Dodaj do ulubionych

LICEA PLASTYCZNE W KRAKOWIE - POMOCY!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:28
Jestem w 3 klasie gimnazjum.. rysowalam od zawsze - bo to kocham.. i tutaj
wielka prosba do Was! zncie jakies dobra szkoly plastyczne w krakowie? bardzo
proshe o pomoc! na prawde ejst to dla mnie bardzo wazne, bo na necie ciezko
cokolwiek znalezc..:/ za kazda odpowiedz bardzo dziekuje!:*
Obserwuj wątek
    • cereusfoto Re: LICEA PLASTYCZNE W KRAKOWIE - POMOCY!!!! 27.09.05, 08:25
      Od zawsze było liceum ( chyba najlepsze w Krakowie ) na ul. Mlaskotów na
      Salwatorze. Jeśli rysować to tylko tam, choć wiem , że dostać się tdo niej
      graniczy z cudem. Mimo to życzę powodzenia.
      • Gość: moi Re: LICEA PLASTYCZNE W KRAKOWIE - POMOCY!!!! IP: *.76.classcom.pl 27.09.05, 10:12
        jednak w przypadku Krakowa dobre liceum i liceum plastyczne wykluczaja sie :) moze to na Salwatorze dobrze ksztalci w kierunku plastycznym, ale niekoniecznie zdasz mature z 'normalnych' przedmiotow - bo z tym jest tam cienko...
        • trudny2002 Re: LICEA PLASTYCZNE 27.09.05, 12:22
          W Krakowie jest jedno Liceum Plastyczne przy ul Mlaskotów.
          Ale mozesz przeciez wybrac i szkołę w Zakopanem , w Wiśniczu, w Jarosławiu,
          Lublinie, Radomiu, Katowicach, Supraślu , Krośnie itd.
          Opowieści o rzekomym nieistnieniu plastycznych szkół o poziomie przyzwoitym w
          zakresie ogólnym są obarczone wadą . Łatwiej znaleźć przyzwoite jako szkoła
          ogólnokształcąca liceum plastyczne , niż liceum ogólnokształcące z sensownym
          poziomem obszaru artystycznego.
          A kazdy kto uważa , ze artysta musi być ostatnim tepakiem to człek popełniający
          bardzo poważny błąd w ocenie i wykazujacy się kompletnym brakiem umiejętnosci
          myślenia.
          Jednak pamietaj, ze kierunki artystyczne jedynie na pozór są zabawą w zycie, to
          zajęcia bardzo wyczerpujące, mozolne, trudne w kazdym obszarze a do tego
          napotykające właśnie taką interpretację tego typu zawodów iz wynika z niej, ze
          jedynie najtępsze umysły zajmują się Sztuką.
          ...Artyści bywają tez tolerancyjni i właściwie mają takie opinie ...gdzieś w
          okolicy pleców. Czego i Tobie życzę, a nadto realizacji planów i sukcesów
          trudny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka