Dodaj do ulubionych

UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!!

18.09.05, 06:41
Zwracam się z prośbą do forumowiczów o wskazanie godnego polecenia komisu
samochodowego w Krakowie lub okolicach.Zamierzam kupić używane autko i zależy
mi na miłej i fachowej obsłudze a przede wszystkim na takiej, która nie
wciska kitu. Jeżeli ktoś kupował samochód w komisie to może podzieli się
doświadczeniami i napisze na co zwrócić uwagę przy kupnie. Będę b. wdzięczna
za wszelkie porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Smok Podwarszawski Prędzej znajdziesz indian w Bieszczadach o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 07:25
      • remo4 Re: Prędzej znajdziesz indian w Bieszczadach o/t 18.09.05, 08:39
        No fajny dowcip, ale proszę o poważne odpowiedzi bo b. mi zależy i nie mam
        zamiaru uszczęśliwić jakiegoś frajera ciężko zarobionymi pieniędzmi.
        • Gość: cyfra Re: Prędzej znajdziesz indian w Bieszczadach o/t IP: *.g.pppool.de 18.09.05, 11:11
          .Powiedz jakie chcesz autko,a Ci w Niemczech zalatwie.Napewno wyjdzie Cie taniej
          i bedziesz miec gwarancje ze wszystko jest w porzadku
          • Gość: Smok Podwarszawski Re: Prędzej znajdziesz indian w Bieszczadach o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:33
            Cyfra. Ja jestem zainteresowany używanym. Mam na to 160-200.000 (całość na
            podatki graniczne też) i chcę dobrze kupić i Z PEWNEJ RĘKI : ML, BMW 5, BMW 7,
            Audi A-8, Audi 6.Za wyjątkiem MLa , cała reszta to chodzi oczywiście o nowe
            modele.
            Jak masz oferty to wysyłaj na adres roman_w@idea.net.pl
            • Gość: Smok Cyfra napisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:47
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=29194757&a=29200686
    • matt.j Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 10:43
      Jedyny UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY to znajomy mechanik, który sprawdzi autko.
      Jeśli wśród znajomych nie posiadasz mechanika to zanim kupisz auto podjedź nim
      do pierwszego lepszego mechanika (odradzam proponowanego przez właściciela
      auta, gdyż to może być jego znajomy i nie powiedzieć ci o wszystkim co znajdzie
      w samochodzie)
    • secesja2005 Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 11:19
      Idąc do komisu przede wszystkim weź ze sobą jakiegoś pana, czym większy tym
      lepszy. Mówię zupełnie poważnie. Faceci z obsługi komisów (a zwiedziłam
      większość tych, które są w Krakowie) traktują kobiety jak istoty, które nie
      wiedzą do czego właściwie służy samochód i usiłują im nawciskać dowolnych
      kitow. W jednym pan powiedział mi, że samochód który mnie zainteresował - z
      osmiocylindrowym silnikiem corvetty o pojemnosci 5.7 "wcale nie będzie dużo
      palił na trasie, w mieście może troszku więcej". Serdecznie tego pana
      pozdrawiam.
      • qoobaq Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 12:13
        tak tak, jak po samochod to koniecznie z panem. Wesoly Gosciniec racje mial -
        ty nawet z poszukiwan samochodu watek towarzyski zrobisz:) Milej niedzieli.
        Nadal u was pada? My mamy piekna lampe, chyba na plaze pojde
        • secesja2005 Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 12:29
          Kiedy to wszystko prawda! Wlaśnie finalizuję komisowy zakup samochodu więc
          dobrze poznałam jak to smakuje.
          ..A wesoły gościniec źle skończy, oj jak źle. Już ja się o to postaram ;)
          Padać nie pada. Jest śliczne słonko.
          • qoobaq Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 12:36
            nie krzywdz go, z kim sie bedzieszklocila i co ja bede czytal. Zreszta on na
            pewno chce dobrze:)
            • secesja2005 Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 12:39
              Muszę go ukarać bo bydlę podbiera mi hasło, a jak się będzie logował w moim
              imieniu to dopiero narobi mi globalnego obciachu :)
              • qoobaq Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 18.09.05, 13:02
                No co ty? Prawdziwi fani rozpoznaja jedyna i oryginalna Secesje. A poza tym On
                cos wspominal, ze to jakies stare haslo, ktore znacie oboje - to moze sprobuj
                sie pod niego podszyc:)
    • lolka61 Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! 19.09.05, 13:14
      odpisz a dam ci porade, bo tu czasami jak sie obudza to wymazuja ogloszenia ,
      to podaj email to ci napisze
    • Gość: robercik Re: UCZCIWY KOMIS SAMOCHODOWY-SZUKAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:17
      moglbym raczej powiedziec, ktorych unikac bo tych jest o wiele wiecej niz
      dobrych. z tego co wiem od znajomych to uczciwie i solidnie jest w jednym
      komisie na ul.Kamińskiego, ale nazwy tu pewnie nie mozna podac. natomiast po
      przeciwnej stronie tej samej ulicy siedza straszne przekrętasy i ich komis z
      kolei nalezy unikac z daleka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka