Dodaj do ulubionych

Budrem, budynek merkury

IP: 10.30.39.* 13.09.05, 08:36
czy ktoś wie coś o tej inwestycji i developerze?? myślę o kupnie, ale
chciałabym poznać opinie innych. Dzięki za pomoc
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: bilbao Re: Budrem, budynek merkury IP: *.autocom.pl 13.09.05, 09:16
      poszukaj w archiwum pod hasłem Budrem TBS oraz w archiwum pl.regionalne.krakow

Mars miał być na początku TBSem i m2 kosztował wtedy 2300zł a było to dobre
      kilka lat temu.
      Ale odsyłam do archiwum.
      • Gość: Fiorina Re: Budrem, budynek merkury IP: *.zax.pl / *.zax.pl 13.09.05, 10:46
        Mars to Oswiecenia, a Merkury to Felinskiego jesli juz kolego :-)
        a archiwum, fakt warto poczytac
        • Gość: bilbao Re: Budrem, budynek merkury IP: *.autocom.pl 13.09.05, 14:33
          macie jaknajbardziej rację koleżanko ;o)
          Mars to Oswiecenia, a Merkury to Felinskiego

Jak widać w Budemie kosmos ;o) i lepiej poczytać w archiwum o nich.
          • Gość: kolosi Re: Budrem, budynek merkury IP: 195.238.247.* 13.09.05, 16:52
            Są bardzo przewidywalni, spoźnieni pewne minimum 3-6 miesięcy i ciągle
            nieustające problemy finansowe.Ciągną na długach od kilku dobrych lat ciekawe
            jak się utrzymali na rynku przez 16 lat.
            Firma występuje pod klikoma nazwami ,jeden szef kilka prblemów równocześnie.
            • Gość: Mariusz Re: Budrem, budynek merkury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:35
              Skoro Merkury przetrwał 16 lat to jest nadzieja, że przetrwa dalej. Kupiłem mieszkanie, bo jest małe i tanie i blok nieduży. A tego właśnie szukałem.
    • casual Re: Budrem, budynek merkury 14.09.05, 21:33
      Jak dla mnie beznadziejna lokalizacja - kurz, pyl, pociag i droga pod nosem,
      nie mowiac o samochodach, ktorych przeciez nie ubywa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka