Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... V LO najlepsze IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 08.09.05, 10:22 no jasne, tylko Ci się X niepotrzebnie wcisnal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiob Re: I LO najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:34 Z wyników nowej matury wynika ze tym razem to I jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: I LO najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:37 może wiesz gdzie można sprawdzić jak wypadły matury w poszególnych liceach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:49 A i owszem, i to w całej małopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: XV LO najlepsze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:36 może ktoś wie jak w XV wypadły matury czy jest gdzieś jakaś strona na której są wyniki z matur tzn jak wypadła dana szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: XV LO najlepsze??? IP: 212.33.82.* 08.09.05, 19:46 Słyszałem, że Sobieski zdał w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: XV LO najlepsze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:22 mój nauczyciel nie z sobieskiego fajnie powiedział o dwójce .zdawali tam wszyscy matury no i byli przyjęci na studia wszyscy zachwycali sie jaki tam jest poziom a było tak: przychodziała pani np od biologi mówiła z jakiego działu jest sprawdzian i ci marsz do profesorów z uczelni no bo sami ze skomplikowanego podręcznika się nie nauczyli nie wiem czemu ale czasem tak jest że w tych dobrych szkołach często własnie tak sie dzieje a laury zbiera szkoła i to niepotrzebnie<i i broń żebym twierdziła ż emoja jest dobra to sie okaże> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p Re: XV LO najlepsze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:13 kurcze wszystko dobrze najlepsze jest to i to ja nie chodze do jakiegoś najgorszego no bo jest to X ale problem jest w tym ż eta szkołą ma bardzo mało godzin przedmiotów rozszerzonych tzn np hisorii 3 godziny tygodniowo i to tylko w jednej klasie a np.29lo niby jedno z gorszych ma juz tych histrii w jednej 4 tygodniowo a w drugiej 5 tygodniowo no i jak to jest?? ja nie rozumiem przeciez im wiecej tym lepiej wieć jak jest dobra szkoła chociaż w miare no to tej historii powinno byc wiecej pokopane to jest sama juz nei wiem czym trzeba sie kierowac przy wyborze szkoły ponadgimnazjalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: XV LO najlepsze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:13 może ktoś poda mi adres strony na której można sprawdzić jak wypadły matury w poszczególnych szkołach??? Odpowiedz Link Zgłoś