Gość: sil IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:39 ...nie wiedzialem ze trzeba to glupie wpisowe zaplacic do 10 wrzesnia razem z czesnym!! bede musial placic jakies zalegle odsetki czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazda Re: wpisowe na KSW.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:28 tak, odsetki beda, ale niewielkie, pare groszy;) a tak dla informacji.. to wpisowe bedziesz musial placic co roku.. nie wiem kto to wymyslil.. ale niestety tak jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: wpisowe na KSW.. IP: 80.51.176.* 29.09.05, 18:40 dam ci dobra rade. po pierwsze to po rozmowie otrzymales kartke gdzie bylo czarno na bialym co do kiedy wplacic. wiem bo ja takie dostalam i wystarczylo to SPOKOJNIE I UWAZNIE PRZECZYTAC!!! SMIESZY MNIE TO JAK PYTASZ O TAKIE PODSTAWY KTORE DOSTALES PO ROZMOWIE;)))) HEHE CIEKAWE JAK NA STUDIACH BEDZIESZ SIE O WSZYSTKO PYTAL?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wpisowe na KSW.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 16:12 zalezy jak studiujesz Ja jestem na SUM i potwierdzenie ze jestem studentka dostalam na poczatku tego tygodnia W zwiazku z tym dopiero teraz placilam - bez odsetek W regulaminie jest wyraznie napisane ze wpisowe i czesne nalezy zaplacic do dziesieciu dni od otrzymania informacji o dostaniu sie na studia Odpowiedz Link Zgłoś