Dzięki za wiarę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 12.09.05, 12:44 jeszcze dzis przeczytalam o negatywnym rozpatrzeniu odwolania... nie robilam sobie zbytnich nadziei, ale tak sie przykro zrobilo :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 12.09.05, 16:24 Raczej determinacja niz desperacja! Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 13.09.05, 11:16 > jeszcze dzis przeczytalam o negatywnym rozpatrzeniu odwolania... nie robilam so > bie zbytnich nadziei, ale tak sie przykro zrobilo :((((( @Buu : Już są dostępne wyniki odwołań? Kobieta w sekretariacie powiedziała, ze 15.09... a ja nie mam jak tego sprawdzić, bo zgubiłam hasło do swojej strony rekrutacyjnej... auuuć... A tak w ogóle to nie martw się. Na zaoczne bankowo...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 13.09.05, 11:47 niektorzy podobno juz mieli 10 wyniki odwolan, ja mialam wczoraj :( no ale coz, niestety sa lepsi ode mnie ;) a przegladarka nie zapamietala Ci hasla? tak czy tak mozesz zadzwonic i sie dowiedziec, powodzenia zycze, obys nie dostala takiego ciosu jak ja :) a 19tego egzamin :/ wielu ludzi juz studiuje albo wie gdzie bedzie studiowac a ja jeszcze bede miec egzamin, suuuuper :| Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 13.09.05, 12:08 Zgadzam się, a my mamy, ze tak się wyrażę, zrąbane wakacje. To miały być najdłuzsze wakacje w moim życiu i faktycznie są. Ale ja dziękuję, wolałabym żeby trwały tylko miesiąc a były choc w połowie mniej stresujące... Nawet teraz nie można nigdzie wyjechać jak się planowało :( Masz egzamin 19 czyli nie zdawałaś niemieckiego na rozszerzonym? Czeka Cię pisemny i ustny? Ja mam egzamin 21. Przed chwilą mi przysłali. Na widok pieczątki AP na kopercie o mało nie zwymiotowałam na monitor.:) Miego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 13.09.05, 12:39 pisalam rozszerzona! egzamin jest jakis "praktyczny sprawdzajacy dyspozycje fonetyczne i komunikatywnosc" czy cos takiego, ustny... mi jeszcze nie przyslali pocztą, ciekawe kiedy dojdzie, zazwyczaj od nich dochodzi po jakichs dwoch tygodniach, a nie mieszkam na jakichs peryferiach. gdy juz dawno wiedzialam, ze mnie nie przyjeli i o mozliwosci probowania na wolnego sluchacza, poszlam sie zapisac, juz bylo za pozno, a po tygodniu wyslali mi list ze sie nie dostalam i mam mozliwosc isc sie zapisac... takze cos tu jest nie tak... a skladalas gdzies jeszcze na dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 13.09.05, 12:52 Nie lubię rozprawiać o swoich porażkach, więc wybacz ale może z szacunku dla siebie nie wymienię gdzie jeszcze się nie dostałam... Czasem gdy człowiek jest niezdecydowany to go nchodzi dzika ochota, żeby leźć tam gdzie połowa Polski właśnie lezie...:/ Czeka nas widzę dokładnie to samo. Powtorka z egzaminu praktycznego. Praktycznie do zdania. Tylko trochę to już nudne i powtarzalne. Czekam na wyniki odwołania. Jak się dowiem to powiem. Na razie! P.S. Aha, a co do wolnych słuchaczy- nawet nie próbowałam, bo bylam poza krakiem, a wiedziałam że następnego dnia nie będzie już po co. P.S.2 nie wiesz ile jest miejsc na zaocznych? 40 jak na dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 13.09.05, 13:22 wlasnie nie wiem, chyba 40, choc na dzienne na niemiecki przyjeli 42 +10 wolnych sluchaczy, pewnie ktos z odwolania sie dostal, to juz okolo 52 osoby, wiec czemu by i nie na zaoczne tez tyle, zreszta wiecej by zarobili ;) poza tym do Ciebie moga wiecej bo w koncu to angielski.... Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 14.09.05, 21:12 Odwołanie odrzycone. Na czerwono z wykrzyknikiem. Co za brak czułości. chlip chlip :( Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 19.09.05, 19:29 @BUUU jak Ci poszło.....................?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 19.09.05, 19:41 A jak poszlo na egzaminach??? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 19.09.05, 19:43 No ja mam swój jutro... i pojutrze. Pytam Buuu bo miała mieć dziś ale gdzieś ją wcięło... Aha, Observer, mam do Ciebie pytanie: Jesteś wykładowcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 19.09.05, 20:19 Acha. Czy jestem wykladowca? Dlaczego tak pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 19.09.05, 21:08 Aha. Przepraszam, że pytam. Ale pytam... jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 19.09.05, 21:35 Nie jestem wykladowca anglistyki :-( Wiec nawet nie musisz sie martwic, ze piszesz z kims takim, ale znam klimaty zwiazane z uczelniami, mam tam znajomych :-) Wiec cala ta tematyka nie jest mi obca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 19.09.05, 21:48 Nie zakładałam, że akurat anglistyki... to znaczy "Nie, nie jesteś" czy "masz tam znajomych" (to też może znaczyć że jesteś). To kim jesteś? Oprócz tego że observerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: anglistyka AP IP: *.broker.com.pl 20.09.05, 08:20 Droga Getting_better, jak pisalem, na anglistyce nie pracuje, ludzi owszem znam, choc raczej z opowiesci znajomych, ktorzy wlasnie pracuja na AP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 20.09.05, 21:53 Ehh, no tak, ludzi z internetu można posądzać tylko o interesowność, prawda? Pytam zupełnie bezinteresownie czym się zajmujesz. Czy jesteś wykładowcą, czegokolwiek; fizyki nuklearnej, geologii, stosunkó międzynarodowych, czy filologii szwedzkiej itd... czy Twój zawód nie ma absolutnie nic wspólnego z nauczaniem kogokolwiek czegokolwiek. Brzmisz Pan uczenie...:) A tak w ogóle to egzamin do tej podrzędnej szkoły o któreej nie wspominałam odbył się dziś i bylo szalenie miło. Jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 19.09.05, 22:18 a dziekuje, jakos poszlo :) moj pesymizm mi jak zwykle mowi, ze sie nie dostane, ale jakas tam iskierka nadziei jest... :) powodzenia Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistyka Re: anglistyka AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:10 oj, wspolczuje osoba, ktore jeszcze examy musza zdawac! glowa do gory!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie "buuu" :)) Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 21.09.05, 10:25 dostalam sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 21.09.05, 19:44 GRATULUJĘ!!! Niechże Cię uściskam <><><><><><><><><><<> Ja poczekam do jutra z entuzjazmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistyka Re: anglistyka AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:10 jezu jezu. juz sie pogubilam. gdzie zdajeie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 22.09.05, 08:59 Dostałam się :)) @anglistyka: ja- filologia angielska, a Buuu- germanistyka (chyba) na AP, zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistyka Re: anglistyka AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:17 na zaoczne? przeciez examy sa dopiero jutro i za tydzien???:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie buu :) Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 22.09.05, 11:28 noooooo gratulacjeee :))))))) wiec studiujemy na tej samej uczelni :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 22.09.05, 15:37 Będziemy tyrać podczas gdy inni normalni ludzie będą wypoczywać... ale może nie długo to potrwa. Miłego studiowania! @Anglistyka: już były były a rezultaty wiszą przy Karmelickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglistyka Re: anglistyka AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:06 serio??? bo kolezanka caly czas utrzymuje ze jutro ma examin wsteopny;/ GRATULUJE DOSTANIA SIE! a mam pytanie! czy wiecie moze czy osoby z poza AP moga wypozyczac ksiazki na anglistyce ap? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: anglistyka AP IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.09.05, 12:12 Ma ustny; wiszą wyniki z pisemnego. I gratuluję czujnego pilnowania koleżanki! Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 27.09.05, 00:09 Do: Już Nie Buuu Słuchaj, przysłali Ci już pocztą potwierdzenie? Bo mnie nie, do 28ego trzeba coś tam wpłacić (nie wiem dokładnie co i ile), a jak się nie wpłaci to skreślają z listy>..? Bo była informacja o tym, że należy przynieść ksero dowodu i uiścic oplatę po tym jak dostaniesz od nich list... HM! ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie buu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 08:29 NIC mi wlasnie nie przyszlo!!! w gumki sobie znowu leca, AP albo poczta... ja mam z kolei na stronie wiadomosc, ze mam sie zapisac od 10 do 21 :/ i nie wiem nic, kiedy zaczynam, kiedy co i jak :/ a legitke pewnie dostane pod koniec miesiaca :/ juz nic z tego nie rozumiem :/ masz gg? :> Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 27.09.05, 11:58 5639811 rzadko bywam... raczej wieczorami. Kurczę, moja skrzynka nadal pusta... a czas do jutra!! :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie buuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 13:09 ale gdzie mialas napisane ze do 28? na stronie kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 27.09.05, 13:03 No nie! To już jest szczyt na szczyty! Przysłali mi ... wynik odwołania!!! A gdzie potwierdzenie... nie, nie.,.. zaraz tam dzwonię.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie buuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 13:08 mi jeszcze nie przyslali wyniku odwolania :DDDDDDD i tez czekam na list o przyjeciu na zaoczne......... dalej nic nie wiem.... nie wiesz czy my, zaoczni, mamy tez byc 3ciego tam? czy zaczynamy dopiero pozniej? i kiedy legitki dostaniemy :/ wszedzie o tych dziennych a zaoczni nic nie wiedza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie buuu Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 13:12 rekrutacja.ap.krakow.pl/wpisy_zao_wh.htm ten termin masz do 28 PAŹDZIERNIKA!!! tez mi sie pomylilo ostatnio i myslalam ze musze zapieprzac 21 (a wtedy dowiedzialam sie ze strony), ale to dopiero w pazdzierniku!!!!!!!!! :/ w gumki sobie lecą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 27.09.05, 13:40 Oj teraz już wiem, bo dzwoniłam do dziekanatu... ale się wściekli :/ Ale to wszystko zakręcone! NNie można za nimi nadążyć. A żeby coś znaleźć na tych ich stronach to już w ogóle graniczy z cudem. Tylko się człowiek mierzwi. W gumki sobie lecą, heh fajne określenie :) A jeśli chodzi o początek roku to ja mam 21-ego. Nie wiem kiedy Wy macie... moze tak samo wszystkie filologie? Uff, ale dzięki że jesteś taka czujna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: anglistyka AP IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 13:43 to jeszcze miesiac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: anglistyka AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:58 czesc, ja tez sie dostalam na aglistyke w AP wiec moze bys cos skrobnela. Moze bysmy sie poznaly? Ja jestem Ewelina z Cieszyna mam 24 lata i szukam osob ktore takze sie dostaly na AP i chcialyby poznac ludzi jeszcze przd poczatkiem roku. Czekam na odpowiedz pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 27.09.05, 22:46 hej Ewelina, ale... Ty na zaoczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: anglistyka AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:58 czesc, tak, ja jestem na zaocznych poczatek jest 21 pazdziernika myslalam ze na stronie uniwerku juz beda jakies plany studiow ale niestety sa tylko ale dla... dziennych wiesz moze cos na tematy tych studiow czym moglanys sie podzielic no i napisz cos wiecej o sobie pa pa ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: anglistyka AP 30.09.05, 15:48 Uniwerku...? Jesteś pewna, że myślimy o tej samej szkole? Bo to chyba akademia :) COś o mnie? Kocham Beatlesów!! Może napisz do mnie na maila, to porozmawiamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: anglistyka AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:05 tak myslimy o tym samym :) napisz sowjego maila to ci napisze cos o sobie trzymaj sie ewelina Odpowiedz Link Zgłoś