Gość: francjosef IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 08:04 ....bo czytam w DP, że jednak będą bloki komunalne na ruczaju -Jego zmora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x Re: Gdzie jest Nemo ???... 08.09.05, 11:46 czy to będą bloki komunalne to się jeszcze okaże i nie moja, a zmora tego miasta... że też musimy mieć prezia z SLD! Wiara czerwonej ekipy w to, że umieści się kilka tysięcy biednych w jednym miejscu i wszystko będzie okey, doprawdy wielka to odwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef Re: Gdzie jest Ruczaj.x ???... IP: *.devs.futuro.pl 09.09.05, 06:54 Uff, jesteś. Ulżyło mi, ale: czy Twoją zmorą nie są przypadkiem ci "biedni" ? Może "wniknij" w przyczyny tej "biedy" a nie zwalaj wszystkiego na czerwonego profesor(ka)a, którego zresztą ja sam równie mocno nie "trawię" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: Gdzie to jest ? 09.09.05, 11:18 cieszę się twoim szczęściem (ulgą) Przyczyny biedy? Nie taki jest temat dyskusji, zjawisko biedy czy nieprzystowania do życia w społeczeństwie jest i raczej tego nie zmienimy. Możemy natomiast wpływać na to aby bieda nie była utrwalana i dziedziczona, to chyba dosyć słuszny postulat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Ruczaj x coming out. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:45 Chodzą słuchy ze ruczaj x wyszedł z cienia. Jest teraz soba i walczy o prawa mniejszosci seksualnych na Białorusi a konketnie nieopodal granicy w hrubieszowie. Poza tym robi jesienne porządki w ogrodzie z przyjacielem zaopatrując się w sklepie Biedronka na stoisku ogrodniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: Mr Johny (Bravo) coming out. 09.09.05, 15:51 Nie dość, że jesteś nie miły, to jeszcze spałeś na lekcjach geografii, ale co tam, witaj ponownie słoneczko ty nasze :D pozdrawiam btw Dostałeś pracę w hurtowni? Mam nadzieje, że nie jest za ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś