Gość: zainteresowana IP: 10.30.39.* 13.09.05, 08:36 czy ktoś wie coś o tej inwestycji i developerze?? myślę o kupnie, ale chciałabym poznać opinie innych. Dzięki za pomoc Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bilbao Re: Budrem, budynek merkury IP: *.autocom.pl 13.09.05, 09:16 poszukaj w archiwum pod hasłem Budrem TBS oraz w archiwum pl.regionalne.krakow Mars miał być na początku TBSem i m2 kosztował wtedy 2300zł a było to dobre kilka lat temu. Ale odsyłam do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiorina Re: Budrem, budynek merkury IP: *.zax.pl / *.zax.pl 13.09.05, 10:46 Mars to Oswiecenia, a Merkury to Felinskiego jesli juz kolego :-) a archiwum, fakt warto poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbao Re: Budrem, budynek merkury IP: *.autocom.pl 13.09.05, 14:33 macie jaknajbardziej rację koleżanko ;o) Mars to Oswiecenia, a Merkury to Felinskiego Jak widać w Budemie kosmos ;o) i lepiej poczytać w archiwum o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosi Re: Budrem, budynek merkury IP: 195.238.247.* 13.09.05, 16:52 Są bardzo przewidywalni, spoźnieni pewne minimum 3-6 miesięcy i ciągle nieustające problemy finansowe.Ciągną na długach od kilku dobrych lat ciekawe jak się utrzymali na rynku przez 16 lat. Firma występuje pod klikoma nazwami ,jeden szef kilka prblemów równocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Budrem, budynek merkury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:35 Skoro Merkury przetrwał 16 lat to jest nadzieja, że przetrwa dalej. Kupiłem mieszkanie, bo jest małe i tanie i blok nieduży. A tego właśnie szukałem. Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: Budrem, budynek merkury 14.09.05, 21:33 Jak dla mnie beznadziejna lokalizacja - kurz, pyl, pociag i droga pod nosem, nie mowiac o samochodach, ktorych przeciez nie ubywa... Odpowiedz Link Zgłoś