mikolaj7 07.09.02, 17:01 to bedzie mecz!! :)) typuje 1:0 dla naszych :) moze jakas nagroda dla zwyciezcy tym razem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: Polska - San Marino IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:10 1:0 dla naszych po golu ręką wichniarka, a pod koniec będzie chciał wkroczyc na boisko jako zwodnik nasz selekcjoner zbigniew b. :c) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Polska - San Marino 07.09.02, 17:28 Polska to nie umie grac z outsiderami :-( latwiej nam pomeczyc sie z jakas ukraina, niz rozbic armenie, czy san marino pamietam mecz z armenia sprzed kilku lat, wszyscy licytowali sie ile bramek strzelimy przeciwnikowi.. w piatej minucie gola strzelil trzeciak.. euforia... i na tym sie skonczylo ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Polska - San Marino IP: *.krakow.pl 07.09.02, 18:59 0-4 Polska !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Polska - San Marino IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:08 to jak tak to ja mowie - 6:0 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Polska - San Marino IP: *.krakow.pl 07.09.02, 19:10 No widze ze trzeba bylo dopiero sprowokowac do optymizmu :D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jeszcze 10 minut i... 07.09.02, 19:53 rozpoczyna sie festiwal strzelecki :)) niech wynagrodza mundial i wszystkie towarzyskie chce chociaz raz w zyciu zobaczyc bramkostrzelna reprezentacje Polski Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 najciekawszy mecz, jaki dotad ogladalem... 07.09.02, 20:13 kompromitacja tvp2.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: najciekawszy mecz, jaki dotad ogladalem... IP: *.krakow.pl 07.09.02, 20:25 Mikołaj to juz jest koniec tych ludzi w TVP...Basałaj sie dorwie im do dupy i zrobi porzadek ze sportem w TVP.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: najciekawszy mecz, jaki dotad ogladalem... 08.09.02, 20:24 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Mikołaj to juz jest koniec tych ludzi w TVP...Basałaj sie dorwie im do dupy i > zrobi porzadek ze sportem w TVP.... ja nie mowilem o komentatorach tylko tym, ze sie transmisja zwalila w polowie Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: najciekawszy mecz, jaki dotad ogladalem... 07.09.02, 20:29 Wyobrazcie sobie Panowie Szlachta KIBICOWSKA, o zapomnialem, Niech bedzie pochwalony...milosiernie to mowie namowiny przez BOMBLA, poniewaz czujac pismo nosem siedze w domie waciuje telewizor -polfinal USOPEN (Hewitt tlucze sie z Agasim, ida rowno,narazie) a nie poszedlem ogladac naszej reprezentacji meczu z amotorami z SanMarino.Nosy, moje i BOMBLA przekazuja naszym Mozgom, ze my tzn.ONI tego meczu nie maja prawa przegrac,a jezeli?! To jasna troista Nasz Obu I przypuszczamy Wasz tesz zaleje - AMEN! Lece na col zerknac na tenisa! Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: najciekawszy mecz, jaki dotad ogladalem... 07.09.02, 23:02 mikolaj7 napisał: > kompromitacja tvp2.... a co się stało, bo oglądałem tenis? Kto narozrabiał? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Polska - San Marino 07.09.02, 20:36 Agassi wygral pierwszego seta 6-4. Hewitt dotychczas wygral 23 mecze z rzedu przeciwko tenisistom amerykanskim,to taka ciekawostka. Ale ja chcialbym zeby wygral Jedrus bo moze z Piotrkiem w finale sie spotkaja maniana? A w SanieMarino KLOZET narazie co? (Klozet to wynik "OO".) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Polska - San Marino 07.09.02, 20:52 Przerwa chopaki, nikt nie komentooye BONKODZIADOSTWA? Mnie wyglada na to,ze za duzo gra u Nasz zawodnikow na litere "Ky". I one sie, QRVA, gubiom!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Polska - San Marino IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:08 jaki wynik jest chłopaki w tym meczu, nie mam nigdzie dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: Polska - San Marino IP: *.net.okay.pl / 192.168.3.* 07.09.02, 21:39 W tej chwili mecz jest na ukończeniu. Jest 1:0 dla PL TOTALNA KOMPROMITACJA dziadów o nazwie reprezentacja Polski !!! W Zagaciu lepiej grają w szmaciankę. Dajmy spokój z cwaniakami i oszustami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Polska - San Marino IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:43 Ogłaszam bojkot oglądania piłki noznej, przełączcie na Eurosport i tenis, jest wspaniała walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Polska - San Marino IP: *.krakow.pl 07.09.02, 21:43 Rito walki juz nie ma jest tylko Andre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOMBEL Re: Polska - San Marino IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 21:54 No i mialem nosa,co P-Sz? Czasem ten Magazyn to usluchane chopisko jest.Siedzi na kacanapie razem ze mno i patrzy na Jendrusia ale wiem,ze Go krew zalewa podsluchujac pilkarskiiej transmisji na Interze. Czyli co Piotrus contra Jendrus? Wygra Piotrucha.My Go bardzo lubiejemy,oba tzn ja i Mag. A co na dzisiejszy wieczorny final Homosapiensy rzekna? Ktora czrnoolka wygra? Ja jako esteta i znawca urody nie tylko kobiecej stawiam na Venooske.Raycooye mnie ta "czekoladka".Serena to taka piekna jak nasza nieboszczka Syrena, szczekam tutaj o samochodzie ze srodkowego PYRYLU! A co do meczu,nima co rozpaczac. Jak sie bardzo chce to takie yaya sie dziejom. Wazne,ze mamy 3 pkty,ahoy przygodo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Polska - San Marino IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 22:28 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Rito walki juz nie ma jest tylko Andre :) bonzaj, co ty robisz nie widzisz walki, popatrz jak Hewitt teraz zaszaleje. Pójdzie na całość a Andre padnie i Graff będzie go cucić. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Polska - San Marino 07.09.02, 23:00 no i podobno dziadostwo bylo, meczyli sie do 75 minuty zeby zdobyc bramke. Cos mi sie wydaje ze Boniek niewiele zdziala jako trener, bo chocby przyszedl najlepszy trener na swiecie to z takimi pilkarzami jakich mamy i tak daleko nie zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Polska - San Marino 07.09.02, 23:01 no Rita, Hewitt nie jest tak dobry jak Agassi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Polska - San Marino IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 23:05 gatsby_ck napisał: > no Rita, Hewitt nie jest tak dobry jak Agassi:)) Ale przynajmniej walczył, a nie jak reprezentantom Polski starczyło 1:0 i pewnie będą świętować i wiwatować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOMBEL Re: Polska - San Marino IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 23:24 Slowo sie szczeklo i Amerykany beda grac w obu finalach.Hewitt mnie cokolwiek zawiodl.Podejrzewam,ze popuscil ze wzgledu na rocznice wrzesnia, po prostu chcial Narodowi poteznemu zrobic przyjemnosc i dowartosciowac ich i w tenisie. Na kortach w Bagdadzie im tak elegancko nie pojdzie! A Polska wygrala 2:O; Bardzo ladnie.3 pkty som,pierwsze miejsce w grupie tyz i czekamy na Lotwe z ktora Szwedziska se nie poradzili.A my wygramy,nawet wiecej niz z Marynistami. Tymi samymi zawodnikami,bo nikt mi nie powie,ze oni nie umieja grac!Jeden Olisadebski troche koolawil ale coz ..kolano juz nie to i trzeba bylo Anglikow zeby to wyczaili,co wczesniej nasi spece nie wykryli. Jacy byli spece wtedy taka i gra naszych chopakow. pa, Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Polska - San Marino 08.09.02, 01:15 no i co mam rzec ja, niepoprawny kibic, w dodatku na fleku ?... żenada, od wielu meczów żenada... imponują mi san mariny, liechtensteiny, andorry - to goście, którzy kopią szmaciankę po 8 godzinach pracy w innych miejscach... naszych gnojków, pseudo-piłkarzy czniam w czubek głowy nie będę od dziś kibicował polskim piłkarzom w reprezentacji konec ! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Polska - San Marino 08.09.02, 01:19 O zesz ty..! Mocne slowa, ale jak znam zycie tylko beda obowiazywac do 11-ego pazdziernika. Peteen nie rob jaj, zawsze tak jes,ze jak sie za bardzo chce to FLAK sie robi!? No nie miales tego nikagda? Wazne,ze chlopcy chcieli i walczyli o ten w koncu korzystny wynik do konca! I dla mnie to jest wazne.Z tych chlpopakow jeszcze bedziemy mieli pocieche.Chcesz sie zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Polska - San Marino IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 01:21 ale w finale US Open starziki:)) dziadki górą! Adre Hewittowi skórę złoił, a Pete Schalkenowi:))) Pete oczywiście wygra finał. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Polska - San Marino 08.09.02, 01:24 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > ale w finale US Open starziki:)) dziadki górą! Adre Hewittowi skórę złoił, a > Pete Schalkenowi:))) > Pete oczywiście wygra finał. Andre Pete Agassi oczywiscie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Polska - San Marino 08.09.02, 01:27 ważne, że dziadki górą !!! marzyłem o tym !!! a naszych kopaczy czniam i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Polska - San Marino 08.09.02, 02:42 peteen napisał: > ważne, że dziadki górą !!! marzyłem o tym !!! > a naszych kopaczy czniam i tyle san marino ok 30 tys mieszkancow, polska 37 milionow taki wybor i ledwo 2:0 wymeczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Polska - San Marino IP: 2.4.STABLE* / 192.168.2.* 08.09.02, 08:40 Teoretycznie mogliśmy nawet przegrać , ale się udało Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: I po co to było temu Bońku ? 08.09.02, 12:59 Znany był i jest jako świetny piłkarz, miał dobrą fuchę jako prezes PZPN, blisko kasy był a zachciało mu się męczyć z tymi beztalenciami i obibokami. Rozmieni się na dobre jak nie przymierzając były Wałensa.Ten też był dobrym związkowcem, został kiepskim prezydentem, inna rzecz, że tak samo słabą drużyną kierował. Ale zauważyliście, że inni też sie męczyli, choćby Szwedziaki z Łotyszami, sędzia uratował s-sonów od porażki. Już sam nie wiem co o tym mysleć, jeśli niebotycznie opłacani zawodowcy nie potrafią poradzić sobie z kelnerami i studentami, ktorzy kopią sobie dla rozrywki po godzinach, to coś mi tutaj nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Polska - San Marino IP: *.krakow.pl 08.09.02, 20:26 a dobre jest to ze ponoc San Marino ma 20 tys mieszkancow a na meczu bylo 2 tys wiec na mecz poszedł co 10 mariniczyk... pozazdroscic frekwencji.. :) Odpowiedz Link Zgłoś