Dodaj do ulubionych

ZABAWY I TROFEA STUDENCKIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:36
O zabawach studentów krążą mity. Pochwalcie się o jakich zabawach, imprezach
słyszeliście bądź prali wnich udział. Ciekawe i nietypowe bywają też
przedmioty przynoszone po imprezach. Ja byłem na imprezie, którą można
nazwać "białe szaleństwo". w pewnym momencie przypadkowo rozdarła się
poduszka i pierze wpadło na wiatrak, póxniej poszły już wsystkie. Efektu
można się domyślić
Obserwuj wątek
    • Gość: goesha Re: ZABAWY I TROFEA STUDENCKIE IP: *.alan.krakow.pl 08.09.05, 13:44
      ja kiedys przynioslam do domu rano styropian taki do ocieplania budynkow od
      zewnatrz:):)
      • Gość: Tyfus Re: ZABAWY I TROFEA STUDENCKIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:48
        Ale czad !!!
    • skayo ja mam "kilka" przykładów :DDD 08.09.05, 15:42
      zawsze jak wracalismy z imprezy do akademika "podchmileni" ;) to robilismy motyw pod nazwa "plądrowanie lodówk" - była to nazwyczajniejsza kradzież z lodowek stojacych w kuchniach piętro po pietrze.. rano czlowiek budzil sie w smieciach i okruchach dookola - takich wyzerek to nie zaznala dynatia sasów!

inny motyw - gralismy w gwiezdne wojny. wykrecalo sie zarówki-neonówki i walczyło na miecze "jedi" :DDD

dobre były też wojny na jajka. z tych samych lodowek podkradalo sie jajka, a ze po motywie "gwiezdnych wojen" nie bylo juz na niektorych pietrach swiatła:) to zabawa byla przednia - rzaclo sie w zblizajaca sylwetke jajem. tak portier dostal w oko. na szczescie sprawcow nigdy nie odnalzeziono.

bylo tez pryskanie gasnicami - mialem takiego kumpla - Stacha, jak popil to zawsze biegal z wlaczona gasnica;) centralnie jak na imprezie raz wskoczyl na stol to ludzie zakladali swetry bo sie zimno zrobilo w pomieszczeniu od sztucznego sniegu z gasnicy:)))

kazachowie z jakiegos stypendium rzadowego - spuszczali sie z 10 pietra na linach.. podobno jedna laska dostala na 6 pietrze szoku, gdy o 11 w nocy w srodku zimy zobaczyla na parapecie goscia w slipkach i masce do nurkowania

bylo jeszcze wiele innych - ze słupków przyniesionych po powrotach z imprez moznaby zbudować ze 2 place manewrowe dla "L-ek".

musze znikac - jak mi sie cos przypomni jesczze to napisze.

glupie nie? ale tak jest jak studia sa za darmo, zyjesz z dala od starych i cierpisz na nadmiar czasu;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka