Gość: landlord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:44 Czy ktos wie gdzie firma Solak ma dzialke w Borku Faleckim i co na niej ma zamiar budowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yan Re: Solak w Borku Faleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:42 www.solinvest.dominium.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landlord Re: Solak w Borku Faleckim IP: *.autocom.pl 18.09.05, 00:02 tak, już znalazłem, nawet rozmawiałem z nimi. Ale niestety planują kolejne blokowisko koło Zdunów, a mnie interesuje coś kameralnego, jakieś szeregóweczki. Szkoda, bo to całkiem ładna działka, chociaż z dziwnym mikroklimatem. Płynie tam malutki ciek wodny i wokół jest zawsze kilka stopni chłodniej, szczególnie po zmroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yan Re: Solak w Borku Faleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:01 Będę budować też szeregówki takie ok 90m2 tylko troszkę później i na klinach (są na etapie WZ). Jeśli intersuje cię kameralny bloczek to zapytaj ich o ul Dekarzy, mają tam postawić jeden niski blok między domkami jednorodzinnymi, więc jest pewność że już nikt niczego nie zabuduje. Odpowiedz Link Zgłoś