nostos2 23.09.05, 15:03 Jestem studentka I roku studiów dziennych. Szukam pracy jako kelnerka w pubach,restauracjach,klubach oraz butikach w Krakowie. Jestem dyspozycyjna,odpowiedzialna i nie boje sie nowych wyzwan. tel. 691521718 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolutka3 Re: STUDENTKA Podejmie prace na weekend 23.09.05, 21:15 Mogę Ci zaproponować współpracę z firmą Oriflame. Jeśli jesteś nadal chętna to zapraszam na mojego maila: Maryann@interia.pl / mam fajne plany związane z firmą, jestem kosmetyczką, wizażystką i stylistką paznokci także zapowiada się ciekawie. Praca wsam raz na weekend. Pracujesz jak i gdzie chcesz. Dzięki tej pracy możesz poznać osobę dzięki której otrzymasz upragnioną pracę. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz i kto będzie twoim klientem.Czekam. Aha napisz mi coś o sobie co porabiasz na codzień, czym się interesujesz, jaki zarobek by Cie interesował itd. Dla każdego mojego konsultanta mam osobny plan marketingowy opracowany. pozdrawiam ciepło. Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
nostos2 Re: STUDENTKA Podejmie prace na weekend 23.09.05, 21:17 dziekuje ale jestem juz zwiazana z firma AVON. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka3 Re: STUDENTKA Podejmie prace na weekend 27.09.05, 13:10 a jak długo Pani pracuje z Avonem?? i czy jest pani zadowolona z zarobków. jak tak to gratuluję i pozdrawiam. a jak nie to proszę do mnie napisać i co się Pani nie podoba: Maryann@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś