Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:03 Czy lubicie okoliczne małopolskie miasta jak Tarnów, Rzeszów i Przemyśl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secesja2005 Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:31 Przemyśl bardzo lubię, ale to nie jest małopolskie miasto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _mich Re: Pytanie do Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:36 lubię. a najbardziej to małopolskie miasteczka jak brzesko i bochnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
airlover Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:40 Przemyśl to nie Małopolska? Zawsze myślałem że gdzieś tak od Sosnowca po Przemyśl rozciąga się Małopolska... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:44 ..No tak, Ty to jeszcze Franciszka Józefa pamiętasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:49 nie martw sie, ona lubi starszych tylko nigdy w zyciu sie do tego nie przyzna. ja to wiem, bo jestem dla niej przynajmniej o 30 lat za mlody wiec nie mam szans hihihi. *** widzialem Ją kiedys na imprezie z takim panem co moglby byc jej dziadkiem, o malo nie zemdlalem! Dotykali sie za rece, wyobrazasz to sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:51 pewnie, że sobie wyobrażam, mam bujną wyobraźnię ... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:56 oczywiscie uwazam to za przerazajace, nie pomysl o mnie zle ze popieram tego rodzaju dewiacje. wprawdzie secesji moge to wybaczyc bylebym nie musial na to patrzyc bo mi slabo! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:59 wesoly.gosciniec napisał: > oczywiscie uwazam to za przerazajace, nie pomysl o mnie zle ze popieram tego > rodzaju dewiacje. jesteś nietolerancyjny wprawdzie secesji moge to wybaczyc bylebym nie musial na to > patrzyc bo mi slabo! przecież nie musisz patrzeć, możesz wyjść :) PS a jak Cię zemdli, to Cię jakiś dobry człowiek zreanimuje Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:03 nie jestem nietolerancyjny, dbam o secesje. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:06 ja mam zagadke na oba tematy naraz - malopolski i roznic wiekowych: Jak sie na zywa pociag do Zakopanego? Przemysl - super, Rzeszow - najbardziej mi sie powszechnie znany pomnik podoba, Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:07 jesteś, a secesja sama dba o siebie, albowiem jest okropną egoistką :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:10 nie jest, kupowala mi ciastka wiele razy w zyciu. Pozwalala odpisywac od siebie na egzaminach, jak juz powszechnie wiadomo udostepnia mi swoja szafe. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:11 jest. na pewno robiła to w ściśle określonym egoistycznym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:13 wydaje mi sie, ze osoba taka jak ja nie moze sie secesji do niczego przydac. Nie mam wiec watpliwosci co do tego, ze sa to odruchy plynace ze szczerego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:14 być może to wyjątek potwierdzający regułę Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:16 Znam jeszcze kilka takich wyjatkow, w tym jej najlepsza przyjaciolke, ktorą mozna kochac wylacznie ze szczerego serca bo ja nie znam nawet takich slow, ktorymi by mozna okreslic jakiekolwiek inne powody. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:18 o fajnie znowu o owieczce, moze sobie wiedze poszerze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:16 zawsze mozna ja zapytac co jej z testu wyszlo - nie wypowiadala sie szerzej- zauwazcie, zatem niewykluczone, ze ma cos do ukrycia. Egoizm na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:22 Chcesz poznac cechy negatywne secesji? prosze bardzo - narwana despotka, ktora chetnie uzywa stwierdzenia "Bez dyskusji" (ale nie do przyjaciół, a ja sie zaliczam). Poza tym bałaganiara, czuje sie osaczony gdy ja odwiedzam, ale bardzo lubie to robic bo ma sterty ksiazek w calym domu i pisma z zachodu z ladnymi panienkami. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:25 jaka bałaganiara? to jest przytulny artystyczny rozgardiasz Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:29 ja lubie posadzic swoje posladki na czyms innym niz podloga! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:30 na podłodze jest wygodnie, można się oprzeć o szafę i ma się stare gazety w zasięgu ręki Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:32 A jakiego stanu jest, bo cos sie niebezpiecznie do idealu zbliza. A pisma zachodnie moge ci przywiezdz - najswiezsze numery. Jeno musisz jeszce dwa tygodnie poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Stanu, co? Nie rozumiem? 22.09.05, 22:34 secesja tez ma najswiezsze numery. Lubie magazyn "W" bo tam sa ladne laseczki i faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Stanu, co? Nie rozumiem? 22.09.05, 22:42 to pytanie z tematu bylo za to do q. bo nie zrozumialem co masz na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Stanu, co? Nie rozumiem? 22.09.05, 22:43 Stanu - wolnego czy nie - a w miejscowych gazetkach same angielki sa - nie spodobalyby ci sie Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:33 nieznosze dziennika polskiego, brudza sie od tego ręce!!! *** zaraz, czy Ty tez jestes jednym z kolegow secesji lub wujkow jej psa? Bo ja sie zaczynam gubic? czy wszyscy tutaj... O boze! Nie! Powiedzcie, ze to nie prawda...Nie znam cie, powiedz, ze sie nie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:37 nie spoko, jeszce mnie nie znasz. Secesja tez nie.I jej pies rowniez. Znam nicki wasze jeno a wizualnie Irme - domysl sie kto za tym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:40 Tak? No niezle to teraz ja nic nie rozumiem. A skad? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:41 Wyglupiasz sie, to nie mozliwe. Ja z secesja widzialem tylko dwoch takich starych, oraz bylem w jej pracy gdzie czulem sie jak we wnetrzu egipskiego grobowa, ale nie powiem nic wiecej na ten temat bo nie chce urazic secesji, ktora kocha swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:43 wesoly.gosciniec napisał: > Wyglupiasz sie, to nie mozliwe. możliwe, możliwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:47 już jeden do mnie tu pisal, ze pogada sobie z moja matka. robicie mi na zlosc, chcecie zebym sie denerwowal, zebym mial obstrukcje! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:48 Twojej matki nie znam, ale Ciebie i owszem :) i czym tu się denerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:50 obnazam tutaj swoja dusze z przekonaniem ze nie zna mnie nikt, a tu sie okazuje, ze co drugi zna secesje i niektorzy twierdza, ze mnie tez. nie wierze w to! Nie powiesz mi, ze w takim wielkim miescie wszyscy znajomi secesji nagle spotkali sie na jednym forum i mnie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:52 Kraków jest mały a życie pełne niespodzianek jest Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:49 jesli chodzi o stan to Secesji mnie interesuje - przykro mi jesli cie rozczarowalem. To gdzie ona pracuje w magazynach jagiellonki? I co moze, moze bo zgubilem watek? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:55 secesja jest wolna, jest konkretnie stara panną z psem, do ktorego mowi: "Loni, mamusia cie kocha" i to przy ludziach wiec nie powiedzialem tu zadnej tajemnicy. *** nie pracuje w magazynach jagielloni, ale byles blisko. *** gdybys zamierzal interesowac sie secesja to uwazaj na IRMINE. Ona zgarnia wszystkich chlopakow, ktorzy startuja do secesji zanim secesja zdarzy sie zorientowac ze cos jest na rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 23:03 dobra , to jestem mniej wiecej w temacie. Szczegoly tandemu Irmina /Secesja objasniales mi juz pare dni temu to juz wiem na co sie porywam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 23:21 zaprawdę powiadam Ci nie wiesz czym jest IRMINA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dertax Secesja 22.09.05, 23:25 Czytam od tygdodnia wasze posty i intryguje mnie do głębi postać secesji. Miewam wrażenie, bardzo często z resztą, że to fikcyjna istota, którą sobnie wymyśliliście, być może z nudów i teraz bałamucicie innych facetów mając z tego wile frajdy i zapewne ubaw jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Secesja 22.09.05, 23:42 Nie martw sie, mnie tez intryguje do glebi chociaz ją znam tyle lat. moze jako osoba niezalezna podejmiesz sie rozwiklania zagadki dlaczego jest taka intrygujaca, ale nie ma faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Secesja 22.09.05, 23:44 Sam odpowiedziałeś na to pytanie - "IRMINA" zgarnia wszystko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 23.09.05, 00:10 nie jestem wystarczajaco kompetentny aby te kwesje rozwiazac, ale mam podejrzenie, ze Secesja, Irmina i Wesoly Gosciniec to jedna i ta sama osoba pod trzema nickami. Byc morze Wredny Staruch tez. Ja nie. Czasami im/jemu/jej sie nawet myli:) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Secesja 23.09.05, 00:15 Kubusiu, ja istnieję. Dziś trochę tego żałuję uhhh, beznadziejny dzień. Irmina na tym forum dzięki Bogu się nie pojawia. Jak zacznie to ja zniknę na pewno. Kwestii gościńca nie komentuję. Ileś lat temu też siedziałam na tym forum, a szanowny kolega tak mnie wkur... że zniknęłam na dobre 2-3 lata (?) Jest na dobrej drodze do powtórki z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly.gosciniec Re: Secesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:41 jak mozesz mnie posadzac, ze mnie nie ma. oto jestem, wyjatkowy i niepowtarzalny. spojz i porzekonaj sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesja Re: Secesja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.05, 00:44 Och dziękuję za nagłe ratowanie mego honoru po serii makabrycznych obciachów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 23.09.05, 16:40 mnie się nic nie myli. odróżniam secesję od gościńca, albowiem różnią się zasadniczo [choćby fryzurą] Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 23.09.05, 18:58 tak, wiem - juz badania przeprowadzilem i wychodzi mi, ze Secesja ruda jest, Gosciniec czarny i nieuczesany a ty Staruchu siwy pewnikem. Ogolnie stanowczo dementuje plotki(wlasnego autorstwa zreszta), ze jestescie jedna osoba trojga nickow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 23.09.05, 19:03 wiem i inne rzeczy, ogolnie jestem dobrze poinformowany i coraz lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 23.09.05, 19:07 Cieszymy się razem z Tobą z Twojej coraz lepszej wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 23.09.05, 19:11 W deche, uznanie bliznich motywoje mnie do dalszych, intensywnych dzialan zglebiajacych. Musze sie tylko zastanowic co by tu dzisiaj pozglebiac Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 23.09.05, 19:19 np studnię można pozgłębiać [vide Ring i Ring 2] ... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 23.09.05, 19:25 lo jezu, ja po szesciu godzinach wytezonej pracy jestem a ty mnie studnie kazesz kopac - milosierdzia w tobie za grosz nie ma. Ja myslolech o zglebianiu jakiejs wiedzy, tylko sie nad dziedzina zastanawielem. Ale juz mi przeszlo. Len mnie opanowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 23.09.05, 19:29 nie chodziło mi o kopanie tylko o zgłębianie w sensie eksploracji i uzyskiwania wiedzy. Natomiast Ringi nasunęły mi się jako przykład, do czego może prowadzić nieumiejętne zgłebianie tajników. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 27.09.05, 18:52 qoobaq napisał: > tak, wiem - juz badania przeprowadzilem i wychodzi mi, ze Secesja ruda jest, > Gosciniec czarny i nieuczesany a ty Staruchu siwy pewnikem. Ogolnie stanowczo > dementuje plotki(wlasnego autorstwa zreszta), ze jestescie jedna osoba trojga > nickow:-) Zapomniałeś o czwartej osobie - IRMINIE. A propos i na marginesie, Irmina obcałowywuje ostatnio starszych panów [nie mnie, żeby nie było niedomówień], osobiście widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 27.09.05, 20:18 Irmina jest brunetka - to tez wiem. A jak starszych panow obcalowuje to moze sie zalapiesz:-) Z drugiej strony ja tez juz taki mlody nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 27.09.05, 20:20 to masz szansę :D PS A czy ja mówiłem, że chcę się załapać? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja 27.09.05, 20:35 Nie mam bo jestem remote, znaczy zdalny ale zawsze fajnie sie do watkow powtracac. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja 27.09.05, 21:28 podobno niedługo nie będziesz juz remote.... wtedy masz szansę Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec TYLKO NIE IRMINA! 27.09.05, 21:29 Mam dreszcze jak slysze to imie. Nie cchce zeby mnie dotykala osoba, ktora dotykala wszystkich samcow w Krakowie, Chrzanowie, Trzebini, Bochni, Krynicy górskiej, Wejherowie, Nowym Sączu i Bytomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: TYLKO NIE IRMINA! 27.09.05, 21:35 przesadzasz, wesoły. mnie nie dotykała. a poza tym to było do kubusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:43 Przemyśl to województwo podkarpackie w powiecie przemyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:45 Ale drastyczne zdanie popełniłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
airlover Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:49 Podkarpacie to trochę fikcja, takiego regionu przed 1999 nie było. Przecież to województwo miało nazywać się Małopolska Wschodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 21:58 Przemyśl ujdzie, reszty nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Pytanie do Krakowiaków 22.09.05, 22:58 Najbardziej lubię bliźniaczą metropolię małopolską: Lwów. Niestety, jak byłem tam 8 lat temu, tak potem i aż do dziś coraz to coś staje na przeszkodzie, żeby pojechać tam znowu. Tarnów, Rzeszów, Przemyśl - i inne jeszcze miasta Małopolski - lubię również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaaaaaaaaa Re: Pytanie do Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 20:36 Rzeszow w moim przekonaniu jest jednym z ladniejszych miast Polski - czysty, zadbany i dynamicznie sie rozwijajacyt. Przemysl rownierz jest bardzo ladny. Co do Tarnowa. Nie zrobil on na mnie jakiegos wiekszego wrazenia (w przeciwienstwie do Rzeszowa i Przemysla) aczkolwiek tez jest ladny. Jednakze najladniejszym miastem w tej czesci Europy (a moze i w Europie?) jest w moim przekonaniu Lwow. 2 tak pieknego miasta chyba nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Pytanie do Krakowiaków IP: *.krak / *.crowley.pl 24.09.05, 23:01 to nie tylko okoliczne - ale lubię Odpowiedz Link Zgłoś